![]() |
yonetım allah belanı versın denızlıı senınde |
bende şimdi ntv sporda sondakıka olarak gördum 1,5 yıllıgına anlasılmış |
Yusuf an itibariyle İstanbul'da!Bilginize. Nerede gereksiz transfer varsa altına imza atıyoruz. |
Evet ntvsporda son dakika haberi. 1.5 yilligina anlasmis. Hayirli olsun. |
1.5 yıllığına anlaşılmış. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı. |
aman ne çalım ne çalım emeklileri toplamaya devam emeklilik iklramiyesi beşiktaş |
allahım yarabbim ne büyük günahımız vardı ki böyle bir yönetimin eline düşürdün bizi yaa.... :(:( |
sezer ozturk dedım 14 golu bulunuyordu suan manısasporda super adamdı ve genctı ve tam oyun kurucuydu |
yusuf kötü topçu deil arkadaşlar ortasahamızı toplıcak bi futbolcu bursada süper top oynadı |
arkadaşlar gercekci olalım yusuf gibi kaliteli oyuncumuz yok şu an takımda. bana bi şampiyonluk kazandırsın yeter yası da cok umrumda deil. şu geçiş döneminde şampiyonluğa ihtiyacımız war. |
Türkiye`de Saat: 18:45 . |