![]() |
Yusuf Şimşek Transferi (Tek Başlık ) FLAŞ! FLAŞ! Trabzonspor'la anlaşmak üzere olan Bursaspor'un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek Beşiktaş ile anlaştı. Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklardan öğrendiğimiz bilgiye göre yıldız oyuncu Beşiktaş'a transfer oldu. Kaynak sporx.com |
Fenerileri toplamaya devam..Ho$ yalan haberdir ama... |
e yok artık |
KolPa Haber... |
olurmu olur.... bunun gibi ne transferle gorduk biz.. |
kolpa olsun allahım nolur |
takımın başında mustafa denizli gibi biri varsa doğrudur herhalde. |
arkadaşlar bu haber büyük ihtimalle doğru... |
Bence doğru haber ama umarım yanılırım. Kaç milyon dolar + kaç futbolcu verdik onları merak ediyorum. Herkes gider Mersin'e... |
kaynak sporx ise doğrudur.kafadan sıkmaz orası.Ne diyim.Allah yardımcımız olsun!!! |
Bu ne ya..Chatboxda dalga geçiliyo sanmıştım.. Bu ne saçma bir olaydır böyle..Ne Yusuf'u ne Şimseği? Oldu olacak Ceyhunnan, Ali Akdenizi de alsınlar..Bu ne saçma bi haberdir böyle..Bu kadar da gerizekalı olamaz bu yönetim..Bu teknik direktör..Bize bi tane 10 numaradan gına geldi 2.si de noluyor..Ne mantıkla yapılıyor bu transfer..Ulan ne gerizekalı insanların eline düşmüşüz böyle yaw..Rezil oluyoz rezil..Otuz kaçında bu adam..Bide kaptan yapar bunu Denizli şimdi.. Hey Allah'ım ya..Ne durumlara düştük..Ne günlere kaldık.. |
Alıntı:
aynen , bu adam poposunu kaldıramıyor daha bizim 10 numaramız bu olacaksa ayvayı yedik |
maL... |
lit tv de flas haber olarak gecıyor suan |
Alıntı:
|
|
hehe transfer çalımına bak ya çalımı atanmı biziz yiyenmi biziz orasını pek bilemiyorum. Yarabbim bbu taraftarın ne suçu vardıkı böyle geri zekalı yönetim ve hoca topluluğunu başımıza musallat ettin |
Yusuf iyi futbolcu ama yasi basi gecmis ya.. Neyse hayirli olsun yararli olabilir Besiktasa.. Duyduma gore Delgadonun sakatligi ciddiymis o yuzden Yusufu aldilar.. |
Yusuf Beşiktaş'ta SON DAKİKA! Yusuf Şimşek Beşiktaşla anlaştı!Yakında basına düşer haber. |
Arkadaşlar haber yalan olabilir ama sorun yalan ya da doğru olması değil sorun ne hallere düştüğümüz.O kadar gereksiz adamlar aldık ki artık transfer dedikodularımız bile 3. sınıf gereksiz adamlar üzerine kurulu oluyo.Boş boş oturup yalan üreten yazarlar bile bunların gücü ancak böyle adamlar almaya yeter diye düşünüyor.YAZIK... |
yonetım allah belanı versın denızlıı senınde |
bende şimdi ntv sporda sondakıka olarak gördum 1,5 yıllıgına anlasılmış |
Yusuf an itibariyle İstanbul'da!Bilginize. Nerede gereksiz transfer varsa altına imza atıyoruz. |
Evet ntvsporda son dakika haberi. 1.5 yilligina anlasmis. Hayirli olsun. |
1.5 yıllığına anlaşılmış. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. |
aman ne çalım ne çalım emeklileri toplamaya devam emeklilik iklramiyesi beşiktaş |
allahım yarabbim ne büyük günahımız vardı ki böyle bir yönetimin eline düşürdün bizi yaa.... :(:( |
