![]() |
Valla benim Kayınpeder hasta Scalke li türkiyede de GS ı tutuyor..adam ,Schalkenin belkemiğini aldınız diyor..ben onun futbol bilgisine güveniyorum..Ayrıca da aşağı yukarı hepimiz Ernst i tanıyoruz beyler ,kimsenin referansıyla aklımız karışacak değil herhalde.. |
Ugrasin bakaLim nereye kadar ;) |
Ya beyler YALAN haber bu!! Schalkenin menajerinin boyle aciklama yaptina inaniyormusunuz yaa?? |
Baska takım alsa yer yerinden oynar,biz aldık adamı yerin dibine soktular!! |
tabii ya adamı elinde patlardı 24 maç oynamış ligin ilk yarısı haklısınız |
ulan ibne fenerbahçe bile alamadı sinan engine ernst diyorlar bilmem iyi değil diyor ona sorsalar isviçre 3 liginde adam getirir |
yalan haberdir ayrıca ne sebeple olursa olsun iyi bir oyuncu aldık..karalamaya çalışıyorlar işte...fb yada gs alsaydı yere göğe sığdıramazlardı..biz aldık ya demediklerini bırakmazlar artık... |
Kendi kendini kandırsın o :) Ernst süper transfer oldu bizim için.Fiyat da o kadar pahalı sayılmaz bu kalitede biri için. |
Fener Maldonado ve Josicoyu alirken yeri yerinden oynatan medya simdi Ernsti begenmiyor :D |
bütün basın traş forza beşiktaş .bobo,teyyoo,,nobre,,zapo,,sivok,,(delgadao arada gösteriyor kendini fakat) en faydalı yabancılar beşiktaşta okadar söylüyorum ernstte geldi banko oynayacak tamam işte ,,yusuf bile çok fayda getirecek bu takıma emin olun ona biraz sabır göstermek lazım hee acelemiz var ama hiç umulmayan yerlerde beşiktaşta oynayan futbolcuların faydasını göreceğiz. |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |