![]() |
iLk yarı daha iyiydik..takım hücum ediyor çıkıyor atakLar fiLan iyi sadece biraz dönerken sorun yaşıyoruz..ayrıca Yusuf bekLediğimden daha iyiydi..Nobre kaptanLığı gerçekden hakediyor.. |
bu maçta ekrem ile nobre çok iyi oynadı. serdar özkan yine saçmaladı:banghead: |
bu takımdan bi b.k olmaz,büyük maçların hepsinde fark yer kaybederiz,ligin ilk yarısı bitmiş devre arası bitmiş ne zaman değişecek oyun şablonu arkadaşın biri oyun düzeniyle ilk 11i yazmış Allah aşkına maçta o oyun düzeniyle mi oynadık rezalet rezalet rezalet |
hiç ykşramadım beşiktaşa denizlinin sayeseinde yendik onlar kendi kalesine atmasaydı işimiz güme girmişti maçı izlemedim ama şöyle bi yorum yapcam ligin son sıralaeındakine bile gol atamadık ben 3-4 gol bekliodum bjkemizden durum fena gözüküyo inş. düzelirizzzz (lig tv zaten maçın tekrarını gsteriyo kesinlikle izliyecem merak ettiim) |
Alıntı:
Ayakta mı tutarlar ayağa mı düşürürler görecez hep birlikte..:) Yusuf'nan Delgadoyu birlikte oynatmak için aldık diyen Denizliyi ozaman görecez.. |
evet yaa bende çok mrak ediyorum açıkçası bakalım bekleyelim görecez |
Bu kadar kötü oynayacağımızı, bu kadar ruhsuz oynacağımızı düşünmüyordum açıkçası...Vasatın üstüne çıkan bir oyuncu söyleyemiyorum, takım olarak berbattık, bu böyle gitmez, futbolcular kendilerine çeki düzen vermeli, yoksa hiç hesapta olmayan bir puan kaybı yaşayabiliriz, bu da şampiyonluk yolunda bizi bayağı bi geriye düşürür!..Takımın düzeleceğini umuyorum, ummaktan başka yapacak bir şeyimizde yok zaten... |
ozkandan nefret edıyorum :banghead::banghead: ßıde ßısı yapıyomus gıßı hawaLara gırmıyo muuu |
Türkiye`de Saat: 07:33 . |