![]() |
bırakmaz ya bu dert-ören denen az muhterem :mad::mad: |
Bence kurgulama bir haber olmuş bu. |
inşlh gelir..ama pek sanmıyorumm |
iki DE deyince delgado değil Demirören ve Denizli gitsin |
hayal ettim birden beşiktaş yıldızlar topluluğu hersene şampiyonlar ligi üst turlar lige ambargo vaybe tüylerim diken diken oldu |
inanmak istiyorum ama olmiyacak duayada amin demem yalan haberdir ISTILA ETME ISTIFA ET DEMIRÖREN.... |
Keşke olsa ama olmayacağını herkes biliyor.Bu basın bizi böyle şeylerle kandırmaya iyi alıştı zaten.Hep böle oluyo.gitti gidecek sonra gözümüzü bi açıyoruz hala koltukta demirören.Maalesef artık hiçbirşeye inanmıyorum bu adam gitmedikçe.Takımdan da iyice soğudum futboldan da.Sırf bu adam yüzünden. |
YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! YÖNETİM İSTİFAAAA !!!! |
valal adam deli gibi aprası olan bir adam ve gelir gelmez 150 milyon dolardan bahsediyor sadece başlangıç diyor düşünüyorum toraman üzülmez delgado hatta tello gitmiş nobre holosko sadece yedek cıkabiliyorlar ve en önemlisi elimizde süper bir kaleci var mesela forvette bobo drogba yanyana oynuyor arkalarında bremenden diego ve yıldıray falan sağda solda canavar gibi adamlar (ki solda kesin aydın karabulut ) denizli gitmiş ertuğrul tekrar takımın başına gelmiş offffffffffff kurban keser her yılda bir değil 2 kombine alırım serefsizim catlasın azizize :):):):):):) |
hayatta olmaz böyle bişe bjk batar o zaman |
Türkiye`de Saat: 00:05 . |