![]() |
Taraftar ayıp etti Taraftarımız ağlattı! 02 Şubat 2009 Pazartesi * 08:37 Nobre, Antalya maçının 75. dakikasında yerini Bobo'ya bırakırken taraftarlarımızın yaptıkları tezahüratlar sonucu gözyaşlarını tutamadı. http://www.karakartal.com/img/3/2009/nobre001.jpg Beşiktaşımızın Brezilyalısı Nobre, Antalya maçının 75. dakikasında yerini Bobo'ya bırakırken taraftarlarımızın vatandaşına yaptıkları tezahüratlar sonucu gözyaşlarını tutamadı. Taraftarlar Bobo'ya özel sevgi gösterisinde bulunurken, hala sözleşmesini uzatmayan Nobre'ye de gönderme yapmış oldu. kaynak : karakartal - Taraftarımız ağlattı! Bence taraftar bobo ya moral ve destek vermek isterken nobre ye çok ayıp etti , Nobre kulübe geldi geleli canla başla 40 yıllık bjk li gibi mücadele ediyor sahada ama anlaşılıyor ki bizim taraftara canla başla mücadele eden adam yaranamıyor , yazıklar olsun ne diyim . Sen sıkma canını nobre takıma geldiğinden beri 40 yıllık bjk li gibi verdiğin emek ve mücadelene çok teşekkür ederim şahsım adına ,seni seviyoruz , bu yapılan yanlıştan dolayı af et taraftarı ve mücadelene devam et . Bjk taraftarımızın başına ne geliyorsa düşünmeden hareket etmesinden geliyor. |
nobreye gönderme falan deildi takımda 3 tane forvet var evimizdeyiz ikisi yedek duruyor ve taraftar doğal olarak oyuna girmesini istedi.ve nobre oyundan çıkarken nobreye tezahürat yapıldı zaten yanlış anlayacak bişi yok bence bu konuda. |
yaa üzüldüm doğrusu ama sonuçta yuhlamadılar ki yani sadece Bobo diye bağırdılar moral olsun diye :( |
Nobre'ye birşey yapılmadı ki. Bir de kendinizi Bobo'nun yerine koyun, çıktığı her maçta gol atıyor. Ama sonu yok, kendini sürekli yedek kulübesinde buluyor. Nobre'ye desteği Denizli zaten veriyor.. Diğer yandan Bobo'nun Beşiktaş'taki yeri çok başkadır. Herkesten başka. |
Alıntı:
Kardeşim nobre çok alındı ve üzüldü bundan dolayı , takıma geldiğinden beri ilk defa oyundan çıkarken taraftar nobre nobre diye tezahuratına kayıtsız kaldı her zaman dönüp el sallar alkışlar teşekkür ederdi taraftara ama dün hiç ilgilenmedi çok üzgün bir şekilde kulübeye gitti , tv de bire bir izledim nobreyi çok çok üzüldü . |
Bende üzüldüm bea.:S |
aman yaaa yuhlama filan yok denizliye karşı tepkii bobo nun yedek kalması tuhaf bir durum nobrenin ne kadar çok sevildiği belli..kıskanmıştır nobre yedek dursa taraftar nobre diye bağırır çarptırmaya gerek yok konuyu. |
Alıntı:
|
taraftar nobre'yi kırmak istememiştir sonuçta nobre'nin nasıl canını dişine takarak mücadele ettiğini herkes biliyor..nobre yanlış anlamış demek ki..çünkü taraftarın tepkisi nobre'ye değil bobo'nun oynatılmamasınaydı..açıkçası ben de bobo'nun oynamayacağını gördüğümde şaşırdım... |
ben bu konuyu konu yapan kartal heber ,,karakartal forum a daha çok üzldüm. fanatik zaten kolpa diğerleri gibi |
Taraftar bobo ile nobreyi birlikte sahada görmek istiyor. Dün nobre çıkarken nobre diye bağrıldı bobo girerkn bobo diye bağırıldı. Hatta çevremdeki herkes ve tahminen staddaki herkes nobreyi değil bir başkasını oyundan alarak boboyu koymalı diyordu. Bobo eriyor bu akımda malesef buşekilde devam ederse gider yani. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
