![]() |
aydın+tuna+1 mılyon euro=yusuf aydın nasıl verılır anlamıyorum bonservısıyle sanırım bırde olmaz ya |
2009'un ilk bombasını Kara Kartal patlattı. Trabzonspor'un almak üzere olduğu Bursaspor'un yıldızı Yusuf Şimşek; Aydın ve Tuna artı 1 milyon TL karşılığında Beşiktaşlı oldu.. http://img.sabah.com.tr/i3/sp.gifBeşiktaş 2009'un ilk çalımı Trabzonspor'a atarak yeni yılın ilk bombasını patlattı ve Bursasporlu Yusuf Şimşek'i kadrosuna kattı. 34 yaşındaki futbolcunun Trabzon'la flörtü sürerken devreye giren Beşiktaş önce Yusuf'la masaya oturdu ve 1.5 yıl için 1.5 milyon TL'ye anlaşma sağladı. Dün akşam saat 19.00'a kadar Bursaspor ile Trabzon arasındaki pazarlıklar ise sürmekteydi. Bursaspor, Trabzon'dan Adnan, Ergun artı 450 bin TL istedi, anlaşma sağlandı. Fakat Yusuf'un Trabzon'dan istediği ücret konusunda anlaşmazlığa düştüler. TANDOĞAN DA BURSA'DA Beşiktaşlı yöneticiler Ertunç Soğancıoğlu ve Kenan Öner, Gaziantep BŞB maçından sonra Mustafa Denizli'nin talebiyle harekete geçti. Yusuf karşılığında Bursaspor'a Aydın Karabulut ve Tuna Üzümcü artı Trabzon'un önerdiğinin iki katının fazlası olan 1 milyon TL'yi vererek Bursaspor ile anlaştı. Bursa bu pazarlıkların dışında ayrıca Ali Tandoğan'ı da transfer etti. ayrıca ali tandoganda bursaya gitmiş +ali tandoğan ya aydın nasıl yollanır aklım almıyor |
bravo denizli altyapıyı yok ettin helal olsun |
aydın bonservisiyle verilip 34 yaşındaki adam alınıyosa bu adamlar beşiktaşı yok etmek çin çabalamaktan başka bişey yapmıyolar. |
34 yaşındaki adam için gelecekte belki türk futbolu ve bjk için çok önemli bir futbolcu olacak aydın ı göndermek çok büyük bir hata.denizli kendi eliyle mahvedecek bu kulübü.allah akıl fikir versin. |
aydın bizim sol kanadımız kanadımızı kırmayın yönetim |
ıyıkı batuhan kıralık verılmıs yoksa batuhanda gıdebılırdı |
aydın kiralık diye duydum doğru mu acaba??? |
Aydın Karabulut'u mu verdiler gerçekten... Lanet olsun böyle yöneticelere lanet olsun böyle t.direktöre... Nasıl bir mantıkdır yaa Türk futbolunun geleceği olan bir genci 34 yaşında ki bir adam için verirsiniz aklım almıyor... Allah belasını versin böyle yönetemeyenlerin... |
ayrıca onu geçtim yusuf gereksiz bi transfer bence tamam yaralı olcaktır illaki ama yinede gereksiz diye düşünüyorum 34 yaşındaki adamı ne getirirsin |
Arkadaşlar henüz aydının verildiğine dair resmi bir açıklama yok sanırım. Yusuf kötü transfer değil, Delgadonun sakatlığı ve formsuzluğu da düşünülürse hatta bence iyi bir transfer ama bu eğer orta sahaya bir defansif oyuncu alınmasını engelleyecekse ozaman karşıyım. şimdi birde Geremi lazım hem sağda hem defansın önünde oynaması için. Burada asıl sorun Aydın konusudur. Umarım bonservisi ile verildiği yalandır, gerçi ben kiralanmasına bile karşıyım ama bu durumda umalımki en kotusu ile kiralanmış olsun. Bu olay gerçek ise, bunun hesabını veremez bu yönetim ve hiçbir açıklaması da olamaz. Hocanında parmağı yoktur umarım bu durumda. |
Alıntı:
|
