Alıntı: makbule unsal´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 887919)
ya ben bu taraftarı anlayamıyorum yenilince eleştiriyorsunuz berabere kalınca eleştiriyorsunuz nasıl memnun olacaksınız siz allah aşkına tmm hala takımın eksikleri var ama biraz mutlu olun sevinin yalvarırım ya neymiş heyecan vermiyormuş tövbe tövbe neyse saygı duyuyorum abicim |
:) Ne sevindim ne sevindim..:) G.B.B yi 3-1 yendik yaw nasıl olabilir böyle bişey..:) Walla uçuyorum sevinçten..
Takımın oynadığı oyun ortada walla..Bu oyunlada ancak bu tür takımları yeniyosun..Sabaha kadar yen sen böyle takımları..Hatta lig düş 2.ligde her maçını kazan..:) Bu mudur yani?:)
Takım ışık vermiyor..Heyecan vermiyor.. Sürekli bir tedirginlik, heran herşey olabilir havası var..Büyük maçları geçtim, azcık dişli her rakibe puan veriyor..Dolayısıyla da futbolu az çok bilen BJK taraftarları tedirgin oluyor bu durumdan..Haz almıyor..Maçları izleyenlerden bahsediyorum tabiki..:)
Ha sen de diyosun ki: " G.B.B. yi yendik hala eleştiriyonuz..Daha napsın bu takım.. " :):) Haklısın walla napsın daha bu takım..:) |