![]() |
süleyman seba işe karıştığına göre demekki iş ciddi.yanılmıyorum herhalde! |
Alıntı:
Eğer doğru ise Tuncay Özilhan başarılı ve iyi bir başkan olacaktır, ama sizinde değindiğiniz gibi Beşiktaş tribünlerine yapılan engellemenin neden Fenerbahçe ye yapılmadığı ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapması gerekir. |
Allahım !! uydurma değildir herhalde ya.Böyle bir konsensus için yıllardır bekliyoruz.. |
Way anasını..:) Yıllardır böyle haberler çıkar..Kimi umutlanır kimi muhalefet olur..:) Ama hiç bişe olmaz yine..:) Tuncay beyin muhtemelen haberi fln yoktur bundan..Diğerlerinin de..:) |
başka kimse kalmamış ya :D bi ben eksiğim... |
radyosporda spiker anlattı bir çok önemli isim toplanacakmış pazar günü koç holdingin bir binasında.görünen o ki demirören e ciddi rakip gelecek.ben bu habere inanmak istiyorumm. |
Şaka bir yana eğer gerçekten böyle bi toplantı,böyle bir düşünce varsa geç kalınmış olmasına rağmen,''zararın neresinden dönersen kardır'' mantığıyla iyi olur derim..İnşallah Asırlık çınarımız Beşiktaşımızı,Demirören hegomanyasından kurtarırlar..Camiayı kucaklayacak,Yöneticilik nedir?bir kurum profosyonelce nasıl yönetilir?İleriye dönük hamleler nasıl yapılır? gibi soruları aklımıza geldiğinde,Aklımızda soru işareti kalmayacak birisi olmalı..Ne yalan söyleyim benim aklıma herzman Tuncay Özilhan gelmiştir..Tuncay Özilhanı Başkan olarak düşlemişimdir herzaman..İnşallah yalan veya doğru olsa bile saman alevi gibi yanıp sönecek bir hareket değildir..Özilhanın Başkan olması demek , Beşiktaş ile Efes Pilsenin birleşmesi demek ayrıca.. |
yeter yıldırım demirören! |
Beşiktaş ile Efes Pilsen'in birleşmesi demek, Ülker'in sadakasına muhtaç olmayacağız, bu oyunlara göz yummayacağız demek. Bu büyük taraftarı artık anca EL şampiyonluğu keser :D Neyse kaptırmayalım hemen, çok defa yıkıldık. |
umarım gerçekleşir |
Türkiye`de Saat: 05:26 . |