![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
500 bin €'da değil, 500 bin YTL... |
Alıntı:
|
Ben artik bu yönetime diyecek söz bulamiyorum ya bu ne sacmalik ya bu nasil bi beyin zekasi ya. günaha girmek istemiyorum ancak diyecegim Allah seni bildigi gibi yapsin demirören. harcadik bu takimi bitirdin bizi yeter ULAN yeter be yeter..................................... |
İçimizdeki İrlandalı M.Densizli |
allahım yaaa mafedecek bunlar bizi |
si..... ol git demirören denizliyide yanına al... |
Alıntı:
Verilen çocuk gsdeki "ardadan daha iyi olacak denen" aydının yanında esas adam diye oynuyor u21de. gsden o aydını kiralayabilmek için bile sağlam para istiyorlar sen kendininkini eşantiyon diye dağıtıyorsun bir de üzerine para vererek. Hem de her fırsatta seninle uğraşan takıma. Serdar Kurtuluş sendeyken Serkan Kurtuluşu alamadın o takımdan Aydını seneye kolayca verirler mi sanıyorsun? |
Alıntı:
|
:):) Yusuf transferini onaylayanları, hoş karşılayanları sene sonu görücez..:) Böyle transferlerden hiç mi ağzı yanmadı acaba bu takımın..Bir bakın geçmişe..Elin 34 yaşındaki adamına onca para ve 2 tane oyuncu veriliyor..TS 2 tane adı sanı duyulmamış oyuncu + 450 binle işi bitirirken biz neden Aydın'ı, Tunayı veriyoz..Çok mu akıllı bi iş bu şimdi.. Özer transferi haberinde Büyük takımda oynamak anadolu takımında oynamaya benzemez diyenler bu transfer için neden fikir değiştirir onu hiç anlamam zaten..:) Kaldı ki Yusuf büyük takım oyuncusu olmadığını bize gösterdi 7 yıl önce..En verimli çağında..En formda döneminde..:) Şimdi 34 yaşına gelmiş adama Delgadoyu hırslandırır, 5 maç oynasa yeter diyoz..:) Ula Delgadoyu koy bakalım Bursaya..Üzerinde baskı fln olmasın neler yapıyor..Ne Yusuf kalır orda Ne Sercan..Bunu bile düşünemeyecek kadar uzağız futboldan.. Yönetimin elimize verdikleriyle mutlu oluyoz yaw..Cidden yok böyle birşey..Bu yönetimin yaptığı her icraata umutla baktık..Aldık boyumuzun ölçüsünü..Hep dolu tarafından izledik girdi bişeyler sürekli..:) Hala da Yusuf faydalı olur..Aydın zaten oynayamazdı diyoz..:) BJK taraftarına yakışmıyor walla bunlar.. |
Yalan mı abi, Aydın oynayamazdı bizde, Allahaşkına 6. haftadan sonra Aydın'ı gören oldu mu?Denizli varken oynayamazdı, onu geçtim E.Sağlam bile kesmişti onu...Onca para da vermedik ayrıca, o kadarda abartmayın yaf, Yusuf kaç bin alıyor bilmiyorum ama verilen bonservis hiçbir şey değil... |
yaziklar olsun ulan aydin gönderilirmi????? |
Alıntı:
belki sonra besiktasa katkilari olabilirdi. |
Alıntı:
Zaten önce de belirttiğim gibi, Bursanın bir planı olmasa bu işten 500 bin lira ödeyerek sıyrılma şansımız olsa 500 bin lira daha isterler (Bjk için cep harçlığı), Aydının da kiralık gelmesini kabul ederlerdi. Zaten hepsi bir yana, sol kanadında Tello dışında doğru düzgün oyuncun yokken Üzülmeze güvenip Seriçe takım ararken u21de banko oynayan iki genç sol kanat oyuncunu (Aydın ve Emre Özkan) saçma sapan takaslara kiralamalara sokmak başlı başına basiretsizliğin önde gidenidir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aydın'ın ümit milli maçlardaki performansını burda ayakta alkışladk hepimiz sene başında..Ertuğrul dönemnde de şans bulduğu zaman elinden geleni yapıyordu..İyi oynadığı maçlar da vardı hani..Evet Ertuğrul da son zamanlarında sürekli oynatmıyordu ancak unutmuyordu da..Yedeklerin başdaydı hep..Nolduysa Denizli ile oldu..Genç düşmanı sanki hoca..Oynatmıyo bi türlü..Adam da antrenmanda sakatlanınca suçlu oldu şimdi..:)Bizim Gökhan Zan ve Karakter çözümlememizden de beter yaw bu..:) Yusufa gelince başlıkta 1 milyon euro yazıyor..Hepimiz biliyoz ki BJK mali açıdan çok zor günler geçiriyor..1 milyon gibi bir parayı böyle bir transferde harcamak bana çok fazla geliyor..Resmen boşa verilmiş para..Madem okadar para verebiliyon Zaferi niye almıyon Rostockdan.. Sene sonu hep birlikte görecez..1.5 yıllk anlaşma yalan olur..Ceyhun - TS misali çabuk biter bu olay.. Demedi demeyin..:) |
