![]() |
kaynak DHA olmasaydı hiç inanmazdım böyle birşeye.Ne diyim bu yönetim böyle giderse taraftarlar tarafından linç edilecek. Ve şunu da maalesef söylüyorum ki artık takım büyüklükten çıkmaya başlamıştır. |
aptallar yaaa,rezillik!.... |
Senin elinde Necip gibi bir genç yetenek varken Sırp 2.liğinden adam deniyorsun olacak iş değil ne hallere düştük bu yönetim sayesinde |
Alıntı:
|
kolpa haberdir yaw |
Adam gibi başlık açın kafamı buluyosunuz a q |
:D sizden de bu beklenirdi zaten... Denizli sen de tam demirörenlikmişsin... bravo. |
gordon hıguen yetmedı sımdıde bu sırp hehe harbıden buda elımızde patlıcak bı bomba ehuehuehu |
ulan biraz zorlasam çıkıyım ben oynıyım bari para marada istmez bi faydamız dokunsun |
yahu arkadaşlar kolpa habrler için niye bukadar üzüyosunuz kendinizi, kaynak dha da olsa doğru olduğu ne malum, hem adam denenecek alınacak diye bi durum yok sadece prekazi , önermiş cok iyi bi adam diye okadar. Olabilir boyle şeyler bu kadar çıldırıp kendinizi harap etmeyin, artık akıllanmış olmamız lazım imza olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmeyin, olumlu yada olumsuz etkilenirsiniz, gerek yok. |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |