Realist olalım biraz yok şu hakem bu hakem diyene kadar hatırlatırım ki gol ü biz atmadık onlar kendi kalesine attı..Artı şu mükkemmel ötesi yetenek abidelerine değinmek gerek bence...Süper dede yusuf a toz kondurmayalım degilmi çünkü süper dedemi ayıp olur konuşursak ( denizli ile inş beraber gidersiniz ) 2.side şu 5 mliyon euro luk süper holosko,o kadar süperki top a vurmaktan aciz..3.süde serdar özkan bu adamda da ciddi ilerleme var bence gece hayatında ama çünkü sahada yürüyemiyor ama normaldir ilk sene zammı alınca hafifçe havalandırdılar şimdi balon gibi uçuyor walla inemedi bir yere..En son da hakeme gelmek gerek sanırım moda oldu bolca kırmızılar yada karşımıza çıkan hakemler boğa gibi bizi kırmızı mı görüyor nedir anlamadım..Bırakın bizimle uğraşmayı zaten uğraşan uğraşıyor birde sizin gibi içten pazarlıklı hakemlerle birde uğraştırtmayın..Ben herşeyden önce artık sıkıldım 1-0,2-1 lik galibiyetlerden kanser ediyor heran yiyecegiz diye,bırakın şununla bununla uğraşmayıda top oynayınki hakem faktöründen de kurtulalım.. |