![]() |
bizim sivasla aramızda mı olmuştu böyle bir durum geçen sene tam hatırlayamadım ama zaten o zaman kuralın seneye değişceği söyleniyordu ersun ezberden gitmiş biraz :D |
süper :) |
yav sanki averaja bakilsa ne olacak bizim averajimiz kac her mac zorla 1 gol atiyoruz yada atamiyoruz....yada sanki bu futbolla trabzonu yakalayacagimizimi düsünüyorsunuz benim korkum 6 puanlik fark lig sonunda 16 olmasin tek dilegim eger seneyede denizli kalacaksa( bu benim icin bir kabus olur ) insallah avrupa kupalarina gidemeyiz eger gidersek rezil oluruz kesin |
ts bu oyunla 4. olur ancak kaç haftadan beri balık puanlar aldılar geçsinler ikili averajı |
Böyle bir şeyin olduğunu biliyordum, beraberliklerde işlemiyor bu kural...Ama herkez aynı şeyi söylüyordu, ikili averajda geçti Ts diye, ses soluk çıkmayınca kimseden bende öle sandım, sonunda böyle bir haber çıkmış, iyi... |
Fenerbahce 1-0 Besiktas Besiktas 2-1 Fenerbahce Ikili averaj esit mi oluyor yoksa Fener geciyor mu? Yoksa beraberlikte bakilmiyor mu ikili averaja? |
Alıntı:
|
hele biz aradaki puan farkını kapatalım da gerisi kolay |
yanal! al al al!!! :D |
bir puan bir puandir iyi haber |
Türkiye`de Saat: 14:05 . |