![]() |
Sezon ortasında sen sistem denerken inşallah treni kaçırmayız... |
4-3-1-2'ye dönelim işte...Rüştü-Serdar-Sivok-Zapo-Üzülmez-?-Ekrem-Yusuf-Tello-Bobo-Holosko...O soru işaretli yeri iyi bir oyuncuylan doldurursak süper olur, dolduramazsak Sivok'u oraya çekip Toraman'ı da Zapo'nun yanına monte edebiliriz... |
Rüştü S. Kurtuluş - Sivok - İ. Toraman - İ. Üzülmez Cissé Uğur - - - Tello S. Özkan - - - - - - - Ekrem Holosko Denizli maçında G. Zan, Zapo, Delgado, Yusuf yok Bobo ve Nobre'nin durumu da şüpheli. İlk 18 zor çıkar. Ben böyle bir 11 düşünüyorum. Baya mücadeleci bir takım olur. |
bence besiktasimin basinda fenerli birisi varken hangi sistem denenirse denensin maya tutmaz bence sistem degilde teknik direktör degsirse basarili oluruz |
sıstemını degıstırecegene once kafanı degıstır mustafa denızlıı senın aklın hala ırdanda kalmısssssss |
çok acımasız eleştiriyosunuz benim umudum var açıkçası bu sistemden dolayı |
nasıl bir değişiklik yaparsa yapsın yeterki puan kaybetmeyelim |
denızlı sen bjk futbolcular rahat bırak onlar kendı kendıne bır kadro kursunlar daha ııı top oynarlar sen futbolcuların kafasını karıstırmakta baska bır sey yapmıyorsunnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
formanın kıymetını degılde kapasıte sorunu var futbolcularda fb ıkı senedır kaybedıyorz tek kale mac yapıyoruz fb karsı adam ıkı defa gelıyor atıp kacıyor bızım kıler ıse atamıyorlar ..lıverpoool macı hatırlatma ooo baska bır macctııııı pascalın bır sozu vvardı : elımde bır bıcak olsaydı butun arkadaslarımı bıcaklardım ondan dolayı kırmızı kart gordumm bu kdar ruhsuz futbol oynamaz ınsan: lıverpool macı aynen olleee ben mustafa denızlının futbol mentalıne karsıyımmmm once gol yemıyeceksın once kontrolu futbol oynayacaksın sonra hcumu ogreneceksınnn |
Türkiye`de Saat: 20:17 . |