![]() |
Kesinlikle almalıyız... |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez Ernst Erkan - - - - - Tello Delgado Nobre - Bobo Yedekler: Hakan, G. Zan, S. Kurtuluş, Cisse, Uğur, S. Özkan, Yusuf + Ekrem, Holosko. -- Tello sağ kanat oyuncusu değildir! Sağda Erkan veya Ekrem, solda Tello(!) oynamalı. Bu tip maçlarda çift ön libero değil çift santrafor oynanmalı! |
yehuuuu:D:D.sonunda gantebe geliyor.çArşı gantep olarak Beşiktaş taraftarını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın:D |
her maçı binbir umutla bekliyoruz güzel dileklerle sabrediyoruz sonu fiyasko inş yeneriz demekden başka bi şey yooook |
eee alalım artık zahmet olmazsa..!!!! |
umuyorum yeneriz(: |
Alıntı:
|
abi antep kaç saat sürüyodu ya:D |
Alıntı:
istanbuldan otobüsle ortalama 16 saat diye tahmin ediyorum.:) |
Hoca Forveti çiftlese bile ,ortasahada cisse-ernst ikilisini (yada bu ikili sivok-ernst de olabilir) bozmayacağını düşünüyorum..Delgodaya yer açmak ve oynatabilmek için sağda kullanırsa şaşırmam..Trabzon maçında oradan iyi toplar kesmişti..:)Yani şöyle bir ilk 11 çıkabilir.. ------------------Rüştü-------------- Toraman----Sivok-------Gökhan(zapo)----Üzülmez Delgado----Ernst--------Cisse(sivok)-----Tello ------------Nobre--------Bobo-------- Şu takım çıkarsa vallahi şaşırmam..:) |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |