![]() |
Evet Bu 11 Güzel Oldu Galiba http://img160.imageshack.us/img160/4...lsahasigb0.jpg Evet Arkadaşlar sizin fikriniz nasıl bilemem ama bence kadro güzel oldu. Aslında yabancı sıkıntısı olmasa nobre ile boboyu yer değiştirirdim ama mecburen holosko veya bobodan biri yedek kalacak. Baya bir alternatiflikadro oldu valla. Daha Cisse, zan ve üzülmeze yer bulamadım. Pekte gerek yok açıkçası onlara YEDEKLER: 1- HAKAN 2- KURTULUŞ 3- YUSUF 4- BOBO 5- SERDAR ÖZKAN 6- ERKAN Ama şundanda eminim hayatta Denizli bu kadro ile çıkmaz. Uğuru oynatmaz, üzülmezi ilakki oynatır, Sivoku ortada oynatabilir. |
Rustu- Ibo-Zapo-Sivok (Zan) Tello-Ernst-Cisse(ugur)-Ekrem Yusuf (delgado) Bobo-Holosko (Nobre) Cok iyi ve alternatifli kadromuz var!! |
nobrenin yerine bobo olsa tam olacakmış denizli denk gelirde bu konuyu görürse umarım böyle birşey yapar gerçekten güzel kadro olur |
3lü savunmanın ortasnda hareketli bir Sivok ve onun önünde 2 tane defansif ortasaha sırıtır bence.. 4-3-3 stilinde bir oyun benmsemek lazım.. Maçların zorluk derecelerine göre oyuncular değişir..Tabi takım komple değişmemeli, sadece ilerdeki 1-2 isimde oynamalar yapılabilir..:) |
3'lü savunma olacaksa bu kadro güzel, illa Bobo'yu oynatacaksam da Delgado'yu keser Holo'yu Bobo-Nobre ikilisinin arkasına serbest adam olarak koyarım... 4'lü savunma olacaksa, kolay rakiplere karşı; Serdar-Toraman-Sivok-Ekrem-Ernst-Tello-Serdar-Delgado-Bobo-Holosko...Biraz daha dişli rakiplere karşı Toraman'ın yerine Zapo, Delgado'nun yerine de Uğur olabilir... |
rüştü serdar kurtuluş--i.toraman--zapotocny--i.üzülmez ekrem--ernts--tello delgado (yusuf) holosko--bobo yedekler 12-hakan arıkan 13-sivok 14-cisse 15-nobre 16-serdar özkan 17-yusuf(delgado) 18-erkan zengin 6+2 yabancı kuralı bizi çok kötü etkilemez umarım |
valla besiktasta sahada olmasi gereken yabancilar benim acimdan oncelik olanlar sunlardir bir sivok 2 bobo bu kisinin disindaki hepsini degistirerek oynatabiliriz sivok bu takimin herseyi bobo ile beraber |
kurtulus zapo sivok ekrem ernst holosko ugur serdar ozkan tello bobo yedekler delgado cisse nobre aydin gokhan toraman uzulmez ilk 11 dikkat ettiyseniz sag bekinden sol bekine orta sahasindan forvetine kadar hepsi pas yapabilecek kalitede adamlar bu takima basit paslasmayi asilayip zaman tanirsak turkiyede rakip olacak takim oldugunu dusunmuyorum |
Rüştü Sivok - Zapo İ. Toraman Ekrem - Ernst - Tello - İ. Üzülmez Yusuf (Delgado) Holosko - Nobre (Bobo) İ. Üzülmez'in yerinde Ekrem, sağ kulvarda da S. Kurtuluş olabilir zaman zaman. Cisse banko yedek. |
Besiktas Rüstü İbrahimToraman Sivok Gökhan Zan(Zapo) Ibrahim Üzülmez Ekrem Dağ Ugur Inceman Ernst Rodrigo Tello Bobo Holosko(Nobre) 'da oLabilir. |
rüştu ekrem dağ-i.toraman-zapo-i.üzülmez ernst holosko-delgado-tello nobre-bobo |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama Denizli şöyle oynatır: Rüştü Ekrem - İ. Toraman - Zapo - İ. Üzülmez Sivok - Ernst Holosko - Yusuf - Tello Nobre |
Alıntı:
|
cisse sizin dediginiz kadar kotu bi oyuncu degil kardesim yapmayin sunu soyle ya allah allah |
Kötü veya değil, artık bi önemi yok...Ernst geldi Cisse bitti, daha da oynayamaz herhal, Denizli bi maceraya daha atılmazsa tabii... |
yha ßeLkı aLakasız ama ßu tarz konuLar acıLmısdı arkadasLar onLarın aLtına dewam etsenız zaten cok kou we cok uye war aynı tarz konuLar ßı kac ßasLık oLunca kotu oLuyo.. :S |
Rüştü toraman sivok zapo ekrem holosko ernst serdar kurtuluş tello Bobo Nobre |
Rü$tü Toraman-Sivok-Zapo-Ekrem Ernst Delgado(Yusuf) Serdar Kurtulu$-Tello Holosko(Nobre)-Bobo benim 11m budur.Parantez içindeki oyuncularla yabancı sınırlamasına çözüm getirilebilir. |