sezer ozturk dedım 14 golu bulunuyordu suan manısasporda super adamdı ve genctı ve tam oyun kurucuydu |
yusuf kötü topçu deil arkadaşlar ortasahamızı toplıcak bi futbolcu bursada süper top oynadı |
arkadaşlar gercekci olalım yusuf gibi kaliteli oyuncumuz yok şu an takımda. bana bi şampiyonluk kazandırsın yeter yası da cok umrumda deil. şu geçiş döneminde şampiyonluğa ihtiyacımız war. |
Yusuf Kötü degil ama iyi de degil bizde oynamaz bence. Ama oynarsada emin olun Delgado yalan olur |
keske sergen gelseydı |
delgadodan yararlı olur.2,5 yıldır delgadodan tık yok. |
34 yasındaymıs sanırım |
FLAŞ! FLAŞ! BURSASPORLU YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ'DA ŞİMŞEK OPERASYON! Transferde flaş gelişme !.. Trabzonspor'un imza aşamasına getirdiği Yusuf Şimşek transferinde Beşiktaş devreye girdi !.. LigTV'den Ömer Güvenç'in haberine göre Beşiktaş yöneticileri şu anda Bursaspor yöneticileriyle görüşüyor !.. Uzun süredir Yusuf'un peşinde olan Trabzonspor, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaşmış ve transferi imza aşamasına getirmişti. Bordo mavililer sadece Bursaspor'a vereceği Ergin ve Adnan'ı ikna etmeye çalışıyordu. Ancak gece saatlerinde beklenmeyen bir gelişme oldu ve Beşiktaş Yusuf için devreye girdi. Delgado'nun son haftalardaki formsuzluğu ve Arjantinli yıldızın alternatifinin olmayışı nedeniyle Yusuf'u listesine alan siyah beyazlı yönetim, Bursaspor ile temasa geçti. Bu transfer girişiminde Yusuf'un Fenerbahçe'de teknik direktörlğünü yapan Denizli'nin payı büyüktü. Yıldız futbolcu ile görüşen Mustafa Denizli "Sizin olduğunuz takıma seve seve gelirim" yanıtı alınca, yönetim Bursaspor ile temasa geçti. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Trabzonspor ise bu beklenmedik gelişmeden çıkacak sonucu bekliyor. Ancak sızan haberler Yusuf'un Beşiktaş'a daha yakın olduğu yönünde... LİGTV.COM.TR TRABZONSPOR'UN GÖRÜŞME YAPTIĞI BİR FUTBOLCU İLE GÖRÜŞME YAPMAK BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNA HİÇ YAKIŞMADI VE ETİK DE OLMADI... |
arkadaşlar bence yusuf iyi futbolcu ama bizde iş yapamaz ama bu transfere inanmıom yalan olabilir medya sonucta bizim üzerimizden prim elde edicek ;) |
Arakdslar Yusuf Şimşek ' in transferi ile ilgili yorumları lütfen bu konu üzerinden yapınız. Ayrı konu acmayalım anlayışınız icin tesekkürler.... Besiktasforum.NET |
Alıntı:
Ne şampiyonluğu yaw..:) Yusuf mu getirecek sana şampiyonluğu..Yusuf kim yaw? Bana onu söyleyin..Neyini gördünüz bugüne kadar..Napmış ki..? Delgadoyu koy bursaya o da manyak gibi çalım atar..Ön plana çıkar..Yusufun eti ne budu ne..Kurtarıcı pozisyonuna koymayın hemen gözünüzü sevim..Devamlılığı olmayan teknik bir oyuncu..Ne gereği var yaw.. |
Neoluyor Ulan.......... Ortalik bir anda kizisti. Sevinsem mi üzülsem mi anlamiyorum.......... |
20.07.1975 Dogumlu......... Yani daha 33 Yasinda :) :) |
Türkiye`de Saat: 06:29 . |