![]() |
rodrigo tello ortaya boğdu Beşiktaşlı Tello dün orta rekoru kırdı. Siyah-beyazlı takım Trabzon derbisinde 51 orta yaparken, bunların 20'si Şilili yıldızdan geldi. Tello bu 20 ortada 9 isabet kaybederken, Bobo'ya Beşiktaş'a beraberliği getiren golü attırmayı da başardı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
benim anlamadığım şu köşe vuruşlarında neden hep öndireğe keser.takım uzun boylularla dolu ama bel mesafesinde kesme açıyor hep.gördük ki daha yüksekten açılan ortalar daha etkili oluyor.attığımız golde olduğu gibi |
maçta cıldırdım hep ön direğe kesiyor biraz yukarı kesse ortaları süper olucak |
51 Orta ve yan topların "sözde" uzmanı Nobre den tek kafa vuruşu yok , ama çok koşuyor Nobre önemli olan bu.. |
o kadar ortaya kafa vuracak adamları birlikte oynatmazsan(bobo-nobre) ortalar bir işe yaramıyor.bjk çift forvetle başlasaydı bu maçı ne yapar eder alırdı. |
O kadar ortada 1 gol:) |
Ön direkte adam da yok dire krakip yuncunun kafasına kesiyor. Bi adam girse gam yemicem. KAreşim bu ayrıca tekik adam sorunudur bu tür şeylere hoca karar verir, onarca kornerden beşiktaş gol çıkaramadı ön direkten bir tane arkaya yolladı gol oldu. Baktın onlarca kornerden gol çıkmıyor artık vazgeçeceksin. Tüm kornerleri pas olarak kullansan en az 3-4 ol bulurduk. |
Fb hem bize hem de Gs'ye kornerden aynı golü atmıştı, ön direğe doğru Selçuk kaçtı ve golünü attı...Hadi bizde öyle bir şey yaparız anlarım, ama yok, Tello resmen topu kaldıramadı, 1 olur 2 olur ama hep olmazki yaf, Tello vurdu Ts'liler karşıladı...Avrupa'da bizim kadar korner kullanıp bunları bu kadar olumsuz kullanabilen başka bir takım var mıdır acaba... |
Alıntı:
|
topu kaldıramıyolar mı anlamadım...bilerek yapsan kornerleri böyle kötü kullanamazsın... çözüm şart... |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |