![]() |
Başkan Yıldırım D. BombAyı (!)Patlatıyor Ligin devre arası tatiline girdiği günden bu yana transferde sessizliğini koruyan ekibimiz, ilk olarak orta sahasına katkı yapmak için temaslarını hızlandırdı. Orta sahada ön libero bölgesinde görev yapacak bir futbolcu arayan Siyaeyazlıların, menajerliğini Galatasaray'ın eski futbolcusu Cevad Prekazi'nin yaptığı Borislav Jovanovic ile ilgilendiği öğrenildi. Sırbistan İkinci Ligi takımlarından FK Srem Sremska Mitrovica'da forma giyen, 23 yaşında ve 1.91 boyundaki Sırp futbolcunun İstanbul'da olduğu kaydedildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin denenmesine sıcak baktığı genç oyuncunun, Siyah Beyazlı takımla birlikte 10 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına katılması bekleniyor. Ancak kadrosunda 8 yabancı futbolcu bulunan Siyah Beyazlı ekibin bu oyuncuyu transfer etmek istemesi halinde yabancı kontejanında yer açması gerekecek. İlk olarak Beşiktaş ile Antalya kampında antrenmanlara çıkması düşünülen Jovanovic'in beğenilmesi halinde Siyah Beyazlı takımın kadrosunda bulunan bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin feshedilebiliceği gündeme gelecek. Böyle bir karar verilmesi halinde bu futbolcunun Antony Seric olması bekleniyor. Gelsin gordonlar... |
bizi kurtarabilecekmi yoksa paramızı emicilerdenmi olacak |
Rakipler,Diego yu,M.Yıldız ı düşünüyor,biz ise deneyecek oyuncu arıyoruz..Bence bu kadroya hiç dokunmayın ve 1 yada 2 adam gibi transfer yapın.. |
Bu ne saçmalıktır yaw..2.ligden adam alacak kadar düştü mü bu takım..? Hiç mi akıllanmaz bu insanlar? Ne biçim bi kafa yapısına sahiptir bunlar yaw..? Geldiklerinden beri kaçtane adam aldılar böyle..Napacaklarsa sırp 2.liginde oynayan adamı..Allah bilir sırf menejeri Prekazi diye alıyolardır ha..:) Nedir bu yaw.. Rezaletin daniskası..Geremi, Dalla Bona dioz adamların getirdiği adama bak..Denizli bu transfere onay verirse de yazık..Gerçekten ayp.. |
kolpa haber bjk ıkıncı lıgden mı oyuncu alacak alacaksan oyuncu parana kıyyyy... totthemanda zokorayı al onlıbero olarak |
Allah belanizi versin. |
hayırlısı olsun |
Şaşırmadım. |
heheeh bombaya baq bende bişi sandımxD |
Yazık yaf!..Yaa tutarsa olacak hea yine, ne diyeyim, Allah sabır versin bize... |
Yok daha neler... Aptal herifler madem oraya bir oyuncu istiyorsunuz, Necip'i kullanın. Gençse genç, kaliteyse Sırp ikinci liginden gelecek adama bin basar. Ekstra olarak yerli ve Beşiktaşlı. Bu transfer gerçekleşirse, korkarım YD bir Beşiktaşlı tarafından faili mechule kurban verilecek. |
suraya bakk yhaa rakiplerimiz dünyanın en iyi oyuncuları arasnda gösterılen oyuncularlar ilgelnırken biz de kuytu kösedeki oyunculara bakıyoruz :( |
Alıntı:
... |
Fenerin kimlerle ilgilendiğini falan okudum gazeteden dudaklarım uçukladı. |
bombaya bak bombaya saatli bomba hemde |
ayıp ki ne ayıp yazıklar olsun mustafa efendi burası iranın pas takımı diil burası BEŞİKTAŞ... |
millet harbi dalga geciyor bizle haberin basligina bak bombayi patlatiyoruz tobe tobe yaw |
Allah Belanızı 1000 kere versin sizin gibi yöneticilerin!!! |
yine ynetimin mkemmel transferlernden biri. bırak oyunucunun ismini takımının ismini bilmiyom bu ne rezalettr |
Bu bahsedilenler kim yaaa. Allah bildiği gibi yapsın sizi. Parasız Cinconlar bile Kewell ve M.Baros gibi üst düzey oyuncular alıyor, bizimkilerin düşündüğü isimlere de bakın bi hele.. Çıldırmamak elde değil... |
kaynak DHA olmasaydı hiç inanmazdım böyle birşeye.Ne diyim bu yönetim böyle giderse taraftarlar tarafından linç edilecek. Ve şunu da maalesef söylüyorum ki artık takım büyüklükten çıkmaya başlamıştır. |
aptallar yaaa,rezillik!.... |
Senin elinde Necip gibi bir genç yetenek varken Sırp 2.liğinden adam deniyorsun olacak iş değil ne hallere düştük bu yönetim sayesinde |
Alıntı:
|
kolpa haberdir yaw |
Adam gibi başlık açın kafamı buluyosunuz a q |
:D sizden de bu beklenirdi zaten... Denizli sen de tam demirörenlikmişsin... bravo. |
gordon hıguen yetmedı sımdıde bu sırp hehe harbıden buda elımızde patlıcak bı bomba ehuehuehu |
ulan biraz zorlasam çıkıyım ben oynıyım bari para marada istmez bi faydamız dokunsun |
yahu arkadaşlar kolpa habrler için niye bukadar üzüyosunuz kendinizi, kaynak dha da olsa doğru olduğu ne malum, hem adam denenecek alınacak diye bi durum yok sadece prekazi , önermiş cok iyi bi adam diye okadar. Olabilir boyle şeyler bu kadar çıldırıp kendinizi harap etmeyin, artık akıllanmış olmamız lazım imza olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmeyin, olumlu yada olumsuz etkilenirsiniz, gerek yok. |
vay be bombaya bak bizde topuz falan aliniyor sandik |
bir tarafta fenerbahce ıcın dıego ısmı gecıyor bızım taraftada da bu oyuncu |
İstifaaaaaaaaaaaaa |
bombaya bak bombaya hey allahm ya |
Külliyyen YALAN haber.... |
taraftar daha ne istiyorsun, alin size GATTUSO :D |
Alıntı:
|
Bu bomba kesin elimizde patlar. Ya da baska bi takimin yedek kulubesinde. |
güzel patlattı bombayııı :) |
Arkadaslar o kadar kötü düsünmeyin. O yıldızlarda böyle takımlardan cıkıyor... |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |