![]() |
bjk-denizli hakem degerlendırmesı serdar ozkan'a girilen sert mudahalede sarı kart nerede telloya girilen ucan tekmede kırmızı kart nerede elıyle kesen bır oyuncu var ıkıncı sarı kart nerede eger zapo kufur ettıyse kırmızı dogru ama bu hareketlerde kartlar nerede ozellıkkle tello'ya girilen ucan tekme kart bıle yok sok oldum bırınde var dıgerınde yok |
konuşmanın bir anlamı yok hakem yine elinden eleni yapdı ama başaramadı bu oyunla giderse başaracak |
Yorumsuz ya. ALLAH topunun bir değil BİN Belasını Versin. Yazık bu kadar taraftara.. Adam gibi çıkıp konuşsun yöneticilerde...! |
Alıntı:
|
geçen senenin devamı sanki bu hakem hataları çıldırdım maç izlerken ama napalım birileri hakemleri sürekli satın alıyor bizde sahada 14 kişiye karşı mücadele ediyoruz |
hakem hakkında aslında bşy söylemeye gerek yok ama son 4 haftadır 10 kişi kalıyoruz bu tesadüfmü diyorum ben sadece ama beşiktaşı oyun olarak çok beğendim iyi bi ikinci yarı bizi bekliyorgibi inş hakemler mani olmazsa iyi geçicek herşey olumluyum açıkçası |
hakem her zamanki gibi şaşılacak bişey yok..aynen devam ediyolar işte... |
Alıntı:
Düşüncelerimi yazdım ya Makbule :) |
Alıntı:
|
hakem bozuntusunun Beşiktaşımıza gıcığı olduğu zaten her halinden anlaşılıyordu,bu arada büyük ihtimal saha kapatma cezası alırız |
Alıntı:
|
bide avrupada maç yönetecekmiş allahım inşallah rezil oluda ne mal olduğunu anlar |
Realist olalım biraz yok şu hakem bu hakem diyene kadar hatırlatırım ki gol ü biz atmadık onlar kendi kalesine attı..Artı şu mükkemmel ötesi yetenek abidelerine değinmek gerek bence...Süper dede yusuf a toz kondurmayalım degilmi çünkü süper dedemi ayıp olur konuşursak ( denizli ile inş beraber gidersiniz ) 2.side şu 5 mliyon euro luk süper holosko,o kadar süperki top a vurmaktan aciz..3.süde serdar özkan bu adamda da ciddi ilerleme var bence gece hayatında ama çünkü sahada yürüyemiyor ama normaldir ilk sene zammı alınca hafifçe havalandırdılar şimdi balon gibi uçuyor walla inemedi bir yere..En son da hakeme gelmek gerek sanırım moda oldu bolca kırmızılar yada karşımıza çıkan hakemler boğa gibi bizi kırmızı mı görüyor nedir anlamadım..Bırakın bizimle uğraşmayı zaten uğraşan uğraşıyor birde sizin gibi içten pazarlıklı hakemlerle birde uğraştırtmayın..Ben herşeyden önce artık sıkıldım 1-0,2-1 lik galibiyetlerden kanser ediyor heran yiyecegiz diye,bırakın şununla bununla uğraşmayıda top oynayınki hakem faktöründen de kurtulalım.. |
Alıntı:
|
Selçuk Dereli az önce açıklama yaptı. Zapo'nun kendisine küfür ettiğini söyledi. Maçtan sonra Zapo hakemlerin soyunma odasına giderek kendisinden özür dilemiş ve bir daha küfür etmeyeceğine söz vermiş. Keza bizim yöneticiler ve Mustafa Denizli de hakemin yanına gitmişler. Taraftarın ettiği küfürler ve Zapo olayı için özür dilemişler. Artık Zapo'ya ne ceza gelicek bakalım... |
nasil küfür ettigini duymus anladim gitti..zapo ztn o hakem bozuntusuna sirti dönükdü nasil anladi ona küfür ettigini nasil duyduk o kdr seyirici icinde anlamadim gitti.. |
walla bende anlamadım ama zapo özür dilediyse doğrudur yapıcak bişey yok |
yeter ulan yeter yaktınız bizi.............böyle hakem olmaz olsun |
Alıntı:
|
işte bizim fifa hakemimiz bu kadar |