denizliyi bıraksanız 11 tane "10" alır.Delgado yusuf birde yıldıray gelir artık 10 sene belimizi doğrultamayız..Fenerli yusufta geldi ya helal olsun.Canı stopere Maldonadoyuda ön liberoya alalım tam olsun. |
yeter kardeşim yeter biz yusufu değil sergen gibi ilhan mansız gibi pascal gibi oyuncular istiyoruz çekin gidin yeter be abi zarar vermeyin takıma yeter çöpçü olduk yeter yakında ümit karanı forveteda alır bu takım |
Alıntı:
|
Allah'in belalari. |
söyliyecek bişi bulamıyorum ya türkiyee aydın kadar yetenekli gençmi var.ulan o aydını şimdi fb veya gs alırsa tüpbaş ne sende nede denizlide ne ana bırakırım ne bacı söliim. |
aydın verilir mi yhaa mal mı bu yönetiiim |
Divan kurulu üyesi bir buyugumun aldığı bilgi şu şekilde; tuna bonservisi ile, aydın bizden başka kimseye satılmama garantisi ve bizimde 1 milyon euro bonservis ile geri alabileceğimiz şartı ile + 1.300.000 euro para karşılığında protokol yapılmış, ve suan son pazarlıklar bu cash paranın aşağı çekilmesi için yapılıyor. Trabzon fiyatta anlaşamayınca, antalyada yusufla el sıkışamamış ve beşiktaş bundan sonra devreye girmiş ancak bunun bariz bir yalan olduğu belli, adama son anda talip olarak fiyat yukselttik ve yine maşallah deli bir paraya yusufu aldık. Hayırlı olsundan baska diyecek laf yok ama aydın için hakikaten yıkılmış durumdayım. Ayrıca BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU dedikçe bu durusu ayaklar altına alan ve kıymetli bir rakip olan Trabzon camiasına son anda yapılan bu yanlış da yonetime yine hiç yaklışmadı. Çok üzücü olaylar bunlar ve etkileri kolay kolay unutulmayacak şeyler. Kartalın asi yüreğine ve camiamızın buyuklugune yakışmıyor. |
Alıntı:
|
eğer kesinleştiyse aydın mevzusu kötü bi durum,yani tamam yusuf iyi bi oyuncu beşiktaşa faydallı olur ama yanlış 33 yaşındaki bi adam için aydın gibi bi gencin verilmesi...neyse hayırlısı olsun.. |
hadı arkadaşlar ( kendını bılen bilir) nasıl sahip çıktıysanız rüştüye ,nasıl baştacı yaptıysanız ,yusufuda çıkartın göklere...belki oda beşiktaşlıdır aslında rüştü gibi... |
1 milyon euro degil 1 milyon TL ... Ben kararsiz kaldim ... iyi mi oldu ? kotu mu oldu ? bilmiyorum ... Hayirlisi |
Aydın kiralık verildi...aydın için iyi oldu ayrıca bursada kendini toparlar oynar en azından..yusufa gelince delgadodan daha iyi bence top saklaması ,,çalımları,,derinlemesine paslar delgado çıldrttığı an yusuf girer oynar çatır çatır ...zaten yusuf düşünmüştür artık son senelerii beşiktaş kulübü içinde elinden geleni yapıp kariyerini noktalıyacaktır.tek eksisi devamlılığı yok buda hani derler ya devamlılığı yok fakat çıkıyor maçı çeviriyor hesabı SERİC LE CİSSE GİTTİMİ TAMAM BU İŞ ALİ TAN DOĞANDA BURSA İLE ANLAŞTI DÜN GECE |
Alıntı:
|
kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar. tecrübeli ! teknik direktörümüz umarım bilerek hareket ediyordur :motz: |
nasil aydini verirsin birde üstüne yusufu alirsin saten bir delgado vardi simdi birde yusuf oldu yarrabi sen bize yardim et .... |
ULAN ALLAH BELANIZI VERSİN TOPUNUZUN YETER ULAN ARTIK ELİN GAVURUNA SATSAN BU HALE SOKMAZ BU KULÜBÜ |
