![]() |
Bobo: "Futbolu bırakırım" "Futbolu bırakırım" Trabzonspor karşılaşmasının ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Bobo, "Ben yedek kalmayı sevmiyorum. Hiç bir futbolcu sevmez. Yedek kalmayı kabul ettiğim gün futbolu bırakmam lazım zaten." dedi. Kaynak: Ligtv.com.tr |
Bobo'yu oyuna taraftar soktu!..Denizli haftaya da Bobo'yu kulübede oturt emi!..Bu sefer öyle diyelim bari, ne de olsa biz ne desek tersini yapıyor hoca... |
Manşete bak insana cinayet işletir... |
birden korktum yaa başlığı okuyunca... bu denizli benim sinirlerimi bozmak için elinden geleni yapıyo zaten bi kaç haftadır... ne bobo var ne delgado şaka gibi bi başlangıç yaptı ts maçına. |
aferım mustafa denizli aferim ! bobo nobre nasıl oynamaz beşiktaşta 52 gol atan bi oyuncu nasıl oynamaz daha yaşıda çok genç! |
Adam Nobre aşığı.. ve tek yönlü tek forvet hastası bi insan.. BOBÔ her maçta gol atıyor. Takımın en golcü oyuncusu. Haftaya bibakıyoruz yedek klübesinde.. BOBÔ sonuna kadar haklı isyan etmekte.. |
denizli yedekte ziyan ediosun bobo gibi golcüyü helal olsun sana |
Yusuf 10 tane Delgado eder diyenler nerede?? Nobre oynasin Bobo oynamasin diyenler nerede?? Bobo-Nobre-Delgado uclusu mutlaka oynamalidir!! |
İsin komedi tarafi bu adama kimse hesap sormuyor mu! Sen nasil bu adami oynatmiyorsun diye? Adam milli takima kadar secildi,10-15 milyon euro konusuluyordu bir ara Hesap sorun arasira,hoca sen ne yapmaya calisiyorsun,kompleksli misin? Yonetim uyumayin sampiyonluk gitti gidiyor.Bu senede sampiyonluk gelmezse size kimse destek olmaz. |
Ha bu arada Zapo yerine de G.Zan ile oynaması tam bir facia:( |
Türkiye`de Saat: 22:05 . |