![]() |
G.Antep :0 - Beşiktaş : 1 Gaziantepsporla yapılan kupa maçını ,Beşiktaş 74.dk.Nobre'nin golü ile 1-0 kazandı.Gökhan 82.Dk. kırmızı kart görüp oyun dışı kaldı. Bu sonuçla Beşiktaş toplamış olduğu 12 puanla çeyrek finali garantiledi.. |
4'de 4 yapmamız sevindirici...Uzun bir galibiyet serisinin başlangıcı olur umarım bu maç...En azından bi 7-8 maçlık galibiyet serisi şart, bunu gerçekleştirebiliriz inş... |
Uğur,Sivok,Nobre ,İ.Üzülmez ve serdar çok iyiydiler..Hakan da hatasızdı.. |
maçtan öne yorumlarımda sölemiştim serdar özkandan bişiler bekliyorum die gercekten gün geçtikce fort tutuyoor form grafiği yükseliyor |
hadi bakalım daha fazla galibiyet daha güzel sonuçlar bol gollü maçlar bekliyoruz kartalım bunlar bize yetmez |
Ben Öbür Serdarıda beğendim...oynadıkça açılacak,ama en çok Üzülmez Serdar ve uğur u beğendim...Klasik 4-4-2 oynadılar..Antep gibi bir takım karşısında 75. dk kadar oyuna hakimdiler..Golden sonra hoca takımı bozunca maçı gazı kaçtı.. Ama genel olarak ben beğendim..Şimdi bunuda küçümseyen arkadaşlar çıkacaktır..Ama takım koşuyor,didiniyor.. |
hakem yıne on plandaydı faul olmayan pozısyonda ıkıncı sarı kırmızı yıne aynılar |
Bunca eksiğe rağmen iyi bir skor. Kadroda eksiklikler göze çarpsada yinede alınmış iyi bir galibiyet var ortada. Umarım devamı gelir zamanla.. |
ben izLeyemedim macı ama duyduquma qöre hıc de kötü oynamamısız.. |
Takım gene kötüydü... |
Türkiye`de Saat: 13:51 . |