Cordoba Zago Ronaldo Ahmet Yildirim Pancu Giunti Tayfur Uzulmez Sergen Ilhan Mansiz Pascal Nouma Yedekler: Ahmet Dursun Emre Tumer Amaral Ramazan Ah ne gunlerdi bee :( |
---------------------------rüştü------------------------------ --------------------------------------------------------------- ----------------toraman----------zapotocny---------------- ---kurtuluş----------------------------------------ekrem---- --------------------------------------------------------------- -------------------sivok-------------ernst-------------------- ---------------------------------------------------------------- --------holosko----------------------------------tello-------- ---------------------------------------------------------------- ------------------nobre--------------bobo-------------------- delgado iyileşene kadarki kanattan giden iç saha kadrosu. ---------------------------rüştü------------------------------ --------------------------------------------------------------- ----------------toraman----------zapotocny---------------- ---kurtuluş----------------------------------------ekrem---- --------------------------------------------------------------- --------------sivok---------ernst-----------tello------------- ---------------------------------------------------------------- ---------------------------delgado---------------------------- ---------------------------------------------------------------- ------------------nobre--------------bobo-------------------- delgadolu sağlamcı kadro. göbekten açık vermez. ---------------------------rüştü------------------------------ --------------------------------------------------------------- ----------------toraman----------zapotocny---------------- ---kurtuluş----------------------------------------ekrem---- --------------------------------------------------------------- --------------uğur---------sivok---------ernst-------------- ---------------------------------------------------------------- -------holosko----------------------------------tello--------- -----------------------------bobo----------------------------- 4-3-3 (4-5-1) deplasman kadrosu. *Cisse ortasahanın göbeğindeki herkese (çok kart görüyor yabancılarımız), Yusuf, Delgadolu kadrodaki Delgadoya alternatif. |
kim tutar bizi demi:) |
ben size büyük ihtimalle nasıl oynayacağımızı yazayım ; ---------------------------Rüştü---------------------------- ---S. Kurtuluş------Zapo-------Toraman-------Ekrem-- ---------------------Ernst---------Sivok-------------- ----------------------------Yusuf--------------------- ----Holosko---------------------------------Tello--- ------------------------Bobo(Nobre)------------------- |
Rüştü yerine Hakan Nobre yerine Bobo bence böyle daha etkili olur:) Ama tabi o da senin düşüncen:) |
Zaten ilk tercihim Bobo:) |
Tabii yaa Bobo :D oyy oyy :D Ama çoğunluğu yorumlarından şöyle birşey çıkardım herkes Rüştü'yü oynatıyor memnun musunuz ki?Ben hiç sevmiyorum da kendilerini:( |
Alıntı:
Bu kadro ideal bence de..Ancak içerdeki zayıf takımlara karşı Yusuf'un yerine Tello'yu çekip forveti Holo-Nobre-Bobo şeklinde üçlememiz gerekir bence.. |
------------------Rüştü--------------------- --Serdar---Toraman-----Gökhan------Ekrem ------------Sivok------Ernst------------- ----Holosko---Delgado------Tello---- ------------Nobre--------------- ------------(Bobo)------------ |
çok güzel bir kadro çıkarmışsn dostm.teşkkürlr |
