![]() |
Daha önce de söyledim,gene söyliyeyim ; Bobo diğer yabancıların aksine çok genç yaşta geldi Beşiktaşa ve seyirci ile arasında özel bir bağ var.Tabiiki Nobre yi de seviyorlar ama Bobo, tabiri caizse ,hani "elimizde büyüdü" derler ya öyle bir bağla bağlı Beşiktaşa ve bunu da her fırsatta söylüyor..Onun için Nobre mantıklı düşündüğünde kıskanmaması gerektiğini anlayacak kadar olgundur.. |
Ya Nobre hiç alınmasın ama Bobo-Holosko ikilisi daha iyi iş yapıyor... |
Yanlis anlasilacak hic birsey yok bence nobre oyundan alinirken taraftar nobre diye bagirdi ve alkisladi ben maci tv'den izledim ve net duydum. arkadaslar bu tür yazilar sadece ortami germek icin takimi birbirine katmak icin böyle seyler okuyupta inanmayin ya, tabiki futbolcu iyi performans göstermeyince üzülür ama konun buralara cekilmesinde resmen bir oyun var ya yapmayin yukarda Allah var! |
neden alınsın kı nobre cıkarken kapalı trıbun olarak nobre n obre dıye bagırdıııı tesellı bıle ettıkkk |
bişey olmaz ya, birazda onlar üzülsün... |
Alıntı:
acaba farklı maçlarımı izledik kardeşim , nobre nobre diye tezahurAT yapıldı çıkarken ama dönüp alkışlamadı nobre . gözümle görmesem yutturacan yani pes vallahi. |
o da sözleşmesini uzatsın o zaman :D:D:D |
Alıntı:
taraftar çıkarken nobre yi alkışladı. sonra da bobo yu... ben de sizin gibi düşünüyorum. kartalhaber iyi niyetli değil demek ki... |
BoBo'yu cok seviyorum BoBo'yu mustafa denizli küstürüyor nobre de iyi oyuncu ama en azından ikisini oyanatabilir ama hep boboyu ikinci plana atıyor |
COk sacma bir haber tamamen medyanın uydurması . Dün tepki tamamen Denizliyedi . Adam Antalya da 2 gol atıyor formunu yakalıyor kendi evinde tek forvetle cıkıyorsun . Bunu protesto ettiler. Nobre lik bir durum yokki . Eminim Bobo oynasaydı gene o dakkalarda Bobo nun yanına Nobre Nobre diye bagırırlardı... |
Türkiye`de Saat: 08:54 . |