![]() |
İnandırıcı olmadığını bize bakarak değil İspanya Ligi'nin sıralamadıki yerine bakarak da anlayabiliriz...Saçmalık bana göre...Burdaki 'zorlu' kelimesinden kasıt nedir onu da anlamış değilim zaten...1. sırada Premier Lig veya da La Liga, 3. sırada İtalya, 4. sırada Brezilya olabilirdi...Bizim ligimizin bu kadar geride olmasını da anlayamıyorum...Eğer şampiyonluğa oynayan takımların daha fazla olduğu lig gibi bir şeyi düşünüyorlarsa da, en azından bu seneye bakarak bizim ligimizin ilk 5'de olmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum... |
bence birazdaha üstlerde olabilirdik gibime geliyor |
Bizim lig bence daha zorlu. |
yok arkadaşlar neresi zorlu ligimizin yapmayın allah aşkına ingiltere ispanya italya bu liglerde maçlar kıran kırana geçiyo türküyede böylemi sonuçları maç öncesinden tahmin etmek çok zor değil |
1. nin ingiltere lduğunu tahmin etmişdim hakemlerin en çok etkilediği lig sıralamasın da bizde muhakkak birinci oluruz |
Alıntı:
zorluk derecesinden kasıt oynanan futbolun güzelliğinden bahsetmiyorlar anlaşılan... Yoksa 1. ve 2. İspanya ve İngiltere paylaşıyor olurdu ama takımların birbirlerine kendi aralarında ki denklikleri oynanan futbolun sertliği gibi etkenlere bakarak karar veriliyor gibi görünüyor... |
kesinlikle dunyadaki ilk 5 lig arasina girer turkiye ligi u |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadasim isanya ligi gol kralinin halini goruyoruz sanirim su anda daha once kezmanida gorduk ve daha niceleri okadarda kolay degil size cok kolay gibi gelebilir ama ben amator olarak top oynayan bir futbolcu olarak diyorumki turkiye ligi kalitesi sertligi ve oynanan futbol acisindan dunyada ilk 5 lig arasina kesinlikle girer heleki arjantin meksika brezilya ligleri yanina bile yanasamaz kalite bakimindan |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |