![]() |
İşallah katkısı olur ben şahsen inanıyorum b uadama dedğişik bi adam. |
Daha adam maça çıkmadan başladı basın üzerine gelmeye.Dikkat edin biz kimi alırsak alalım başlıyorlar kötülemeye.Geçen sezonda Drpic'i basın yüzünden alamadık. |
anlamadığım şey neden kimi alırsak hep pascal oluyo. |
İnşallah hayırlı olur erkan bey beşiktaşa,katkıda bulunsun bizim takıma ozman türkiyede de popüler olur,pascalın yerini doldurabilirmi acep onu görücez oynadığında şimdiden kötü yorumlar yapmayayım izleyelim görelim:)dişlerindeki pırlantalar dikkat çekici:D |
Bu çocuktan nedense umutluyum, değişik biri, tutacak gibime geliyor, hayırlısı bakalım... |
Besiktasa karizmatik futbolcular gelmeli.. Zamaninda Ahmet Dursun, Ilhan Mansiz ve Pascal Nouma gibi adamlar taraftar sayisi olarak ve medyatik olarak Besiktasa cok katki saglamistir.. Burada Hollanda yani bir Isvecli arkadasim var Erkana film yildizi diyor haha :D |
bizim sihay nouma mız kimse olmaz yerini kimse dolduramaz gereksiz kartlar görerek nouma benzetilmesi saçma nouma gereksiz yere kart görüyodu ama oyununda hakkını veriyodu helal olsun sana PASCAL NOUMA |
Alıntı:
nouma gereksız yere kart görmuoduu cok hırcındııı takım arkadslarına yapılana ve taraftara yapılana dayanamıodu adam gs macnda neden kart görduuunu anlatııı dınlemednz mı?* eer orda kart görmseydm bir kaç kişiyi döberdim dioo kmse ruhuyla oynamıodu dıo adam |
Adam oyununu oynamadan yorumlar gelmeye başladı bile.Zaten basın bunu hep yapıyor |
umarım forma giyebilir. Yusuf da geldi ama Mustafa Denizli'den çok fazla forma bulabileceklerini sanmıyorum. |
Türkiye`de Saat: 03:32 . |