![]() |
eğer kesinleştiyse aydın mevzusu kötü bi durum,yani tamam yusuf iyi bi oyuncu beşiktaşa faydallı olur ama yanlış 33 yaşındaki bi adam için aydın gibi bi gencin verilmesi...neyse hayırlısı olsun.. |
hadı arkadaşlar ( kendını bılen bilir) nasıl sahip çıktıysanız rüştüye ,nasıl baştacı yaptıysanız ,yusufuda çıkartın göklere...belki oda beşiktaşlıdır aslında rüştü gibi... |
1 milyon euro degil 1 milyon TL ... Ben kararsiz kaldim ... iyi mi oldu ? kotu mu oldu ? bilmiyorum ... Hayirlisi |
Aydın kiralık verildi...aydın için iyi oldu ayrıca bursada kendini toparlar oynar en azından..yusufa gelince delgadodan daha iyi bence top saklaması ,,çalımları,,derinlemesine paslar delgado çıldrttığı an yusuf girer oynar çatır çatır ...zaten yusuf düşünmüştür artık son senelerii beşiktaş kulübü içinde elinden geleni yapıp kariyerini noktalıyacaktır.tek eksisi devamlılığı yok buda hani derler ya devamlılığı yok fakat çıkıyor maçı çeviriyor hesabı SERİC LE CİSSE GİTTİMİ TAMAM BU İŞ ALİ TAN DOĞANDA BURSA İLE ANLAŞTI DÜN GECE |
Alıntı:
|
kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar. tecrübeli ! teknik direktörümüz umarım bilerek hareket ediyordur :motz: |
nasil aydini verirsin birde üstüne yusufu alirsin saten bir delgado vardi simdi birde yusuf oldu yarrabi sen bize yardim et .... |
ULAN ALLAH BELANIZI VERSİN TOPUNUZUN YETER ULAN ARTIK ELİN GAVURUNA SATSAN BU HALE SOKMAZ BU KULÜBÜ |
aydini verip yusufu aldiysa bu yonetim bilemiyorum okuz ustu bir zekaya sahip olmalari gerek bunu yapabilmeleri icin diye dusunuyorum ama yaptiklari islerede bakiyorum bide td ye bakiyorum bunlarda bu zekanin oldugunuda goruyorum ne yalan soyleyeyim |
aydın karabulutu yollayan yönetimin anasını........ |
Türkiye`de Saat: 18:44 . |