![]() |
ne kadar kızsamda bağırsamda sahada Delgado'yu arıyor hep gözlerim... Dön be Kızılderili sensiz Beşiktaş'a alışamadım... Bu arada Cisse'ye bu kadar eleştri yapan arkadaşlar Cisse'den ne bekliyorsunuz? Cisse defansif ön libero... ve orta sahadaki topların %90'ına ayak koyuyor top kazanıyor... görev adamı Cisse... gidince çok ararsınız... BKZ. Cisse'nin oynamadığı maçlar... Nobre'de bal yapmayan arı... Aydın'ı vereceklerine serdar özkanı yollasalardı... Denizli yeter artık!!! BEŞİKTAŞ EGOLARINI TATMİN EDECEĞİN BİR TAKIM DEĞİL!!! |
bobo zaten ayrı bir muamma.en son tello golü atarken bobonun oyuna girmesi için 4. hakem tabeleyı kaldırıyordu ki gol oldu.gol olunca denizli vazgeçti oynatmaktan.artık ilk 11 oynamalı diye düşünüyorum |
evet yaa neden ilk 11 oynamaz anlamıyorum yaa bi kafa şutu var nobre bi yarım sezon öyle pozisyona girmedi anlamıyorum golcü var yanında tutuyor tek olmıcanıda ilk yarı gördük holoskoyu aldı takım daha iyiydi |
Alıntı:
|
bugun yıne vasat bır futbol oynadık son dakıkalara dogru rakıp ataklar tehlıkelı olmaya basladı. iki haftadır ıcerde 1-0 kazanıyoruz kı bu benı korkutuyor. kupa macından sonra bugunde ekrem sol kanat oynadı bana gore ekrem sol kanat oynamasın sağ kanattakı performansı daha ıyi. serdar ozkan ve serdar kurtulus su ankı kadroda 11 oynamayacak ısımler bence serdar ozkanın yerıne holosko cok daha ıı olur.ınsallah bundan sonrakı maclarda ıı futbol ve bol goller buluruz |
Su BOBO banko oynasin artik,serdar ozkanin yerinede holosko oynasin nobre son 15-20 dakika kala girsin,kosmakla futbolcu olunsaydi herkes futbolcu olurdu sayin denizli |
Bu arada koskoca besiktasimiza yakistiramadim son dakikada oyuna oyuncu aliyor resmen zaman gecirmek icin,bunlari yapacagina nobreyi,serdar ozkani keseceksin |
ya abi ya ben bu futboldan zerre kadar anlamiyorum yada bu forumun genel anlamda futbolun nasil oynanmasi gerektigiyle alakali bi sorunu var denizli geleli izledigim en iyi besiktasti bugunku besiktas macin 20. dakikasindan itiberen birde son 5 dakika falan daginikti gayet derli toplu bir futbol oynadi bence bugun takim cisse daha ne yapsin anlamadim gol pasida atti sutta atti topta kesti basina uyupta cisse dusmani kesilmeyin kardesim yaw tek sorun forvette nobre israr ediyorum etmeyede devam edecegim nobre bu takimin 1 numarali santroforu olamaz bobo varken |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:46 . |