üzülecek birşey yok nobrenin takım oyunu içinde ki rolünü taraftarda çok iyi biliyor ancak bobonun uzun süredir oynayamıyor olması nedeniyle ve nobreninde imza konusunda ki tavırları buna sebep oluyor... |
Alıntı:
|
ya cok sacma birsey oldu aslinda nobrenin yaptigi ama duzeltiriz biz aramizi onunla |
Alıntı:
|
Zaten Bobo ve Nobre birlikte oynasak diye ima ediyolar hep. Bobo'nun bence gerçekten morale ihtiyacı var,sakatlık geçirdi ama Maşallah formda,her oyuncu gibi oynamak istiyo ve basın sürekli kafasını karıştırmaya çalışıyo,söylemediği şeyleri söylemiş gibi yazıyo.Şu durumda yedek olmamalı,sonuçta Bobo'yu çok seviyoruz,ama Nobreyi de çok seviyoruz yani bi ayrım olamaz Nobre de bunu biliyodur... Bence de amaç Nobreyi kırmak değil,Bobo'ya destek,moral vermektir! |
nobre 36 gol bobo 55 golu var suana dek bu takımın forvetı bobo olmalı |
Alıntı:
Bobo yedek kalmamalı! |
Daha önce de söyledim,gene söyliyeyim ; Bobo diğer yabancıların aksine çok genç yaşta geldi Beşiktaşa ve seyirci ile arasında özel bir bağ var.Tabiiki Nobre yi de seviyorlar ama Bobo, tabiri caizse ,hani "elimizde büyüdü" derler ya öyle bir bağla bağlı Beşiktaşa ve bunu da her fırsatta söylüyor..Onun için Nobre mantıklı düşündüğünde kıskanmaması gerektiğini anlayacak kadar olgundur.. |
Ya Nobre hiç alınmasın ama Bobo-Holosko ikilisi daha iyi iş yapıyor... |
Yanlis anlasilacak hic birsey yok bence nobre oyundan alinirken taraftar nobre diye bagirdi ve alkisladi ben maci tv'den izledim ve net duydum. arkadaslar bu tür yazilar sadece ortami germek icin takimi birbirine katmak icin böyle seyler okuyupta inanmayin ya, tabiki futbolcu iyi performans göstermeyince üzülür ama konun buralara cekilmesinde resmen bir oyun var ya yapmayin yukarda Allah var! |
neden alınsın kı nobre cıkarken kapalı trıbun olarak nobre n obre dıye bagırdıııı tesellı bıle ettıkkk |
bişey olmaz ya, birazda onlar üzülsün... |
Alıntı:
acaba farklı maçlarımı izledik kardeşim , nobre nobre diye tezahurAT yapıldı çıkarken ama dönüp alkışlamadı nobre . gözümle görmesem yutturacan yani pes vallahi. |
o da sözleşmesini uzatsın o zaman :D:D:D |
Alıntı:
taraftar çıkarken nobre yi alkışladı. sonra da bobo yu... ben de sizin gibi düşünüyorum. kartalhaber iyi niyetli değil demek ki... |
BoBo'yu cok seviyorum BoBo'yu mustafa denizli küstürüyor nobre de iyi oyuncu ama en azından ikisini oyanatabilir ama hep boboyu ikinci plana atıyor |
COk sacma bir haber tamamen medyanın uydurması . Dün tepki tamamen Denizliyedi . Adam Antalya da 2 gol atıyor formunu yakalıyor kendi evinde tek forvetle cıkıyorsun . Bunu protesto ettiler. Nobre lik bir durum yokki . Eminim Bobo oynasaydı gene o dakkalarda Bobo nun yanına Nobre Nobre diye bagırırlardı... |
