![]() |
Gaziantep - Beşiktaş (21. Hafta) http://upload.wikimedia.org/wikipedi...epsporLogo.gifhttp://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg Gaziantepspor - Beşiktaş Tarih : 20 Şubat 2009 Saat :20.00 Stad : Gaziantep Kamil Ocak |
ne olursa olsun atık umrumda değil.!!!!!! umamrım hibir kupaya katılmayızda bu yönetim başımızdan gider! |
tabatasız antepi yenmek zor olmayacak sanırım... |
ne olursa olsun almalıyız bu maçı...galibiyet serisi yakalamamız şart... |
askere gitmeden önce izleyeceğim son maç umarım ii bi maç ve galibiyet olur izleyeceğim son maçımda :) |
Bu maçı da aLmaLıyız artık ! |
tabata sanırım oynayamıcak antepte bu durum işimize yarayabilir bu macı ne olursa olsun almalıyız tabatalı yada tabatasız .. bu mactan sora fikstür lehimize gelişiyo farkı indirebiliriz iyice farkı .. |
bu maca antepe gidicez inş. umarım bi aksilik cıkmaz :) |
evet kesinlikle alamlıyızzzz |
tabata kart cezalısı bizim için avantaj antepi sezonun basında da yendik yine yenicez diye düşünüyorum |
Kesinlikle almalıyız... |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez Ernst Erkan - - - - - Tello Delgado Nobre - Bobo Yedekler: Hakan, G. Zan, S. Kurtuluş, Cisse, Uğur, S. Özkan, Yusuf + Ekrem, Holosko. -- Tello sağ kanat oyuncusu değildir! Sağda Erkan veya Ekrem, solda Tello(!) oynamalı. Bu tip maçlarda çift ön libero değil çift santrafor oynanmalı! |
yehuuuu:D:D.sonunda gantebe geliyor.çArşı gantep olarak Beşiktaş taraftarını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın:D |
her maçı binbir umutla bekliyoruz güzel dileklerle sabrediyoruz sonu fiyasko inş yeneriz demekden başka bi şey yooook |
eee alalım artık zahmet olmazsa..!!!! |
umuyorum yeneriz(: |
Alıntı:
|
abi antep kaç saat sürüyodu ya:D |
Alıntı:
istanbuldan otobüsle ortalama 16 saat diye tahmin ediyorum.:) |
Hoca Forveti çiftlese bile ,ortasahada cisse-ernst ikilisini (yada bu ikili sivok-ernst de olabilir) bozmayacağını düşünüyorum..Delgodaya yer açmak ve oynatabilmek için sağda kullanırsa şaşırmam..Trabzon maçında oradan iyi toplar kesmişti..:)Yani şöyle bir ilk 11 çıkabilir.. ------------------Rüştü-------------- Toraman----Sivok-------Gökhan(zapo)----Üzülmez Delgado----Ernst--------Cisse(sivok)-----Tello ------------Nobre--------Bobo-------- Şu takım çıkarsa vallahi şaşırmam..:) |
Bana bu maçı alırız gibime geliyor Denizli sanki birazcık akıllanmış:) |
Gaziantep - Beşiktaş yarın ki maç hakkındaki görüşleriniz. |
iyi oynıcağımızı düşünüyorum dolayısıyla bu sefer yeniceğimzi düşünüyorum her ne kadar sakat oyuncular olsa dahi çift forvet çıkmamız beni oldukça umutladırıyo |
zor maç olacak.Gantebin geçen hafta yenilmesi ve tabatanın olmaması biraz motivasyon bozukluğu yaratabilir gantepte.Maçı alacağımızı düşünüyorum.hiç kimseni kafasında puan kaybı gibi bir ihtimale yer verildiğini düşünmüyorum.puan kaybedersek başta denizli, futbolcular ve yönetim gelecek tepkiyi tahmin ediyordur |
Alıntı:
|
Alıntı:
elimden geldiğince tezavhüratlarla takımı ateşlemeye çalışıcam. en uzak deplasman gantep olduğu için istanbuldan fazla bir rağbet beklemiyorum.Onları en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız:D |
Sana güveniyorum mazlum :D Temsil et bizi orda :D |
trabzon maçında takımı çok iyi ateşledim mazlum çakmak tuttum tvye :D:D ama pek bişey olmadı ama bu maç sen ateşlersin:D |
ınancım kaLmadı :s:( |
Alıntı:
|
Hmm.. coK koLay ßi Mac oLmiCak ama..aLıCaz dioRum..1-3 :) |
ınss canım.. |
Konu mevcut konuya dahil edildi. |
Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için ligin son maçı olabilir.. Yarın da böyle bir maç oynayacağız.. Alacağımız bir beraberlik bile futbolcuların antepden ilk uçakla antalyaya gidip tatile başlamaları için yeterli olacak.. Ligde yeniden iddiali bir konuma gelmek için 4-5 maç üst üste kazanıp rakiplerin sürekli puan kaybetmelerini umacağız.. Bu da çok zor bizim takım için.. Önümüzde 14 maç var.. bunlardan 8 tanesi dışarda.. dışarda ne kadar başarısız olduğumuz malum.. 6 tanesi içerde.. bunlarda da fener,gsaray,kayseri gibi takımlarla oyanayacağız.. yani 14 maçın 11inde çok çok çok zorlanacağız.. Bu tablodan çıkıp şampiyon olmamız bu kadro için bir mucizeyi gerçekleştirmek olur bence.. |
Antep,belediye,hacettepe,gençler maçlarından 12 puan şart.. |
bu maçıda alamazsak şampiyonluktan söz etmeyelim |
arkadaslar kendimizi kandiriyoruz ben bu maci 100% kaybedecegimize inaniyorum...denizli yine yusuf-nobre arti 6 defans futbolcusu arti 2 önlibero ile cikar maca antep iyi bir takim ve 2-0 kazanacak diyorum...denizlinin yüzü gülecek yani kaybedince gülüyor ya hep... |
tabata yok antep in herşeyi bana kalırsa.. ben bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum |
kusura bakmayın ama tabata olsada olmasada çokta fifi koyucaz ben inanıyorum |
Alacağız bu maçı...Başka yolu yok...Denizli de umarım bazı şeyleri anlar ve bunları bu maçta uygular...Yoksa işimiz yine yaş!.. |
| Türkiye`de Saat: 20:30 . |