![]() |
Başarılar.. |
Alıntı:
|
ben inandım arkadaşlar.bencede bu o kişi.zaten 10 ay önce buraya üye olmuş.o zaman yarışmada değildi.hadi hemen üye olup oy istese inanmazdım ama 10 ay önce hemde adı ve soyadıyla üye olmuş. |
Bu konuyu açan arkadaşımızın daha önce üye olduğunu farkettim. Ayrıca yarışmada da devamlı Beşiktaş ı savunmasından ve her konuşmasında Beşiktaşlılığını öne çıkarmasından dolayı kendisine sempati duydum. Ve o kişi olduğuna inanıyorum. Diyelim ki o kişi değil. Bu şekilde dalga geçer mesajlar yazmak beşiktaşlılara yakışmıyor. Eğer bir kuşkunuz varsa mesaj yazmayın. yazıyorsanızda kişileri rencide eder biçimde yazmayın. Arkadaşımız bizi kendine yakın gördüğü için bir yazı yazmış sizde dalgaya almış '' cıvık cıvık'' mesajlarla alay etmişsiniz. Bunu beşiktaş taraftarlarına yakıştıramadım. Not: Sözüm Burada alay edenleredir. Ayrıca yarışmacıya başarılar dilerim. |
yarışmada başarılar.... :) |
yazılan mesajları okuyunca üzüldüm. birbirimizle dalga geçmeye, yalancı durumuna sokmaya, rencide etmeye ne kadar meraklıyız? inanıyorsanız atarsınız inanmıyorsanız dalga geçerek doğruluğunu sorgulamazsınız. kimse kiseden zorla bişey istemiyor sadece ricada bulunmuş. Ayrıca neden aldığı paranın %10 u nu kulübe versin? bi taraftar olarak taraftardan destek istemiş sadece. Ve karşınızdaki insan 18-19 yaşında biri değil bazı üyelerimizin babası abisi olacak yaşta. Bu mu genç Beşiktaşlının büyüğüne saygısı? |
hddi len |
arkadaslar sonucta sanal alem nası hemen ınanıyorsunuz anlamadım damam belkıııııı dogru soyluodur ama ben msn mı yolladım ama eklemedı neden acaba ???? bende hülya avsarım hade bakalım ınanın sonucta oda besıktaslı ... |
neyse artık yorum yapmıcam cıdden murat abıysen Allah yardımcın olsun .. |
İnanmıyor olabilisiniz. Adam gibi konuşun lütfen burada. 20 li yaşlardaki bir adam cahil cahil konuşmaz!!! |
Türkiye`de Saat: 20:59 . |