Yazıklar olsun falan gibi yazıları kaldırıp en başta bu kadar prim verene yazıklar olsun derler..1.si nobre ye bir hakaret edilmedi ki yazıklar olsun diye birde kalkıp başkaları adına yorum yapıyorsun..O kadar çok üzüldüysen gidip bire bir kendi adına sadece özür dile.2.si bobo da bu takımın oyuncusu ona sevgi gösterisinde bulunuldu diye zırlayacaksa o onun bileceği bir durumdur..3.sü daha imza ya bile yanaşmayan birde kalkıp imza parası isteyen zihniyete asıl YAZIKLAR OLSUN hatta yetmez ki YUHLAR olsun..Mademki çok beşiktaşçı o zaman o kontrata da imzayı basardı.Pazu bandı takıyorsa herşeyden önce o takıma sahip çıkmalı..Bir kerede daha dilimizi bilmeyen birisinden takım kaptanıda olmaz..Burada kalkıp kimse kimseye onun bunun adına yorum yapmaya yada hakaret etmeye hakkı yoktur ki herkes herkes kadar beşiktaşlı burada bu aslada unutulmasın.. |
bence burda nobrenin alınmasını gerektiricek bişey yoktu... takım antalya karşısında gol atamayınca taraftar haklı olarak antalyaya 2 gol atan bobonun oyuna girmsini istedi... nobre çıkarkende dikkat ettim hiçkimse yuhlamadı aksine alkışlarla çıktı oyundan... burada alınacak ne var ki ... ben asıl o kadar iyi olmasına rağmen yedek oturan boboya üzülüyorum ... bu denizlinin adamı küstürmesinden korkuyorum. |
dun nobre cıktıktan sonra nobreye de tezahurat yaptık. alınmasını gerektırecek bır durum yok takım sahaya cıktıgında trıbune cagarılan ılk ısım nobre. taraftar denızlıye bı gonderme yaptı bobonun oyuna alınması ıcın. |
Nobre niye üzülsün ki, yine saçma bir haber olmuş. her maç çıkıyor oyundan, bir tek bu maçta mı çıkması dokundu :) Artık şu kartalhaber sitesinin haberlerine gülmekten başka yapılacak birşey yok.. |
ya hayret bşy yaa biz nobre oyundan çısın diye bağırsak tamamda bobo girsin dedik o çıksın demek değil bu hiç gücencek bi durum yok ağlıcana gol atsın madem taraftarda gol için bobo diye bağırmasın |
koskoca besıktas taraftarııı 13 senede bır sampıyonluk gormus hala stada 25 bın taraftar gelıyor bjk taraftarına ayıp olmuyorda nobre cıkınca mı ayıp oluyor .paraya gelınce hepsı prof takılıyor sampıyonluga gelınce ses seda yokkkk besıktas camıası buyuk bır cınardırrrr herkes haddını bılecekkkkkk |
Alıntı:
olurmu bu taraftara vurun abalıya uygun baksana taraftar bile kendi taraftarına yazıklar olsun diyebiliyor ama nobrenin kelini örtmek için bu taraftar çok sustu o günleride unutmadık..Herkes nobre nobre diye motive edip bağrına bastığı zamanlarıda hatırlatalımmı 8 ay gol orucunda iken..Bobo nun yerini kimse alamaz bu takımda geldiği takımda siyah beyaz dı,kendisi de asla bizi hiç satmadı..Oynadığı tüm maçlarda da bakın hep olumlu izler bıraktı..Deli dana gibi koşup gelen 10 pozisyonuda tavanlara dikmedi..Bobo bence holoskodan da üstün nobreden de bu kadar basit.. |
Nobre'ye gereken destek veriliyor...Gol atmasada alkışlıyoruz adamı, neden, çünkü ruhuyla oynuyor her maçta...Nobre'de biliyor bunu, arada hiçbir soğukluk olamaz kesinlikle... |
böyle saaçma bir haber olamaz,neymiş nobre gelmiş de ağlamış,profesyonel adamlar bunlar,bırakın arkadaşım |
Alıntı:
santrafor adamın işi gol atmak... 3 puanı çok koşana değil gol atana veriyorlar... ikili forvet bobo - holosko dur... |
Türkiye`de Saat: 20:22 . |