![]() |
Rüştü Ekrem - İ. Toraman - Zapo - İ. Üzülmez Sivok Tello - - - - - S. Özkan Yusuf Holosko - Nobre güzel, hücuma dönük bir 11 kurmuş. ama ben oynanan futbolu pek beğenmedim. bence orta sahada 1 tane daha basan ısıran bir oyuncu (geremi gibi) olsa daha iyi olur. sivok orta sahada da çok iyi ama bence defansın göbeğinde oynamalı. |
her ne olursa olsun kazanmamız gerekti kazandık üstteki rakiplerimizin birbirleriyle oynadıkları bi haftada kazanmak (iyi veya kötü oynayarak önemli olmasa gerek) güzeldi ... |
ekrem ve nobre hariç hepsi havaydı bugün holoskonun kendıne gelmesi lazım hemen hemen 1 yıl oldu bu takımda oynayalı cok kaliteli kişisel olarakta çok sevdiğim bi futbolcu ama takımı ne zaman kurtaracak ayrıca hakem yıne maçı katletti mhk istifa! |
takımda kondisyon eksikliği vardı sanki ayrıca erkanı çok merak ediyorum bi ara oynatsada denizli görsek bi marifetleriniz ve bir şey daha kratochvil in pozisyonunda o vurmasa hemen yanında nobre tamamlıycak zaten o pozisyon her şart ta gol |
Alıntı:
|
evet iyi oldu çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum sadece gol eksiğimiz varo kadar oynanan futbol kötü değil bence o da bobo gelince yusuf kendni toparlayınca kendnden gelicek inş |
I love you kratochwil |
Delgado gelince yusufla ikisi orta sahayı ayakta tutarlar eminim |
savcı uyuma ergenekon sahada!!! hakem resmen maçı sabote etmeye kalktı yeter artık nedir bu!!! ayrıca şunu da söyleyim delgado iyileşsin yusuf yedek kalır... yedek oyuncuya tuna + aydın + 600.000 euro veren yönetim verdiren teknik direktöre bravo... |
Ya Mustafa Denizlinin hangi taktikle oynadini ben anlamiyorum? Oyuna okuma felan hic yok.. 10. dakikada isinan 3 adam (cisse,ugur ve serdar) oyuna aldi.. Ugur hangi mantikla aldi anlamadim? Yusufu cikartin bari Erkani al oyuna bakalim nasil bir futbolcu.. |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |