![]() |
Ve İşte Bomba!..İkisi 'DE' Gidiyor!..Başkanlığa Azeri Abramoviç Geliyor!.. Ve Beşiktaş'ta yaprak dökümü başlıyor..Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar iki "De" nin kellesini alıyor..Beşiktaş'ta başkanlık koltuğuna Dünyanın en zengin iş adamlarından biri geliyor!.. Aslında ne olduysa Beşiktaş'ın Uefa Kupası'na katılabilmesi için önündeki son engel olan Metalist Kharkiv'le deplasmanda oynanan maçtan sonra oldu. İnönü'de 1-0 kazanılan maç yeterli olmamış karakartallar sahadan kötü oyun ve 4-1'lik malubiyetle ayrılarak Uefa Kupası'na başlamadan havlu atmıştı..Oysa ki aynı Metalist Kharkiv gruplara katılacak; ne bu takımı "mağlup etme", hatta mağlup etmek bir yana dursun, Ukrayna temsilcisine "gol atma" başarısı gösteren bir ekip dahi çıkmayacaktı. Beşiktaş'tan başka!.. Tepkilerin önüne geçebilmek için her zamanki gibi bir başkan görev başındaki teknik direktörü medya ve taraftaralara kurban olarak verip isyanı bastırma çabasına girmiş Ertuğrul Sağlam ile yolllar ayrılmış ve yeni hoca anında bulunmuştu. "Mustafa Denizli"..Başta Ertuğrul'la yolların bu şekilde ayrılmış olmasına tepki gösterilse de göreve deneyimli, üstelik "Beşiktaş"lı bir teknik direktörün geçmesi camiadaki huzursuz sesleri şimdilik bertaraf etmeye yetmişti. Oysa işler yine iyi gitmedi..Galatasaray derbisine kadar oynanan 9 karşılaşmada 4 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet alınırken bunun adı tam "13 puan kaybı" demekti..Galatasaray maçı tam zamanında gelmişti. Bütün bu kötü tabloyu unutmak için bu maçı kazanmak herkese şimdilik yetebilirdi. Aslında çok da kötü gitmeyen maça Delgado'nun kırmızı kartı damga vurunca hayaller suya düştü. Ali Sami Yen'de ezeli rakibi Galatasaray'a 4-2'lik skorla mağlup olan Beşiktaş'ın sabır bardağı bu kez siyah-beyazlı taraftarlar için taştı. Maç sonunda tribünlerden, gecenin ilerleyen saatlerinde Nevzat Demir Tesislerinden aynı ses yükseliyordu.. "Yıldırım Demirören, Yeter!!".. Ve beklenen nihayet gerçekleşti. Galatasaray maçı 2 "De" nin; Delgado ve Demirören'in sonunu hazırladı.. Noel tatili nedeniyle ülkesine dönen Matias Delgado Türkiye'den ayrılırken ne kulüpten tek bir yöneticiyle vedalaştı ne de takım arkadaşlarıyla..Bunun anlamı Delgado artık Türkiye'ye dönmeyecek!.. İkinci ve asıl bomba ise görev yaptığı senelerde her dönem Beşiktaş taraftarının tepkisinden kurtulamayan, ancak Beşiktaş kulübünün kendisine borçlandığı için de başkanlık koltuğundan ayrılma konusu yılan hikayesine dönen Yıldrım Demirören'in ismini açıklamak istemeyen çok yakın bir çalışma arkadaşından geldi. Derbi sonrasında taraftarın artık ardı arkası kesilmeyen protestoları, camiada kendisine destek olan kişilerin de sırtını dönmesi ile Delgado gibi Demirören'in de Beşiktaş'tan koptuğu öğrenildi. Kararını yeni yılın ilk günü olan 1 Ocak'ta açıklayacak olan Yıldırım Demirören'e geri dön çağrısının yapılmayacağına da kesin gözüyle bakılırken kulüp başkanlığı için daha önce de başkanlığa talip olduğunu açıklayan dünyanın en zengin armatörlerinden Mubariz Mansimov'un adının geçmesi Beşiktaş taraftarlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda. Göreve getirilmesi durumunda sadece forma reklamı olarak 50 Milyon Euro vereceğini belirten Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri ise şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var. Göreve geldiğim gün sadece transfer için 150 Milyon Euro'luk bir bütçeyi ellerimle masaya koyacağım. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Demirören'e şimdiye dek kulübün yaptığı borçlanma devede kulak..Maddiyat hiç önemli değil. Borcu çok kısa sürede karşılarız." [/b][/size] KAYNAK: Ve İşte Bomba!..İkisi 'DE' Gidiyor!..Başkanlığa Azeri Abramoviç Geliyor!.. Futbol Aktüel, Futbol Haberleri, Son Dakika Futbol Haberi, Transferler |