Hakemler gelsin emeğimizi çalsın taraftar put gibi dursun öylemi yok öyle yağma..Ondan sonrada neden İnönü'de küfür var diyorlar.Önce hakeme bakacaksın nasıl maç yönetiyor diye.Resmen kendine küfrettirmek için elinden geleni yaptı.Denizli'nin son dakikada yan ağlara giden şutundan önce Beşiktaş'lı oyuncuya faul yapılıyor ama devam ettiriyor oyunu.Dediğin gibi ilk yarıda Serdar Özkan'ın ayağına bastılar kartı bırak faul bile çalmadı.Artık sahaya indirmek mi istiyorlar taraftarı.O kadar seminerler yaptılat hepsi boşa, hakemler aynı tas aynı hamam. |
evet zapo kufur etmıs kart dogru ama tello ve serdar ozkana yapılan hareketler kartlıktı ozellıkle telloya yapılan hareket ucan tekmeydı kırmızı beklıyordum o pozısyonda |
Ben artık bu taraftara söyleyecek söz bulamıyorum..yeter artık..bu seyirci ,bu takıma zarar vermek için yapıyor diye düşünüyorum artık yaa yeter..ceza sınırında olduğunu bile bile küfür ediyorsan sen öyle büyük taraftar falan değilsin kardesim..O işbilmez yönetimden farkın olduğunu bana anlatma..Onlar dışarda sen stadda el birliği ile takıma zarar veriyorsunuz.. |
Konuşmayalım artık ya vallahi gına geldi. |
Bırakın bu işleri yaa..küfür eden kim olursa olsun "zavallıdır, psikopattır ve acizdir" .. hadi şimdi de bana küfür edin..o küfreden zavallılar sporun ne olduğundan haberi yok..Al işte adam küfür etmiş,sonra da gidip özür dilemiş..Devam edin kardeşim küfretmeye..Bu forumun "moderatörü" satılık,adam değil gibi laflar yazarsa söyleyecek çok şey kalmamış zaten.. |
lanet olsun sizin gibi hakem camiasına |
selçuk dereliye çarşı gösterdi küfürlerle:D ama ne geçiyo ki elimize yine 20bin dolar ceza alırız hakemleri konuşmaylm ama bunlar cok fazla oluyo! |
Alıntı:
sana sonuna kadar katılıyorum.adam telloyu biçti kart yok aynı hareketten antalyalı volkan ezik maçında atıldı.ama sözkonusu beşiktaşımız olunca kurallar farklı işliyo sanırım. |
Alıntı:
|
Bu hakemler uslanmazlar yine basladılar kaldıkları yerden |
Karetta2002'ye katılıyorum küfür etmenin mazur görülecek bir tarafı yok. Bireysel küfrü söylemiyorum çünkü kendini tutamazsın bazen ağzından çıkar 1-2 kelime kızgınlık anında ama bireysel küfür de alışkanlık haline gelemez normal bir insanda. Toplu küfür etmenin ise hiçbir savnulur tarafı yok, kime nasıl bir faydası olmuş şu ana kadar varsa bilen birisi söylesin, ben zararlarını sayayım tartışalım. Üstelik bizim taraftarımıza hiç yakışmıyor, yaratıcılıkta sınırları belirliyoruz ama küfür konusunu aşamıyoruz, tepki göstermenin türlü çeşidi var ve bunu en iyi bilen bizim taraftarımız... Bu konu çok boyutlu tabi iki satırla çözülmez ama bir iki kelam da etmek lazım . Temennimiz tekrarlarının yaşanmaması hepimizin iyiliği için... |
hakemlere bayıldığımdan değil ama şunu söylemeden geçemicem ben hakem olsam ve bana o kadar küfredilse ben de aynısını yaparım..!!! |
yazık büyük beşiktaş adamlar kendi kalesine atamasalar berabere bitirecek maçı gs'nin maç kaybettiği hafta neredeyse 2 puanı bıarkıp gidecek hırs hiç yokmu sanki açık ara lider gidiyor çok kızdım ya HAKEME GELİNCE BOL KEPÇEYE BİZE KARŞI DEVAM ALLAH SORSUN SİZE NE DİYEYİM |
