![]() |
Alıntı:
|
delgado hariç diğer hepsinin olmasını istiyorum... ama delgadonun gitmesine içim el vermiyor. |
Defalarca söylendi defalarca yalanlandı bu haber , HER MAÇ KAYBETTİĞİMİZDE ÇIKIYOR BU HABER İNANMAYIN ARKADAŞLAR. |
bende inanmak stıyorumm ama _?:))) |
arklar çok çabuk inanıyorsunuz .zamanında biriçıkıp burda biri demiren su gün su saatte istifa edecek demişti fos çıktı buda öle. basının gazına çabuk geliyorsunuz.onlrda bunları görünce sallamaya devam ediyorlar. |
link fln da yok normalde böle bişi olsa google yazınca cıkardı geçen senenin haberleri cıkıyo ... |
Paralı başkan değil işi bilen başkan gelsin |
ya bende duydun 1.5 ay önce gazetelere de çıkmıştı.Bu Mansimov acayip zengin bir adam .Tv de şakayla karısık "beni başkan yapın tarfatarın istediği 4 oyuncuyu getireyim" |
demirörenden bi kurtulalımda ondan sonra kim gelirse gelsin |
tek temennimiz, inşaallah gerçekleşir!!! bunun için canı gönülden dua ediyorum zaten.. |
inanmıyorum(: |
Fake bu haber FAAAKE----- HEMDE ORIJINAL KÜTAHYA PORSELAN :-) |
bu adamlar böle uğraşıcaklarına 2 dizi senaryosu yazsalar daha faydalı olurlar. oda olmadı gidin roman hikaye yazın çocuklara bi faydanız olsun be |
k.h.a;) |
kolpa haberdir |
biraz gözünüzü açın! resmen dalga geçmiş sözde haberi! yazan... |
inşallah doğrudur |
baloon |
bnde inanmıorum ama inanmak istıom::( |
çölde serap gibi |
bırakmaz ya bu dert-ören denen az muhterem :mad::mad: |
Bence kurgulama bir haber olmuş bu. |
inşlh gelir..ama pek sanmıyorumm |
iki DE deyince delgado değil Demirören ve Denizli gitsin |
hayal ettim birden beşiktaş yıldızlar topluluğu hersene şampiyonlar ligi üst turlar lige ambargo vaybe tüylerim diken diken oldu |
inanmak istiyorum ama olmiyacak duayada amin demem yalan haberdir ISTILA ETME ISTIFA ET DEMIRÖREN.... |
Keşke olsa ama olmayacağını herkes biliyor.Bu basın bizi böyle şeylerle kandırmaya iyi alıştı zaten.Hep böle oluyo.gitti gidecek sonra gözümüzü bi açıyoruz hala koltukta demirören.Maalesef artık hiçbirşeye inanmıyorum bu adam gitmedikçe.Takımdan da iyice soğudum futboldan da.Sırf bu adam yüzünden. |
YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! |
valal adam deli gibi aprası olan bir adam ve gelir gelmez 150 milyon dolardan bahsediyor sadece başlangıç diyor düşünüyorum toraman üzülmez delgado hatta tello gitmiş nobre holosko sadece yedek cıkabiliyorlar ve en önemlisi elimizde süper bir kaleci var mesela forvette bobo drogba yanyana oynuyor arkalarında bremenden diego ve yıldıray falan sağda solda canavar gibi adamlar (ki solda kesin aydın karabulut ) denizli gitmiş ertuğrul tekrar takımın başına gelmiş offffffffffff kurban keser her yılda bir değil 2 kombine alırım serefsizim catlasın azizize :):):):):):) |
hayatta olmaz böyle bişe bjk batar o zaman |
Alıntı:
hee tabii demirörenle cok iyiyiz ya bu adamla batacak bi kere sadece düz mantıkla hareket edin adam dünyanın en büyük 5 denizcilik şirketlerinden birinin sahibi ve 193 gemilik bir filoyu idare ediyor demirören ne yapıyor babasının kurdurduğu büyüttüğüşirketin başında patronculuk oynuyor :):):):):) |
pek inandırıcı olmasada inanmak isteyenler çoğunlukta :) demirören olmasında... |
İnanmak istiyoruzz... |
gel gel kim olursan ol gel yeterki demirören olma :D:D:D:D |
qüseL oLmus ßu yha..demirören qidsinde.. |
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım.daha demirören in 25-30 milyon eurosunu ödeyemeyen bu kulüp yarın bir gün bu adamın 150 milyon eurosunu nasıl öder? |
inşallah haber doğrudur... |
inşallah doğrudur gelirse harika olur |
keskkeeeeeeeeeeeeeee |
bnu haber eskı bı haber mı yenı haber mi? |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |