dartheagle | 02-02-2009 02:24 | açıkçası ekrem i pek beğenmeyen insanlardan biri olarak bugün kendimden biraz utandım , sol bekteki yerini hiç de yadırgamadı oldukça da mücadeleci ve hücuma destek veren bir yapıda oynadı, i.üzülmez den kurtulabilcez sanırım en azından ilk 11 olmasından :D onun dışında gökhan zan ı sivok u nobreyi oldukça iyi niyetle oynayan başarılı sayılabilecek bir performansda gördüm özellikle gökhan görevini neredeyse eksiksiz yaptı bence. Nobre de her zaman bildiğimiz nobre zaten :D he gol kaçırdı gene ama indirdiği toplar her pozisyonun içinde olup karşı defansı yorması falan filan bi dolu etmen var. Bunlar dışında öncelikle yusuf a deyinmek gerekirse gerçekten çok kafa karıştıran bir oyuncu, oyunu yavaşlattığını ağırlaştırdığını düşünüyordum başlarda. Ama oyun içinde tutulması gereken bir oyuncu olduğuna karar verdim. Çünkü gerçekten ani patlamalar yapabilen oyunun sonuna kadar birşeyler yapabilecek bir oyuncu. Zekasını iyi kullanıyor ama biraz daha hızlı oynasa çok daha başarılı olabilir bence. Ve tabii ki en önemli adam tello!!! sağda solda boşuna haykırmıyoruz denizli bu takıma tello yu kazandırmakla belki de en önemli artıyı sağladı. Bir adam oyunun her yerinde bu kadar etkili olabilir mi ya gerçekten çok iyi ve çok profesyonel bir oyuncu. O böle devam etsin bu takım kolay kolay maç vermez. Ve son olarak cisse, cisse konusunda ben de çok kararsızım cisse izlerken insana gerçekten laubali gelen bir oyuncu bu soğukkanlılığından mı görev adamı oluşundan mı bilinmez ama sanki kendine söylenenden fazlası onu ilgilendirmiyormuş gibi davranıyor. Kendi bölgesi içinde gerçekten güzel yer tutuyor uzun oluşunun avantajını kullanarak topları iyi kesiyor hava toplarında da etkili. Ama özellikle bazı pozisyonlarda kaçırdığı çok basit paslar, saçma sapan çektiği şutlar(ki ben cisse nin düzgün bi şut çektiğini hatırlamıyourm) ona karşı düşüncemi tamamen karartıyor. Oynadığı bölge itibariyle çok daha hareketli ve istekli olması gerekiren o son derece durgun oynuyor. Bu da takımın dinamizmini bozuyor biraz. Cisse ernst gelirse gider zaten bu takımdan büyük ihtimal. bu maçda takım çok iyi olmasa da pozisyona girme açısından gene de verimliydik. Denizli nin deneysel çıktığı bi maçtı biraz da tello nun füzesi olmasa puan da kaybedecektik ama gene de çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum maç bizim hakkımızdı aldık hayırlısı artık önümüze bakcaz... |