![]() |
Varmısın Yokmusun da bir BEŞİKTAŞLI Varmısın yok musun da BİR BEŞİKTAŞLI olarak sizlerden destek bekliyorum.yılbaşı gecesi 10 adet 500.000 ytl ile yarışabilmem için tek yapmanız gereken Murat Istanbul yazıp 2950 ye göndermek.Destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Birden fazla mesaj da kabul edilir.:hello: |
bize ne kardeşim senin yarışacağın yarışmadan, burası takımımızın forumu |
Yakla$ımın daha doğru düzgün olabilir boğaz neden arkada$ı dövermi$ gibi tepki veriyorsun? |
pardon |
Ben anlamadım. Sen var mısın yok musunda yarışmacı mısın şuan? |
degil ama olucakmıs:D tabi yersennn..:D:D yolla yollaaa :D |
sen bana kon at ben sana ıstedıgın kadar msj yollarım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hehhe ewt doğruu atarzz(: (: |
Alıntı:
|
resım falan bısey koy tanıyalım senı boyle uydurmaca olmadıgını nerden bıllelım kı |
Alıntı:
hepinize saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ee hani resımmm |
başarılar kardeşim inşallah iyi bir parayla ayrılırsın.. |
destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hayırlı geceler.... |
bende koyrım avatara o resmı netten bulmak zor olmasa gerek |
Ben avrupada kaliyorum yoksa atardim.. Yani neden inanmiyorsunuz orada yarisanlarda normal insanlar.. Insallah 500 bin kazanirsin.. |
Eğer gerçkten yarışacaksan başarılar dilerim... |
başarılrr..ama bence o öözl gecede emn ol senii yarıştrmzlar... böle bi konsept war o programda ne rde bi parlk onu çıkarıorlar yinede baaşarlar.. |
Alıntı:
|
iyi de arkadasım ısbat et alla alla ne demeye mıllet gondersın kı senın ıcın o msjı sonucta bana bı yararı olucak mı yoo gercek murat oldugun bıle bellı dııl bı fotoyla neden ınanayım kı gercek muratsan eger Allah yardımcın olsun ne dıım ama ben ınanmıorum ne yalan soylım sımdıye kadar tek msjla hatrımız sormuosunda ısın dusuncemı aklına gelıo besıktaslı oldun |
Alıntı:
|
i gecelerr her kımsen ...!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sana inanmak isteris bı msj yolla foruma mesela işte burdan tüm beşüktaşforum üyelerine slm yolluyorum gibilerinden;) |
ben o yarismayi izlemiyorum fenerli amigo oldugu icin ayrica gsden hakan sukur, arda,fatih terimi cikarttilar fenerdende gozleri gormeyen cocuk icin program yaptilar yani bizden kimseyi cagirmadilar ne ilhan mansizi ne sergeni ne toramani nede pascali izlemiyorum boykottayim kapanmadi gitti |
İnşallah ordaki fenerli varya o hiç kazanamaz :D |
başarılar yarışmada,sesini duyurmuşsun burdan eminim imkanı olan Beşiktaşlılar seni destekleyeceklerdir,desteklemeyecek arkadaşlar da lütfen artık ters şeyler yazmasınlar burda,konuya dahil olmama hakları vardır,Besiktasforum.Net yönetimi olarak sana başarılar diliyoruz |
Bence de şu an yarışmacı olan bir Beşiktaşlıyı bu şekilde terslemememiz gerekiyor desteklemek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler bence, sonuçta eminim ki diğer yarışmacı arkadaşlarda bir şekilde fan clublerde forumlar kendileri için kampanyalar düzenliyorlardır. sonuçta yarışmadaki Murat beşiktaşlı bunu biliyorum, bu üye o kişi olabilir veya onun yakını oğlu olabilir bu farketmez. Beşiktaşa ve Beşiktaşlıya her kulvarda başarılar dilerim. |
tamam yarısmada Besiktasforum.net e selam yolla bende sana mesaj yollucam . . . basarılar . . . |
valla kontör yok olsa gönderirdim |
Alıntı:
|
ayrıca şunu belirteyim konu zaten baştan hatalı yanlış yere açılmış |
Eğer inanmayan varsa facebook da MURAT BECERİKLİ profiline bakabilir.tek ricam BEŞİKTAŞLI olduğumu bilin ve yalan söylemediğimden emin olun.tek bir sms çok değil.yarışmadaki fenerli ve gs li arkadaşlarım mutlaka kendileri için böyle forumlarda kampanya yapıyorlar.istediğim sadece destek. |
Eger kazandigin paranin %10'unu Besiktas Klubune bagislarsan soz veriyorum msj aticam. Ama burada ve yarismada bunu soyleyeceksin. Madem konu Besiktas, haydi o zaman... |
beşiktaşı temsil edecek birşeyler giyersen daha çok kişi tuttuğun takımı öğrenebilir. yarışmadaki fenerliye birçok taraftarı mesaj göndrecektir sende onun gibi rengini belli edersen daha çok destek bulacağına inanıyorum. yarışmada başarılar umarım yılbaşında yarışırsın ve istediğin parayı alırsın. |
Alıntı:
not:face deki profilinden arkadaş listene baktım varmısın yokmusundaki çoğu kişi var arkadaş listende ben sana inanıyorum |
Türkiye`de Saat: 17:41 . |