1-rüştü 2-toraman 3-sivok 4-zapo 5-ekrem 6-ernst 7-uğur 8-yusuf 9-tello 10holosko 11-bobo yedekler 1-hakan 2-delgado 3-nobre 4-serdar özkan 5-aydın 6-üzülmez 7-cisse |
Alıntı:
|
Alıntı:
dişi kartalım güzel kardeşim benim hakan kaleci mi Allah aşkına . Birde söylermisin ne yaptı sana rüştü abin neden nefret ediyorsun ondan :) . Bana göre uygun kadro -------------------------------- --------------------- Rüştü ---------------------- kurtuluş ---- toraman --- zapo ---- üzülmez ekrem ---- --sivok --- ---ernst ---- tello -------------- --yusuf --------------------------- ----------------nobre --------------------------- |
rüştü serdar kurtuluş--sivok--zapotocny--i.üzülmez(daha iyisi yok bizde) ekrem dağ---ernts--tello yusuf (delgado sakat uzun bi süre sahada olmayacak) (6+2 yabancı kuralını unutmayın) holosko--bobo 3-5-2 de biz iyi oynamıyoruz en iyisi 4-4-2 yada 4-3-1-2,4-1-2-1-2 düzeni |
Ya Hakan gayet iyi oynuyor neden böyle yapıyorsunuz 8 gol yedi diye bitirdiler adamı ben ona acıyorum ayrıca Rüştü'yü sevmemem de oynayamıyor kaleye her gelen top gol yada koluna bacağına çarpıp kurtarıyor her topu yumrukluyor tutma kavramı yok yani.Ayrıca tutmaya kalksa da bir kere de tutamıyor her zaman ikiletiyor vede bu çok tehlikeli bir hareket ben böyle düşünüyorum tabiki de sizin görüş ve düşüncelerinize bir sözüm yok:) Ama ben sevmiyorum yani ne Denizli'yi nede Rüştü'yü... |
hakanın psikolojik sorunları varmış.8-0 ve 4-1 lik maçı unutamıyormuş diye duydum.kafası maçta olamıyor |
Bence artık unutmuştur onları ayrıca adamı oynatmaya oynatmaya ne yapmayı düşünüyor oynatsa yine unutur yeni güzel şeyler başarır... |
nobrenın yerı yok bence bu takımı yazrken boboyu yazıp sonra 10 kısıyı yazmak gerek |
Alıntı:
Bak güzel kardeşim masal anlatmışın ama rüştü ve denizli hocayı asıl sevmeme nedenin fenerden gelmiş olmaları değil mi , bu düşüncen yanlış kardeşim bak nobre de fenerden geldi canla başla oynuyor bak yusuf yeni geldi o da bişeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor kaldı ki bunlar profesyonel insanlar onlar ekmek yedikleri para aldıkları yere en iyi hizmeti çalışırlar Ayrıca işin hikaye kısmına gelince hakkaten hakan iyi kaleci değil sadece 8 - 0 dan dolayı değil oynadığı bütün maçlarda başarısız oldu sen diyorsun ki rüştü topu tutmuyor yumrukluyor keşke hakan da yumruklaya bilse bunu bile yapamıyor . Bak güzel kardeşim Rüştü abin fener den geldi diye idam etme hakkın yok yaptığı iyi şeyleri görmezden gelme hakkın yok , Bir çok maçta rüştü takımı fark yemekten kurtardı bunu nasıl görmezden gelirsin güzel kardeşim , Demin bir mesajında diyorsun ki neden herkez neden Rüştü yi koyuyor kadroya demek ki güzel kardeşim rüştü hakikaten iyi durumda ki herkez onu koyuyor kaleye . Bende senin düşüncene saygı gösteriyorum ama bir kez daha konuyu baştan okuyup düşünmeni rica ediyorum . :) |
Alıntı:
|
Tamam fenerden geldi diye sinir oluyorum doğru ama birkaç defa dedim tamam tarafsız olarak bakacağım ama olmuyor diğer kalecilere bakıyorum birde Rüştü'ye.Top eğer defansı geçip kaleciye kaldıysa iş genellikle gol oluyor yani kaleciyede çok iş düşüyor.Tamam Hakan'ı beğenmeyebilirsin o zaman kaleci alsınlar yeni.Ben Cordoba zamanını hatırlıyorum az çok ama hiç olmazsa adam süper oynuyordu hep için rahattı ama kalede böyle kaleciler olunca tedirgin oluyorum ki kim ister maç izlerken diken üstünde oturmak illa Hakan demiyorum başkası da olsa olur ama yeter ki Rüştü gitsin:) Biliyorum şu anda kesin sinir oluyorsun bana anlatıyorsun anlatıyorsun bir işe yaramıyor kendi bildiğini okuyor diyorsun ama görüşüm bu :( |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |