![]() |
yok artık ali sami yen ... |
:):) |
bugün son zamanlardaki en kötü günümü geçiriyorum suratımdan düşen bin parça sinirden ağlicam ama bu haberi görünce kahkahayı bastım dayanamadım |
:D:D saol üzülmez gitmyerk güldürdnn hepimizi :) |
artık bu sezon sonuda jubile yapar sanırsam jubile teklif etmisler sonucta |
Alıntı:
|
Gitmemesi ne kadar vizyonsuz bir adam oldugunu gosterir. Zaten son derece normal gitmemesi. Iki kelimeyi bir araya getirip konusamayan bu tip adamlarin ulkemizden baska hicbir yerde oynama sanslari yok zaten... |
Salaklıgını bir kez daha kanıtlamıs.. Sasırmadım...Bunu biz bide kaptan yaptık!! |
arkadslar öle demeyn adam bu takıma geldııınden berıı sol tarafa o kdr oyuncu alndıı hangı bırsı iboyu kesebildii hiç birisi hangi teknk adam geldse hep oynadıı ve adam hakkaten canını dısıne takarak ternınn son damlasına kadar takımı ıcın savasıo elnden geldııının en ıyısını yapmaya calsııo ama kapasitesi o kdr gnül isterdiki çıksın ortada yapabılsn ama kapasitesi o kdr yapıcak bıse yok ztn onları yapsaa besıktas ta kalmazdııı suan yurt dsna cıkmstı ztn |
Bu adam kaç sezondur sol tarfta banko oynuyor..Tamam çok çok iyi maçları yok ama ben onun yüzünden kaybettğimiz, berbat oynadığı pek maç da hatırlamıyorum..Onca teknik adam geldi gitti ama İbodan vazgeçilmedi..Bi bildikleri vardır herhal..İstikrar istikrar diyosunuz alın size istikrar..Vasatlık istikrarı..Ne kötü ne iyi..Sürekli 6 bazen de 7 lik oynuyor..Ama ben çok iyi maçlarını da bilirim İbonun..Hakkını verelim bence..Deportivonun istemesi de normal sonuçta adamlar istikrarlı, takım oyununu oynayan, sakatlanmayan, tecrübeli bi adam arıosa İbo da uygun bence bu kriterlere..Zira Deportivo dediğiniz takım kaç sezondur ortalıkta yok, kümeye oynuyor.. |
Türkiye`de Saat: 15:33 . |