![]() |
Hmm.. coK koLay ßi Mac oLmiCak ama..aLıCaz dioRum..1-3 :) |
ınss canım.. |
Konu mevcut konuya dahil edildi. |
Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için ligin son maçı olabilir.. Yarın da böyle bir maç oynayacağız.. Alacağımız bir beraberlik bile futbolcuların antepden ilk uçakla antalyaya gidip tatile başlamaları için yeterli olacak.. Ligde yeniden iddiali bir konuma gelmek için 4-5 maç üst üste kazanıp rakiplerin sürekli puan kaybetmelerini umacağız.. Bu da çok zor bizim takım için.. Önümüzde 14 maç var.. bunlardan 8 tanesi dışarda.. dışarda ne kadar başarısız olduğumuz malum.. 6 tanesi içerde.. bunlarda da fener,gsaray,kayseri gibi takımlarla oyanayacağız.. yani 14 maçın 11inde çok çok çok zorlanacağız.. Bu tablodan çıkıp şampiyon olmamız bu kadro için bir mucizeyi gerçekleştirmek olur bence.. |
Antep,belediye,hacettepe,gençler maçlarından 12 puan şart.. |
bu maçıda alamazsak şampiyonluktan söz etmeyelim |
arkadaslar kendimizi kandiriyoruz ben bu maci 100% kaybedecegimize inaniyorum...denizli yine yusuf-nobre arti 6 defans futbolcusu arti 2 önlibero ile cikar maca antep iyi bir takim ve 2-0 kazanacak diyorum...denizlinin yüzü gülecek yani kaybedince gülüyor ya hep... |
tabata yok antep in herşeyi bana kalırsa.. ben bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum |
kusura bakmayın ama tabata olsada olmasada çokta fifi koyucaz ben inanıyorum |
Alacağız bu maçı...Başka yolu yok...Denizli de umarım bazı şeyleri anlar ve bunları bu maçta uygular...Yoksa işimiz yine yaş!.. |
Türkiye`de Saat: 12:36 . |