![]() |
beşiktaş efes pilsen olurdu takımın adı.oyuncuları düşünemiyorum bile.taraftar tribünleri doldururdu.her maç full olurdu akatlar. |
arkadaşlar bu haber tüm internet sitelerinde dolaşmaya başladı.ateş olmayan yerden duman çıkmaz.demek bi şeyler dönüyor kulüpte. |
lafı geçin beyler icraat görelim çok duyduk bu lafları yok birlik olacaklarmış yok demirören i indireceklermiş , hikaye :) |
Bence de hikaye..Hem de "Durum Hikayesi" ..:) |
gulu seeven dıkınıne katlanır .. bız besıktası sevıyorsak ^^sevıyoruz ^^ yıldırım demırorenede katlanmamız gerekırrrrr. ve toplanan kısılere seslenıyorum sevıyorsanız cıkın demırorenın karsına aday oldugunuzu sımdıden soyleyınızzzzz |
Gerçekleşse süper olur gerçekten. Ayrıca sevgili İrfan abi, Abdi İpekçi Arena Efes Pilsen'in malı değildir, öyle Beşiktaş'a kapatıp Fenerbahçe'ye açma gibi bir durum olamaz asla.. |
Bende okudum tüm haberlerde ancak kaynak yok.Haber kaynağı yok. Keşke gerçek olsa ama hiç hiç umudum yok.Bilgili Güreli Özilhanın olduğu bir grup çok da başarısız olmaz en azından bundan kötü olmayız. |
arklar bunlar ernst transferinden sonra korkan medya!nın uydurma haberleri gaza gelmeyin. |
Bi kere böyle bi olusum olsa daha toplanmadan neredeyse bi hafta önce boy boy haberi cikmaz, bu devirde kim kimi göstere göstere koltugundan indirmis?.. |
cok guzel bır haberrr |
Türkiye`de Saat: 15:35 . |