![]() |
Alıntı:
bu yonetime edecegimiz her laf mustehatir haktir senden ogrenmeyecez kime ne diyecegimizi |
Alıntı:
Ya basına hiç laf söylemeyeceksiniz tüm haberlere inanıp eyvallah çekeceksiniz.Yada hiç bir haberine inanmayıp serefsiz basın diyeceksiniz.Dansöz gibi kıvıran adamdan adam olmaz bunu aklınızdan çıkarmayın !!! |
Alıntı:
senin yonetimin basinin yazdigi her turlu serefsizligi hakedecek kadar kotuyse ve sen besiktasi satan bu serefsizlere hala kucak acalim diyorsan sanada ben adam demem kelimelerine dikkat et biraz |
Alıntı:
Basın herzamanki gibi serefsizlik yaparak üzerimize oyun oynamakta sizde bunlara yorumlarınızla destek olmaktasınız.Kelimelerime oldukça dikkat ediyorum ben siz hiç kafanızı yormayın. |
Alıntı:
|
almanyada oynamak istiyorum diyomuş.. |
bir sitemde çok sevdiğimiz ertuğrul hocamıza gelsin.neden takasta beşiktaşın değerlerini istiyorsun?istemeye istedin peki neden illa bonservisi diye diretiyorsun? istesene getirttiğin serici. |
gelsin aydin almanyada oynasin bir kulübte hic yoktansa burda ona sahip cikarlar, bursaya gidecene gelsin alman kulübüne |
Alıntı:
|
ali tandoğanın sözleşmesi feshedildi die biliyorum bu durumda takas nasıl olacak... |
Türkiye`de Saat: 14:32 . |