![]() |
Batugol tam gaz İlk macında bi tane atmıstı, bugunde 2 tane daha yazmıss. Ben gercekten anlamıorumm. Bu cocuk bagırıyodu ben besiktasın forwetiyim diye. Nese seneye donduunde insallah artık banko forvetimiz olurr... |
pişmesi bakımından gönderilmesini doğru bulanlardanım...Bu sene iyi işler çıkarıp yuvaya tekrar geri dönecektir... |
Birakin pisme isini yaa!! Batugol pismemis halinde bile Nobre ve Holoskodan daha iyi!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
batuhan beşiktaşın bulabileceği nadir türk forvetlerdendr ama futbolculuğunun önüne kendi acıklamaları gecio biraz dilini tutarsa cok büyük oyuncu olur.. seneyede banko beşiktaşın forveti konumuna gelir . |
tecrübe dışında herşey var bu çocukta.onun için es-es e gönderilmesi iyi oldu.seneye çok işimize yarar. |
Bence de pişmesi gerekiodu..Hadi pişmeyi geçtik Denizli oynatmicaktı; yarım sezonluk gitmesi iyi oldu.. Şimdi orda kendini gösteriyor işte ne güzel..Böyle devam ederse seneye forma direk verilmeli, gözü kapalı hem de..Yeter artık, yabancı tekelnde kaldık öle gidecez..Adam gibi oynayan 1 tane Türk yok takımda..Batuhan bozcak inş. bu saçmalığı.. |
Bu cocuk özel bir golcü onun icin bazi simarikliklarini ve problemlerini büyütmemek lazim SERGEN de problemliydi ve Besiktas tan gönderilmesi yüzünden en az 2 sampiyonluk kaybettik. Yildiz oyuncular icin biraz daha tolerans gerekir bence ve bu cocuk alt takimlarda oldugu gibi kirilmayacak rekor birakmayacak . umarim bize karsi oynayip gol atmaz:( |
maşallah. böyle devam etsin bi daha ki sezon bobonun yerini alsın.. |
İddia ediyorum kendine iyi bakarsa dunyanin en buyuk golculerinden biri olacaktir.Turkiyede kirmadigi rekorlar kalmayacaktir,cok yetenekli,seneye mutlaka gelmeli. Holosko bu sene cok kotu oynuyor. Bu sene forvetimiz bobo ve batuhan olmaliydi.Batuhan nobreden 5 misli fazla pres yapar ve gol atardi bundan kesinlikle eminim.Pele 16 yasinda dunya kupasinda oynadi hatirlatirim |
Batuhan kalmalıydı..Rotasyonda isimize yarayabilirdi... Bobo konusuna gelirsek o zaten baslı basına bir komedi...Boboyu yedek bırakmak futbola ihanettir...Bobo Besiktasta oynar !! konuyla alakasız oldu ama dayanamıyorum bobonun yedek kalmasına |
bugun eses macındaydım batuhan superdı eses taraftarı batuhana hayran tam bır lıder gıbi davranıyor sankı takımın kaptanı denılecek sevıyede her hava topu onda vucudunu super kullanıyor takım kaptanı gıbı davranıyor penaltıları atsa 4 5 tane atacaktı ve youla acayıp bencıl bos pozısyonda batuhana verse atacak bır tane daha cok ıyı yerlere kacıyor bı kac ıyı adam olsa esesde acayıp gol atar kornerlerı ıyı kullanamıyor eses batuya hava topu gelse onları atacak adam super yanı esesde herkes batuhan dıyor sankı yıllardır esesde oynuyor ben eskısehırde yasadıgım ıcın bunları ıyı bılıyorum gol kacırmıyor yakaladıgı pozısyonu atıyor bır dıp not sırf batuhanı ızlemek ıcın eses macına gıttım ve 2 gol attı tesekkurler batuhan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cok büyük gelecek vadeden futbolculardan biri, umarim uzun yillar bizi güzel yerlere tasir.. Ben gönderilmesini yanlis görmüyorum ama su acidan; teknik direktör onu zaten oynatmamayi ya da önemsiz maclarin ikinci yarisinda oyuna sokmayi düsünüyoduysa, bi yarim sezon pismesi cok daha hayirlidir yedekte oturmasindansa... |
