![]() |
bu arada herkes telloya laf sölemiş ama ilk yarıda en iyi oynayan oyuncularımızdan bi tanesiydi delgadodan kat kat iyi oynadı inanıyolar ve konuşuyolar bence bu yanlış değil motivasyondur |
artık konuşmayın yeter sahada üstünüze düşeni yapın yeter... |
Alıntı:
yorumları iyi oku kimse tello ya laf sölememis tüm fulbol cularımızın sürekli basına demeç vermesine kızıyorlar ve sıkılmıslar haklılar haklıyımda iki kaptan var onlar konussun gerektiğinde gerekli acıklamayı yapsın yeter yhoksa yhok ikinci sezon daha iyi olcağım biz sampiyon olucaz söyle olucak böyle olucak değilde bütün bu konusmaları yapmayarak cevabını yada cevaplarını sahada vermesini istiyoruz tüm futbolcularımızın buda gayet normal bir yaklasım |
geçen sene devre arasındaki lafda aynısıydı sanırım... |
oyuncular once işini yapsın bıraksın demec vermeyıı futbol sahada oynanır mıkrofonların karsında degılllll bıze nouma gıbı sahada oynaycak adam lazımm sımdı bjk yabacılara bakıyorum sadece konusyorlar sıze haksızlık yapıldıgı zman nden gıdıp oyuncuya bır kafa atmıyorsun nouma bunu yapıyordu haksızlıga karsıydııııııı |
fransada dogdu , besıktaslı oldu, helal olsun sana , pascal noumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sensın gercek dıger yabancılar yalannn pascalımmmmmmmmmmmmmmmmm |
Bu benim adamım takımın asıl 10 numarası rodrigo Tellodur ve Telloyu çok seviyorum |
tello gününde olursa kimse durduramıyor ceza sahasının dışından güzel şutları var ama çoğu çerçeveyi tutturamadı umarım bu sezon daha başarılı olur |
konusmak bedava konus yavrum konussssssssss |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:44 . |