5 güzel yılım+ bozulan sinirlerim + yok olan sevgim= defol yönetim+denizli |
en azından tuna+2 milyon tl olsaydı aydını verdiler salaklık ettiler böyle yönetiminde böyle teknik drektöründe yaktılar beşiktaşı yaktılar |
aydın daha 20 yasında dıkkatınızı cekerım |
Alıntı:
nokta |
Ne Aydınmış kardeşim ... Hepimiz futbolun profesörü olmuşuz.Biz akıllıyız hocaların hepsiz aptal ve futboldan anlamıyor değilmi? Aydın onun için Tigana ile Ertuğrul ile Mustafa denizli ile takımın vazgeçilmezi oldu. Demekki Aydın bu takımı kaldıramıyor antremanlarda istenilen verimi sağlayamıyor. 2 tane Ümit milli maç dışında nesini gördünüz bu Aydının. Sizin için önemli olan bu değil ama değilmi bu adam genç ve yönetim sürekli hata yapıyorya. Yönetime olan kini kusmanız için elinize fırsat geçti dimi? |
Alıntı:
|
Bu da Holo'nun transferi gibi oldu, verilen oyunculara laf ediliyor sanırım...Aydın değil de bi G.Zan falan verilseydi bu kadar tepki olmazdı gibime geliyor... |
1988-90 YILLARI ARTSINDAKI SAMPIYONLUKLARI BIZ ALTYAPIDAN GELEN COCUKLRLA KAZANDIK BIZ... AMA SIMDI BIZ NE YAPIYORUZ, GELECEGIMIZ OLAN ALTYAPI OUNCULARINI SATIYORUZ YANI GELECEGIMIZI SATIYORUZ... |
Alıntı:
|
ey qerizekaLıLar aydın'ın yerine wercek adam mı buLamadınız ya ! emreyi kiraLa batuyu kiraLa aydını sat nabıonuz amacınız ne sızın ya miLLetin qeLecek dediqi herkesi daadtınız mk ! |
olmazdı tabii. G. Zanı mesela bundan sopnra satsan satsan 1 milyon euroya satarsın. Kaldı ki yakın vadede de yerinde oynatabileceğin Sivok, Zapo, Toraman (Gökhan verilse Tuna verilmeyeceği hesaba katılarak) Tuna olurdu. Aydının gelecekteki fiyatını bilemeyiz Arda için biçilen milyon euroları rahatça hakedebilecek potansiyeli vardı. Kaldı ki solda solak oyuncumuz kalmadı. Tello dışında "bunun yeri sol açıktır) diyebileceğimiz kimse yok. Aynı hatayı geçen sene yönetim şampiyonluğa giderken yine yapmış, Telloyu formda tutan tek rekabet unsuru İ. Akını bir hiç uğruna satmıştı. O günden sonra sezon sonuna kadar Telloyu göreniniz oldu mu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaziklar olsun!! Allah sizin belanizi versin Denizli ve Demiroren!! |
ya aydın nasıl gider benim en beğendiğim oyuncuydu ve onun yerine geleceği olmayan 34yaşında saçma bir transfer yönetim sen hakikatten dangalaksın |
Aydını veren zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun neymiş 500 euro verirsek geri alabilirmişiz geç bunlar başkan yusuf taş çatlasa 2 sene oynar sonra abbas yolcu aydın ise 15 sene bu farkı göremiyormusun |
aydın karabulut bir kaç sene sonra türkiyenin en önemli futbolcusu olur herkes bas bas bağrıyor beşiktaşın ön liberoya futbolun her iki tarafınıda iyi oynayabilen (hücum savunma) futbolcuya ihtiyacı var diyor cisse,toraman ,sivok beceremiyor bu görevi diyor bizim angutlar gidiyor yusufu alıyor sanki yusuf bjk yi şampiyon yapacak yusufdan bu sene ne bekliyorlar ,madem bir on numara alacaksın seriçi gönder alabiliyorsan yine yusuf yaşlarında rivaldo ,seedorf tarzı oyuncu al yazık ya bu kadarda olmaz trabzonspora yazık oldu bir futbolcuyu alda erkekçe al arkadan iş çevirme beşiktaşlılık duruşu diyon madem trabzonun görüştüğü bir futbolcuyu alma ayıptır. ya bu yönetim başarısızlıga mahküm ya doğru bir hareketi yok ya adamların söylediklerinin hep tersini yapıyorlar sinir hastası olduk iyice... |
aydından bir halt olmaz güle güle |
Valla yaşın önemi yok. Yeter ki adam gibi mücadele etsin takıma faydalı olsun. istiosa 45 yaşında olsun... Ama gençlerin verilmesine karşıyım hemde çok.... |
Alıntı:
ayrıca ben yusufun gelişine bişe demiyorum ama aydını en kötü ihtimalle 6 aylık kiralık verebilirlerdi... |
Türkiye`de Saat: 14:28 . |