Alıntı:
|
Umarım gollerinin devamı gelir.. Denizli gibi bi adam BOBÔ gibi bi adama bile Nobre ve Holosko aşığı olduğu için ilk 11 de yer vermiyosa bu çocuğa da kesinlikle şans vermezdi... Kiralık yollanması kesinlikle doğru.. |
bugun kacan gollerı gorduk holosko nobre ah batuhan olacaktı ah be |
VAlla iyi oldu gönderdigimiz hem kendini gösteriyor hem de geliştiriyor. Seneye bizim işimize cok yarıycak... |
Batuhan şu haliyle Nobreden her bakımdan daha iyi bir golcü. Zaten bir kaç sene sonra kıyaslayacak isim bulamayacağız türkiyede o ayrı. Batuhan ve Boboyu önümüzdeki sene yanyana izlemek, bir Zlatan-Adriano benzeri ikili oluşturduklarını görmeyi diliyorum. |
yha seneye geLıcek geLıcek de ßu cocuk ßoLe gıderse onunu kımse aLamas.. umarım ßesıktası ßeyenmemezLık yapmas.. *gonderıLmesı kesınLıkLe sacmaydı ßızı ne konusdugu degıL ne oynadıgı ıLgıLendırır..! |
ya bu cocugun konusunu açmayın ya bu cocuktan bi cacık olmaz 2 tane armışta bilmem nolmuş gaza gelmeyın hemen |
Eskişehir'e gitmesi daha iyi oldu..Abuk subuk konuşuyordu..Hele geçen sene febe maçında kaçırdığı golden sonra yaptığı açıklamada gözümden düşmüştü.İnşallah Rıza Çalımbay ona dersini verir ve seneye Beşiktaş'a geri döner. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seneye fırtına gibi esicektir bu çocuk |
iyi bi kaç hafta daha oynasın o zaman netleşir nasıl oynadığı şimdilik iyi gol atıyor yeri geliyo attırıyor beşiktaşta oynamak kolay değil eseste oynasın seneye çok iş yapıcak gibi |
Yürü batuhan kim tutar seni... |
afferin oglum boyle devam gol atmaya basladim diye bosma kendini bu sene kendini goster ve seneye besiktasin forveti benim de herkez seni bagrina basacak merak etme |
futbolculuğu tartışılmaz ama karakter sorunu var. |
biz kiralansın derken kastettiğimiz buydu, kulübede oturarak kendini gösteremez herhalde. Umarım yaşı olgunlaştıkça kişiliği de düzelir işte o zaman BEŞİKTAŞ'ta oynamayı hakedecek duruma gelir. 2 gol attı diye şu haliyle bobo'dan nobre'den daha iyi diyenler olmuş onlara hiçbişey demiyorum futbolu gözleriyle izlemiyorlar galiba |
Batuhan gittiği takımda çok iyi işler çıkarıyor ama henüz Bobo kadar iyi değil sonuçta onun kadar tecrübeli değil ama zamanla Bobo'dan daha iyi olur ben buna inanıyorum... |
Batuhan insallah beşiktasımızda kalır ve uzun yıllar hizmet eder |
Alıntı:
|
helal kutluyorum batuyu başarılarının devamını dilrim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bırakın bu işleri forvet oyuncusu küçük takımda pişmez küçük takımın büyük golcüleri nasıl istanbulda başarılı olamıyorsa sonuç burada da aynı olur,rakiplerin esese bakış açısıyla bjkye bakış açısı çok farklı beşiktaşta herhafta 10 dakika oynasa daha iyi olurdu esesde attığı gollerin bir anlamı yok benim için |
Türkiye`de Saat: 18:34 . |