![]()  |  

Bu konuyu açan arkadaş, her Metalist galibiyeti sonrası aynı konuyu açıp duruyosun..Yeter artık..Büyük Beşiktaş Camiası ,kişilere bağlı değildir..Her seferinde şekeri alınmış çocuk gibi Ertuğrul da Ertuğrul..Bırak artık eski defterleri açıp durma,olan oldu,atı alan üsküdarı geçti..kaç aydır aynı muhabbet sıkıldım yaa..saçmalıktan başka bişey değil bu tartıştığımız...   |  

Alıntı:  
 Ertuğrul Hocanın insanlığına futbolculuğuna hayranım ama bir teknik direktör olarak takımı yönetmek apayrı bir beceri ! Kimse çıkıpta takım iyi oynuyordu diyemez diye düşünüyorum çünkü herşey ortada istatistiklere bakarsanız 4 galibiyet 2 beraberlik başarısı gözükebilir, bu sizi yanıltmasın. Oynatılan taktiği, hoca ve Sinan Engin A.Ş. ile takıma kazandırılıyor denen ve yollarken üstüne para verilen kör gordon, taraftarı tarafından hava alanında meşaleler yakılarak gittiğine sevinilen saçma sapan transfer Seriç sadece iki tane bomba ! *Ertuğrul Hoca zamanında yuvadan kaçan İbrahim Kaş ! *Ertuğrul Hoca'nın haberim yok dediği, Konyaspora gönderildiğini cep telefonundan öğrenen kampın en iyi futbolcusu Fahri Tatan ! daha anlatılacak söylenecek çok şeyler var ... Arkdaşlar kısacası Yönetimle birbirlerinden haberi olmayan ve sırtından KAHPECE vurularak gönderilen bir insandan bahsediyoruz . İnsani yönü olarak iyi bir insan ERTUĞRUL SAĞLAM Futbol bilgisi yönünden ve insanları güveni bakımından yanlış bir yerdeydi zamanlama olarak . Bu yönetim varken söylüyorum söylemeye de devam edicem kimi getirirsen getir bir musübetlik var idarede , başarı kavramını yakalayamazsın ! BJK 'nin geleceğini karartan yıkan yakan bir yönetim, bakmayın yeni açılan gelir getirecek denilen yapıya daha fazlasını kazanacaktık ama diyoruz ya hep, bunlar yönetmekten ACİZLER !!! ilk kulübe geldikleri zaman ki borcumuz ile şimdiki borcumuz arasında dünyalar kadar fark var + birde geleceğini satan bir yönetim !!! Vesselam Ertugrul Hoca zaman olarak (bilgi birikimi) yalnış yerdeydi ! saygılar  |  

ertugrul hocayi begenmeyen arkadaslar ben 33 yasindayim v e besiktasin bukadar kisa sürede bukadar cok puan kaybetmesini hic görmedim ama sizler eski bir fenerliyi ve imza attigi gün takimi 3 forvetle oynatacagim diyerek her mac 7 defans futbolcusuyla oynatan bir adami desteklemeye devam edin dogru ya 26. haftada lider olacagiz daha cooooook beklersiniz....ben denizli geldigi günden beri yaziyorum biz bu sene 5 oluruz en iyi...eger denizli denilen adam kalacaksa seneye avrupayada gidemeyiz insallah cünkü sifir puan cekeriz her macta fark yeriz...ertugtul hoca bir mac yenildi gönderildi ama denizli her mac yeniliyor hala takimin basinda....nekadar meraklisiniz galatasarayin ve fenerbahcenin eskilerine ya....biz onlarin taklitcisi olduk ciktik sayin demirören sayesinde adamlarin bütün kovduklarini hemen biz kapiyoruz...hele simdi denizli kalirsa takimin basinda siz görün seneye kac tane ezik kactane gs futbolcu besiktasa gelecek   |  

ben ikisinide desteklemiyorum çünkü ikiside büyük hoca değil bize büyük hoca lazım   |  

bakın mustafa denizliyi kimse savunmuyo aklınıza nasıl esiyosa öyle değerlendirmeyin sağlam da sağlam diyosanız gidin bursayı tutun biz beşiktaşın menfaatinden başka bişe istemiyoruz sokun kafanıza   |  

Alıntı:  
  |  

O güne geri dönün bakalım, kaç kişi Metalist'in bu kadar iyi bir takım olduğunu biliyordu, düşünüyordu...İş işten geçmiş şimdi konuşmanın hiçbir anlamı yok...E.Sağlam'ın gitmesini istemezdim ama ağır mağlubiyetler yaşattı bize, çok güvendiği oyuncularının sayesinde tabii, demekki her şey yalanmış, oyuncular dedikleri kadar E.Sağlam'ı sevmiyormuş!..Ne olursa olsun, Metalist'ten 4 yiyip eğlenmemiz çok pis koydu bize, hocaya da tabii, bunun sonucunda da istifasını verdi gururlu bi şekilde, daha uzatmanın bir anlamı yok...   |  

Alıntı:  
  |  

Ertuğrul Sağlam'ın gitmesi sadece Metalist maçıyla alakalı değil, bu kadar dar pencereden bakmamak lazım..   |  

Alıntı:  
  |  

Ben hala ertuğrulu sevmiyorum   |  

' Gelen gideni Aratir '   |  

bu konuyu konuşmak için biraz geç oldu... artık ne olursa olsun önümüze bakmak zorundayız. arkaya döndüğümüz an birbirimize gireriz... lütfen geçmiş daha iyi yada daha kötü ne olursa olsun geçmiştir bunun ayrımını iyi yapalım.   |  

valla nedıyelım ben ertugrulun gıtmesını ıstedıgım ıcın cok pısmanım hemde cok   |  

