![]() |
arkadaşlar demirören klüpten ayrılmaz.demirören şirketi 1997 yılında iflasa gelmişti bilmem htrlatmısınız..ama şimdiki konumları türkiyenin sayılı şirketlerinden birisi.bunun en büyük nedenide demirörenin beşiktaş başkanı olması ve klüp üzerinden kendi şirketinin reklamını yapması.. zamanında babasının şirketini batıran adam şimdi beşiktaşın başında sonumuz hayrola... |
Sayın Kalkavan'ın yönetimde gözü olduğu çok açık.Her ne kadar bazı yorumlar yönetim aleyhinde de olsa haklı. |
burası ne milangaz ne likidgaz demirören beyler akıllı olun adam gibi bırakın gidin yeter rezil ettiğiniz kendinizi.. |
Alıntı:
|
babası manyakmı bıraktırsın sonra dükkanını batırır die bıraktırmaz. |
Beyler tamam baskan berbat ama bizi her hafta aciktan aciga yakan hakemler asil problem.. Cuneyt Cakiri sokakta gorsem agiz burun dalacam.. |
hep diyorum ne babalar var ya,,,babam bana en son ortaokuldayken bisiklet almıştı baba demirören bizim tüpçüye beşiktaş başkanlık koltuğunu aldı helal valla |
cek git artık yaaaa...sende kurtul bizde kurtulalım |
yeterrrrrrrrrrrr demirörenler yeterrrrrrrrrr |
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama onların şirkette çalışan biri benim bi akrabama şöyle demiş"babası ona para verdi şirketten uzaklaştırdı şirketi batırmasın die oyalanması için beşiktaşa gönderdi "ihsan kalkavanda zaten bi programda açıkladı" babası izin verse yıldırım bırakacak" daha ne olsun bizim halimiz gerisini siz düşünün |
Türkiye`de Saat: 06:45 . |