![]() |
Alıntı:
gonlum kapalı senden baskasına kapalı bızımdır bızım olacakkkkkkk baska bısey ıstememmmmmm |
yeni stadda istemiyorm bunlar inönüyü yıkar yenisini yapamazlar bide bu kadar çektigimiz çileden snra stadsız kalırız . |
Olmazzz. Keşke olabilse. |
ya 42 bin normal o kadar kötü bi kapasite değil ama tek sorunumuz anıtlar kurulu denen saçma şeyde stadımızın arkasındaki oteli sanki görmüyolar adamlar resmen dolmabahceye çivi çakmış onlara nasıl izin verdinizde bize niye izin yok... Stadın yapımını alan firma demiş resmen dünyada böyle bir konumda ve bu denli bir stad yok demiş proje gerçekleşirse Beşiktaşa inanılmaz gelir getirir falan filan saydırmış adam... İnşallah ben askerden döndüğümde olur stadda yei stada giderim.. |
42 bin qayet qüseL ßi rakam..eqer oLursa cok qüseL oLucak.. |
42 yeterli bir kapasite daha fazlasını çoğu maç dolduramayız, tek korkum var yeni stadla beraber bilet fiyatlarının artması |
Alıntı:
aynen katılıyorum bılet fıyatları ınsallah yukselmezz |
işin aslı ben şuanki stadı çok beğeniyorum bence havası bozulacak yeniden yapılınca ama görelim.. |
Pek gerçekleşecek gibi görünmüyor. Proje güzel ama gerisi gelmez mevcut yönetimle.. |
Fenerin stadı kaçak kimse sesini çıkar(a)mıyor, gs ın stadının yapılmasına devler resmen yardımcı oluyori bize gelince yok şu yok bu yok tarihi eser yıkın kardeşim mademki bi stadyum yapcaksınız 60 bin kişilik yapın üstünüde kapatınki adam gibi bişeye benzesin... |
Türkiye`de Saat: 02:20 . |