Selçuk Dereli'den kırmızı yorumu 25 Ocak 2009 Pazar 07:51 Beşiktaş - Denizlispor karşılaşmasının 77. dakikasında Zapotocny'i kırmızı kartla oyundan atan Selçuk Dereli gerekçeyi anlattı. Dereli maç sonrası yaptığı açıklamada "Detaylara girmek istemiyorum ama Zapotocny'nin küfür ettiğini gördüm. Zaten Zapotocny'de maçtan sonra soyunma odasına gelerek benden özür diledi ve futbol hayatı boyunca bir daha böyle birşey yapmayacağını söyledi. Aynı şekilde yöneticiler de gelerek tribünlerden yapılan kötü tezahuratlar için özür dilerdiler. Rüştü'ye de teşekkür ediyorum. Hem maçta hem de maç sonrasında gelerek ortamı sakinleştirmek için elinden geleni yaptı. Bu açıklamaları kamuoyunun aydınlatılması için yapıyorum" şeklinde konuştu. |
ya herneyse geçti bu maç artık yapıcak bişy yok hakemler böyle bize engel olmaya çalışıcak önemli olan bizim istikrarlı bi takım olmamız sürekli bu sistemle oynarsak yani ısrar edersek başarılı oluruz diyorum çnkü bu sisteme uygun çok iyi oyuncularımız var mesela bobo kesnlikle oynamalı bu takımda inş başarılı oluruz denizli artık takımla oynamasın ama oynarsak başarı gidicek elimizden |
:tee: Alıntı:
oyunnun nesini beğendin merak ediyorum.pozisyon yok nerdeyse. denizliye böyle zorlanıyorsak diğerlerini düşünemiyorum |
Selçuk Dereli...Ne beklenebilirki yahu bu hakemden, bana göre son derece yeteneksiz bir hakem, hadi diyelim yetenekli, o zaman bize karşı artniyetli bir hakem...Bunun başka açıklaması olamaz çünkü...Dünkü maç bütün hakemlerin yönetmek isteyeceği tarzda bir maçtı, bundan daha kolay maç olabilir mi yahu, bu maçıda adam gibi yönetmeyecende hangi maçı yönetecen...Verdiği foul kararları, taç kararları ! çaldığı her düdükte bir tuaflık vardı yaf!..Bu maçta bile kendine küfür ettirdi yaa daha ne diyimki buna!.. |
Alıntı:
|
Walla şaşıyorum yorumlarıda okuyunca Dk.76 ya kadar 11 kişiyiz ve maçtaki tek gol kendi kalesine atılmış bir takım önünde oynuyoruz..Bu takim 8 dış saha maçında sadece tek gol atmış ve sadece 1 beraberlik elde etmiş takıma karşı hala oyunu beğenenler çıkıyor yada takıma toz kondurulmuyor...Bu zihniyetle devam edilirse yakında hacettepeden alınacak beraberliğe sevinilecektir...Sen adam gibi oyna at 3-5 tanede bakalım ne selçuk ne de başkası maça ne kadar etki edebilir...Ama hakemle uğraşmaktan yok şöyle böyle kendini avutmaktan başka yapılan birşey yok...İlk önce alınan paraların hakkı verilecek,verilmiyorsa verenler bulunacak..Diger takımlar çok zekide ve kabiliyetlide bir tek bizim takımdakilermi özürlü yada oynayamıyor..Ver adam gibi cezanı ve imza zamanıda boş kontrata imza atmıyorlarsa yol ver gitsin kimse beşiktaştan üstün degildir yada kalıcı degildir..Öbürü gider öbürü gelir ama ruhsuz oynayanı çürüt kenarda sanki zamanında yapılmadı bunlar feyyaz,ali,oktay lara..Ya oynayın yada defolun takımdan bu kadar bela okunuyor bu kadar ailelerinize sövülüyor insan utanırda adam gibi oynar biraz..Adamın anası aglıyor 500 ytl ay lık için ama maşallah her futbolcu oturdugu sıcak yerden 2.500 ytl primi tek maçta alıyor ayıp be ayıp adam birde o 500 ytl maaştan bilet alıp takımı desteklemeye geliyor hiç mi utanmanız yok takım olarak o garibanları sevindirmek boynunuzun borcu yoksa alınan o paralar haram olur insana bunu asla unutmayın.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:21 . |