Mustafa Denizliyle sezon sonuna kadar devam edileceği kesin..Uzatmanın manası yok artık..Umarım yanıltır beni hoca..Umarım başarılı oluruz..   |  

hala bazı kesimler anlamak istemiyor.ertuğrul beşiktaşın büyüklüğünü taşıyabilecek kapasitede değil.erken geldi beşiktaşa.8-0 ve 4-1 gibi utanç verici skorlarda en büyük pay ertuğrul sağlamın korkak futbolunda.m.denizli ile beraber yavaş yavaş o korkak futboldan kurtulmaya başladık,ama hala iyi ,istediğimiz düzeyde futbol oynayamıyoruz.   |  

Alıntı:  
 +rap  |  

ertuğrul sağlam transfer konusunda çok zayıf özellikle yabancı transfer konusunda;  diatta, higuain, gordon, seric, cisse vb. gibi. ayrıca saha kenarında takımına hükmedemiyor, hırsı ve agresifliği hiç yok. bu da türk takımlarına hiç uymayan bir özellik. sağlam'ı başarısız yapan özelliklerden başlıcaları bunlar. denizli'ye gelince. sahada belli başlı bir sistemi yok. adeta takımı çorbaya çeviriyor. bazı yanlışlarında çok inatçı olması ve ısrar etmesi insanı çileden çıkarıyor. özet olarak al birini vur ötekine!  |  

M. Denizli bu sene şampiyon da yapsa bir dahaki sezon Paul Le Guen ayarında bir yabancı hoca getirilmeli.   |  

Burak ve İ.akın içinde bu tür konular açılmıştı , bu çocuklar ne yapıyor bilen varmı.Beşiktaş dan büyük kimse yoktur , Ertuğrul hoca Beşiktaş la büyüktü şu an sıradan birisi benim için Buraspor haricinde yolu açık olsun...   |  

Van Gaal'ı almamız lazım, onun gibi hoca lazım bize..:)..Alkmaar'ı adam etti, bizi de eder öyle biri...Sezon başında gündemimize gelen deli dolu bir insan, Piliç mi Biliç mi ne o da olabilir...   |  

birakin ya su ertugrul muhabbetini onun yuzunde avrupada rezil kepaze olduk takim onun yuzunden bir duzene oturamadi iskeleti kuramadi halada onun sancisini ceker olduk ertugrul en az 5 sene daha psimeliydi cok erken geldi   |  

ertugruluda taniyoruz onuda iyi biliyyoruz diyenlere yaziklar olsun sadece. Ne cabuk unuttunuz alinan galibiyetleri. Liverpool marsilya zaferlerini. Sadece yenilenleri soyluyorsunuz. Denizli geldi geleli takim resmen corba.   |  

Slaven Bilic :cool: Çok isterim gelmesini ama yeni yönetimle inşallah..   |  

mustafa denizli ertuğrul sağlamı aratıyor başka bi teknik direktör gelseydi biliç mesela şimdi bunları konuşuyor olmuyacaktık hatta liderdik!!!!!   |  

Alıntı:  
 aynen.. hatta legrotaglieyi tanımadığını söledi.ama diatta ve higuani çokmu tanıyoduda aldırdı merak ediorum..  |  

Ertuğrul ÖLDÜ !!!!!! YETER ARTIK UNUTUN ERTUĞRULU !!!!! 8 - 0  LIK REZALETİ UNUTMADIK , ertuğrul bursa da çok istiyorsanız gidin bizi rahat bırakın ey cemaatçiler.   |  

yani hayret birşey. ne amaçla açıldı bu başlık anlamıyorum. amacınız nedir. sanki ertuğrul sağlam metaliste yenildik diye gönderildi. hani süper bir 3 sene geçirdi, 3 sene üst üste şampion olduk, avrupada yarı final gördük bütün kupaları aldık, mealiste yenildik ve gönderildi. sanki bu adam alındığı sezonun ortasında gönderildi. ooooffff. amacınız karışıklık çkarmakmı. başarıyorsunuz.   |  

ah be lucescu gelseydı kesın sampıyonduk   |  

Ya bizim 4 veya 8 yememizde Ertuğrul Hoca'nın ne suçu var ki adam futbolcuları sahaya koyuyor onlar ruhsuz,oynamıyorsa adam ne yapsın yani Denizli'nin fb maçındaki gibi en iyi oynayanları yedek kulübesine atmıyordu hiç olmazsa...   |  

ben ertuğrul iyi demiyorum ama denizliden çok daha iyiydi diyorum şu ligde kesinlikle uzak ara lider olmamız lazımdı ama bu beceriksizlerle olmuyor işte 1-0 olsun bizim olsun diyoruz her maçta   |  

Alıntı:  
  |  

Metalist-Sampdoria'yı 0-2 (0-1) lık skorlarla geçerek Milan'ın da elendiği UEFA kupasında gol yemeden yoluna devam ediyor(Beşiktaş'tan yediği 2 gol hariç). Umarım kupayıda alırlar.   |  

Alıntı:  
  |  

adamlar aldı basını gıdıyor   |  

ertuğrul bizi avrupada rezil etti o oynattığı futbolla...bide kalsamıydı.   |  

Nasıl rezil etti ya Allah aşkına yapmayın ya şimdi o takım Denizli varken karşımıza çıksaydı daha kötü olurdu sonucu emin ol...   |  

Alıntı:  
  |  

dört tane yedik diye de hoca gönderilmez.bence Ertuğrul hoca olsaydı daha iyi yerde olurduk.ben çok arıyorum valla.inadına Ertuğrul sağlam diyenlerdenim.......   |  

Alıntı:  
  |  
| Türkiye`de Saat: 08:10 . |