![]() |
onu bırak lıgın en cok korner kullanan takımıyız bır kere nobrede boboda o kadar uzun degıl anca bos kaldılar mı ıyı vuruyolar dun bıle erman toroglu dedı batuhan olsaydı dıye esesde oyle zor pozısyolarda kafa vuruyor burada olsa leblebı gıb gol atar |
en çok orta yapan takımlardan biri olmamıza rağmen az sayıda gol attıktan sonra neye yarar ki |
tam ortaya kesmeli toplari,golde oldugu gibi ayrica duran toplarida calissinlar iyice |
deli oldum maç boyunca ... hep ayni ortalari yapiyor on direge ... Tartisilmaz tello iyi bir oyuncu, sol ayagini iyi kullaniyor ama dun biraz yorgundu ... hafta içi $ili takimiyla oynadi ... |
adam gibi orta yapsa ortaya yani yada kale ye direk gonderse hic yokdan en azindan 5 tanesi iceri girerdi o kadar yapilan ortadan |
Bir kişi de çıksın desin ki Tello sağ kanat oyuncusu mu kardeşim? sol ayakla sağ kanattan yapılan ortalarla bu kadar oluyor demek ki!!! bunu futbol yorumcusu diye geçinenler bile dile getirmiyor. hayret bir şey... |
Dediğiniz gibi Tello tüm kornerleri hep ön direğe kesiyor.Neden her zaman oraya kesiyor anlamadım.Birde hepsini yerden kesti.Bobo'ya kestiği kornerde havadan yaptı nitekim golü de o zaman bulduk.Bu kornerlere çalışmıyorlar mı ne yapıyorlar anlamıyorum bu işi birader!!! |
Cok basit hataLardan 3 puan alamadik , birde artik kadro kurmayi bilen T.direktör gelse ? |
herkes cornerden şikayetçi ve herkes köşe vuruşlarında bir sorun olduğunda ortak düşüncede ve bunu nasıl Denizli anlamıyor anlamıyorum bu kadar insan anladı da... |
Alıntı:
Orta iyi değilse Nobre ne yapsın ki ? Tellonun yerden cılız ortalarına eğilip kafa mı vursun ? Adam gibi top inince gayet iyi konuşturuyor bence uzmanlığını Nobre..Dediğin gibi bi de iyi koşuyor:):) |
Türkiye`de Saat: 09:40 . |