![]() |
Demirören neden perşembe toplantı yapıyor onu anlamadım. Yapacaksan hemen yap bir yerlere mi danışacak bir yerlerden sözler mi alacak ona göremi toplantısını şekillendirecek anlamadım. Gerçi ne dese boş biz geçen sene pafla çıksak bu sene bunlar başımıza gelmezdi. açıkçası kaale alınmıyoruz. |
iş işten geçrikten sonra kime konuşsan kime laf yapsan bir faydası yok..Zaten futbolda kurallarin hepsi bjk maclarında uygulanıyor..Elalem resmen voleybol oynar,smaç çakar, her türlü çamuru yapar onlara karşı tüm hakem camiası 3 maymunu oynar arkasından beşiktaş'ın macına geldiler mi hepsi sanki şampiyonlar liginde mac yonetiyorlarmışcasına kuralları harfiyen uygularlar..Koskocaman dev Servet'le Holosko ikili mücadeledeler Servet Holoskonun 1 adım arkasından geliyor ve faulu yapan kişi arkasından gelen adamı düşürebilme yeteneğine sahip Holosko !!!Ben daha ne diyeyim?? Samsun macında Papila olay oldu arkadan ortbas edildi eminim bu durumda unutulacaktır..İstediğimiz kadar yırtınalım biz.. |
Bunlar her derbide olacak, eğer tepki koymaz isek.Bakın ts bile bir hakem hatası yüzünden puan kaybettikleri maçtan sonra ortalığı ayağa kaldırdılar, 1 hafta sonra mükafatını aldılar. |
qercekDen eddiyse eqer..sasrdım qercekden..ßekLemezdm ßu kdr serefLi olmasnı ! |
hiç b, faydası yok en fazla zararı kendisi görecek hak mahrumiyeti cezası alır... başka tepki lazım ama onuda bu beceriksizler veremez. |
çocukken hani bişey vardı bana söylersin sana geçer diye:D ettiğin küfürler sana asıl demirören...tövbe tövbe... |
ben birsey duymadim???? |
Bir kere Demirörenin yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..Beşiktaş başkanının tepkisi bu olmaz..böyle olmaz...Demirören'in yaptığı şey ; kafese kapatılan bir maymunun çaresizlikten tükürmesi gibi bir şey..Beşiktaş başkanı öyle tepki vermeli ki TFF başkanı,MHK başkanı titremeli.. Neymiş Demirören küfretmiş..yok ya !.. bi de tükürseydi bari.. |
az bile demişşşş ama nerdeeeeee iş işten gecti demirörenn sen bu işe ana ile degil süla le ile baslıcaktın kii o zaman bi şeler olurdu....!! |
Süleyman Seba'nın baba Hakkı'nın koltuğunda kimler oturuyor !!!! iyi yapmış diyen arkadaşlar ,Beşiktaşlıyız ya ,Beşiktaşlık duruşu diye ağzımıza sakız yaptığımız şeyin ne olduğunu bir kez daha düşünün lütfen. Aziz Yıldırım denen adamın rezil kulübünden ne farkımız kaldı söylermisiniz ? Böylemi olur Beşiktaş başkanının tepkisi ? |
Türkiye`de Saat: 07:42 . |