böyle birşey olacağını sanmıyorum ama demirörenin içinde olmadığı bir yönetim çok güzel olacaktır... |
siz buna inanıyormusunuz ??? inanan var mı arkadaşlar?? ben inanmak istiyorum..:) |
bu doğrumu ? |
sanmıyorum böle bişi olsun ARTİST'im yeni nick bu |
ya bu adam en son vaktim yok fln demiyomuydu şu an düşünmüyorum inşallah olurda yanii |
fakat arkaşlar hatırlarsanız bunu demirörenle yaptığı zoraki görüşmeden sonra söylemeye başladı.. ayrıca bu siteyi bende takip ediyorum gecende gs ile bir haber cıkarmıslardı doğru bulunduktan sonra olay olmuştu adamlar gene patlatmışlar :):) |
Alıntı:
|
innnnnnnnnnnnşallllah olur yoksa takımda bir şey yok iki üç takviye tamam |
bundan 6 ay önce açıklama yaptı 1 gün sonra kıvırdı. demirören tehdit eder yarın yine kıvırır |
Alıntı:
|
olsa çok muhteşem olur bekleyip göreceğiz inş. doğru haberdr. en önemlisi demirörenin istifa haberi boşa umutlanmış olmayız umarım |
gelırse super olur klubu cok kolay yonetır ama gelmesı cok zor cok mrsgul bır ınsan ıslerı oldukca yogun |
eğer o gelirse azizenin balonu söner hakemlerin hepsini görürüz ondan sonra hizaya nasıl geliyorlar |
inanmak istiorum. ama adam gibi kalteli yabancı bi hocada da ısrar etsin. demirören delgado ve denizli gitsin! |
inanmak istesemde inanamiyorum neden acaba bu bizim baskanin yuzsuzlugunden olabilirmi ama celal kolotu alip gelecekse hic gelmesin mafya tipli adamlarla yurumez sanli besiktasim |
az önce haberi fox sport da görmüş bir arkadaşım..sanırım yakın bir zamanda beşiktaşlılar olarak bayram yapacağız.. |
insalaaaah dogru haberdiir..allahim insallah bize demirörenin istifaaa ettii günleride gösteriiirr |
Yalan haber. Başkan olacak kadar uzun süredir Beşiktaş Kongre üyesi değil... |
Masal gibi duruyor simdilik olursa muhtesem olur Ayrica denizli ve demiroren gitmeli delgadoya fatura kesilmemeli |
ha ha ha |
Alıntı:
bakalım umarım olur yada olmasada demirören gitsede olur |
İyide abramoviç değildi sanırım bu adam mossimov mudu neydi abramoviçin arkadaşı die hatırlıorum.. yanlışım varsa pardon... |
komedi yaa...sallama haber... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben hayal dünyasına girmiş durumdayım şu an:) |
Arkadaşlar haber doğru..tv8, fox sport ve cnn türk de gmrdüm bu haberi..yalnız şöyle bişey var tabi kongre üyeliğinde süreyi doldurmamış..evet..ama bu yasayı değiştirme teklifinin verileceğini ve adamın yolunu açacaklarını söylediler..ki buna destek olan yöneticiler inanılmaz fazlaymış..kısaca yeni yıla yeni başkanla girersek bu da azeri olursa eğer şaşırmayın.. |
Alıntı:
ya arkadaşım bu adam kac zamandır ortada olan bir haberdi zaten ne yani hep yalan hep yalan ve birde tvdeki 3 kaynaktan doğrulanmış diyorlar bide ve birde su varki bu adamla ihsan kalkavanını arası cok iyi hatta ihsan kalkavan ın yönetimi gecici olarak idare edeceği ve kalan bir yıllık süre bittikten sonra başkanlığa geleceği yazılıyor ama tabii sen de sunu diyorsun "YALAN" İYİ AFERİN SANA SÜPER YORUM |
pek inandırıcı değil ama inşallah olur.. |
olsun diye dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok..umarım artık güzel seneler görürüz.. |
inş ya inş doğrudur . . |
yok ya böyle birsey olmaz bence ............ |
Keşke... |
Kim gelirse gelsin.. Ister Messi,Ronaldi, Kaka, Ibrahimovic gelsin hakemleri yenmemiz imkansiz.. |
Insallah dogrudur, ama pek zannetmiyorum. |
gitmez o yah |
yok artık daha neler |
işlhh doğrudur inanmak istiyorum |
Yaa, bırakın kardeşim...Mubariz Masimov hayatta Beşiktaş ta görev almaaaz..Çünkü Beşiktaş da; sadece seçilmiş başkanlık onu kesmez..o Abromoviç gibi sahibi olacağı bir külüp istiyor.. |
Türkiye`de Saat: 16:26 . |