kartalim_ | 16-02-2009 13:41 | Alıntı: ferres´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 909973)
valla nobre bence ilac falan degil insani kanser eder...nobre boboyu kral yapar demissin ben hic nobrenin asist yaptigini görmedim...nobre bu takimin oyuncusu alan degil bunu binlerce kez yazdim birtek kosmayla futbol oynanmiyor...ne teknik ne asist ne adam gecme ne sut cekme ne bir orta hicbirisi yok nobrede...nobre ancak karambolde top önüne düsecek yada kale bos olacak ki gol atsin...bu takimin forveti bobo ve holoskodur....nobreye iyi futbolcu diyenlerin futbol zekasindan süphe ederim...cünkü 3 sezonda yaptiklarini herkes görüyor... | Bende seninkinden ediyorum abi...Sen Rüştü, Nobre gibi oyuncuların düşmanısın, onlar ağzıylan kuş tutsa aynı şeyleri söyleyeceksin, eleştireceksin, Rüştü penaltı kurtarsa Nobre Hattrick yapsa alkışlamayacaksın, yine kötü yine kötü diyeceksin...Önyargıylan yaklaştığın için bu oyunculara, ne desek boş artık...
Bobo'nun tek forvet oynadığı maçları da gördük, Konya maçını izledin mi bilmiyorum...Tek forvet oynamak çok zordur, her futbolcu oynayamaz, bizim takımdada o tip bir oyuncu yok, ama illa yaratacaksak Nobre'den yaratırız, kötünün iyisi diyebileceğimiz o'dur çünkü...Bobo'nun oynamasını bende istiyorum, ama bu sistemde oyantılacaksa hiç oynamasın, Bobo'ya yazık olur, eriyip gider stoperler arasında... |