aydini verip yusufu aldiysa bu yonetim bilemiyorum okuz ustu bir zekaya sahip olmalari gerek bunu yapabilmeleri icin diye dusunuyorum ama yaptiklari islerede bakiyorum bide td ye bakiyorum bunlarda bu zekanin oldugunuda goruyorum ne yalan soyleyeyim |
aydın karabulutu yollayan yönetimin anasını........ |
KORKMAYIN AYDIN KIRALIK |
Yusuf çok iyi futbolcudur, yararlı olacağına inanıyorum.Hiç olmasa Delgado'yu hırslandırır.Yaşı 33 o kadar da fazla değil hani.Zaten minimum 5 maçta oynasa yeter.Sene başında Bursa-cincon maçını aklınıza getirin, tek başına madara etti gs'yi. |
Alıntı:
|
Saçmalık.Böyle bi transfer olursa ben artık bu takımı tutmam.!! |
10 yusuf bi aydın etmez bunu göremeyen beşiktaşa ihanet edior demektir ve ihanete uğruyoruz bizlerde.. |
YUSUF TRANSFER OLDU ! BU KADAR KOLAYSA BIRAK BEŞİKTAŞI ! BÖLE TARAFTARA İHTİYACIMIZ YOK ZATEN ! |
çoğunuz herşeye muhalefetsiniz anlayamıyorum ve bunları gençliğinize veriyorum ! medyanın dümen suyuna girmişsiniz hep köstek hep köstek ! yorumlara bakıyorum da hayırlı olsun diyen yok ! arkadaşlar biz beşiktaşlı değil miyiz her şartta özelliğimiz bu değil mi ? her habere muhalefet neden ? messi'yi alsak "o kadar para verilir mi "dersiniz !!yusuf bu takımda 3-4 maç kurtarsa yeter ve ben bunu yapacağına inanıyorum.. |
Alıntı:
|
valla ben hic kimseye suc bulmuyorum tek suclu BIIZ TARAFTARLAR hic sesimizi cikarmassak beles bilet icin hep susarsak türkiyede iki büyük yaratmak operasyonu basariyla devam edecektir...taraftar istesin nasil bilgili ve Seba gönderildiyse demirören ibneside gönderilir...ama birisi bana söylesin kac macta yönetim istifa diye bagrdik yada kac kez toplanip kulüp binasi önünde protesto ettik biz sustugumuz sürece istediklerini yapiyorlar...her akli olan insan bunun ve bundan öncekilerin resmen besiktasimizi bitirmek icin yapilan oyunlar oldugunu anlar...siz ümit milli takiminin yildizini verin hemde elinizde tello haricinde sol kanat futbolcusu yokken sonra yerine 34 yasinda bir takimda 2 sezon top oynayamamis yilda 1 iyi mac oynayan birisini alin ve üstelikte bu adam eskiden ezikti...operasyon yavas yavas tamamlaniyor ..kalecimiz fenerli,orta saha fenerli , forvet fenerli,teknik direktör fenerli bir iki tane daha aldikmi birde renklerimizi sari lacivert yaptikmi tamamdir...vallaha sokaga cikamaz oldum millet kiciyla gülüyor eziklerin artiklarini aldik diye...neymis efendim aydin karabulut baska takima gidemezmis 1 milyon verip geri alabilirmisiz bu ne sacmalik bu ne aptalca bir anlayis...sen elindeki 20 yasindaki belkide türk futbolunun gelecek vaad eden oyuncularindan birini ver sonra 1 miylon ver geri al böyle aptallik olurmu yaaaa...onu mal gibi takasta kullan sonrada besiktasa geri al ve ondan verim bekle... Allah hepsinin belalarini versin ..... insallah bundan sonraki tüm maclarin hepsini kaybederler |
Arkadaslar bence büyütülmüş bir konu aydını istedigimiz zamn 500 bin tl ye alabilecez hem 1milyon euro diye bir rakamda yok ortada... |
Türkiye`de Saat: 12:51 . |