![]()  |  

şuan takımın başında mustafa denizli var ve ona destek olmamız gerek her ne kadr beğenmesekte. takım 2 kupaya kenetlenmişken ertuğrul sağlam polemiğine girmeye gerek yok . zaten bence ertuğrul hocanın eleştirilmesi gereken tek tarafı cesaretsiz oluşu ve kaybetmekten korkması... bence bu konu üzerinde durucamıza mustafa denizliyi gözümüz kapalı destekleyelim. taraftarın desteğine ihtiyaçları var. şuan ertuğrul sağlamı konuşcak durumda diiliz die düşünüyorum    |  

Bırakın artık saçma konuları..Temcit pilavı gibi aynı şeyler konuşup duruyoruz yeter..Olan oldu..Yöneticilerden istirhamım şu konunun bir an evvel kapatılması..   |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

iyide Denizli madem taraftarın onu dışladığını biliyorsa o zaman dahada azimle takımı daha da iyi oynatması lazım ki gönlümüzü kazansın değil mi?Ama o gitti ne yaptı febe maçında takımı en kötü şekilde sırf yenilmek için sahaya çıkarttı,her maçta tek forvet çıktı ki tek forvetle iyi oynamadığımızı bile bile.Şimdi de sevgi,destek mi bekliyor?Daha çok bekler o zaman...   |  

tmm o zmn febe gs sivas maçlarını kazanp şampion olduğumuz zaman burdaki bi yorumunda denizliyi öwdüğünü görmiyim :D:D    |  

Hayatta öyle birşey yapmam.Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapsın yinede övmem:mad:   |  

1. Ertugrul Saglam teknik direktör olarak Besiktas icin yeterli degildi. 2. Ertugrul Saglami ne kadar cok sevsemde...8:0 lik Liverpool macindan sonra ayrilmasi gerekirdi. Besiktas tarihi fark yemis...sen istersen 15 puan fark ile ligte lider ol. Biz Besiktaslilari utandirmaya hakkin yok, rakip Liverpool olsa bile. Üstüne Kharkivde ezici bir maglubiyet gelince....onun "kovulmasi" mecburiydi diye düsünüyorum.   Dönüp bugüne bakinca....gecen hafta 3 rakibimizin hic beklenmeyen sonuclar almasi beni Sampiyonluk yolunda umutlandirdi. Bugünkü Belediye macini ve haftaya Haccettepeyi yendigimiz an, puan fark yok olma asamasina gelecek ve belki ardimizdaki takimlara bir kac puan daha acacagiz. Belki bu iki mactan sonra sanssizligimizi kirip büyük maclardan alacagimiz puanlarla bence sampiyonlugun en büyük adayiyiz. Mustafa Denizliyi sevmek gerekmez, teknik direktörümüz olarak destek verip saygi duymamiz yeterli bence. Sampiyonluk hasretimizi belki Mustafa hHocayla gideriz, bence iyi yoldayiz.  |  

Alıntı:  
 Günü kurtarmak iyi yolda demek oluyorsa evet iyi yoldayız ama yarınını düsünmeyen bir durum söz konusu takımda . Ertugrul Saglam zamanında yaş ortalaması 23-24 iken şimdi daha üst seviyeye cekildi . Günlük adam harcamak kolaydır ama kazanmak zordur . Ertugrul hocayı kovmak kimsenin haddine degildi . Karsılastırın su anki Sayın mustafa denizli ile ertugrul saglamın yaptıklarını . Bir derbi bile alamayan mustafa denizli anadolu klublerini yenerek sampiyon olacagını hiç sanmıyorum olsada benim içime sinmez bu sampiyonluk ...  |  

Günü kurtarmak iyi yolda demek oluyorsa evet iyi yoldayız ama yarınını düsünmeyen bir durum söz konusu takımda . Ertugrul Saglam zamanında yaş ortalaması 23-24 iken şimdi daha üst seviyeye cekildi .   Günlük adam harcamak kolaydır ama kazanmak zordur . Ertugrul hocayı kovmak kimsenin haddine degildi . Karsılastırın su anki Sayın mustafa denizli ile ertugrul saglamın yaptıklarını . Bir derbi bile alamayan mustafa denizli anadolu klublerini yenerek sampiyon olacagını hiç sanmıyorum olsada benim içime sinmez bu sampiyonluk ... __________________ Bu sene Sampiyon olmak günü kurtarma amacli olcaksa, bence günü kurtarmaya calismaya devam! Benim görüsüme göre artik Sampiyonluk nasil olursa olsan gelemli. Takimin yas ortalamasi 30 veya üste olsa bile. Sadece sampiyonlugu bilen, ögrenen kislerle büyüyebiliriz. Sampiyon olmaya olmaya, "futbolcu kazanan, kazana" 6 senedir kaide alinacak basarimiz yok. Genc bir yas ortalamasi ile bizim Türkiye ligende Sampiyon olmak imkansiz sayilir.  |  

Denizli'nin bizi şampiyon filan yapacağını hiç zannetmiyorum derbileri zaten kesinlikle kazanamayacağız artık sonumuz hayrola...   |  

Alıntı:  
  |  

Sivasspor ligin en yasli takimi. Trabzonsporda haklisin ligin en genclerinden biri. Bu iki takim suan puan olarak bizim önümüzde olabilir ama sampiyonluk yolunda Besiktasimiz daha iddali.Trabzonspor ileri dönük hic umut vermiyor ve mac fikstürüde bizimkiyle karsilastirilirsa daha zor. Iyi yönetilmedigimiz en büyük gercek ama suan Mustafa Denizliye ragmen Besiktasimizi bu haftanin sonunda Sivasin önünde görebiliyorum bile (BJK Belediye macindan galip ayrilirsa ve Fb Sivasi maglup ederse, averajla ikinci olma durumumuz var)...ikiside olmayacak seyler degil:)   |  

Alıntı:  
 ------------- --------------- 1-Hacettepe 23.3 2-Kayserispor 24.3 3-Trabzonspor 24.6 4-Genclerbirligi 24.6 5-Denizlispor 24.6 6-Ankaragücü 24.9 7-Antalyaspor 24.9 8-Gaziantepspor 25.1 9-Bursaspor 25.1 10-Ankaraspor 25.3 11-Galatasaray 25.6 12-Eskisehirspor 26.0 13-Sivasspor 26.1 14-Istanbul B.B. 26.1 15-Besiktas 26.5 16-Konyaspor 26.7 17-Fenerbahce 26.8 18-Kocaelispor 27.8 Yaş ortalamaları :) Sivasspor En yaşlı takımmı bir bakalım . Gelen oyuncuları ve giden oyuncularıda hesaba katıldımı en yaslı takım biz oluyoruz neredeyse .  |  

Metalist'in her galibiyetinden sonra bu konu gündeme gelecek anlaşılan...Metalist kupayı alırsa bu başlık tavan yapar valla...   |  

Alıntı:  
 en yaşlı takım sivasspor 27.3 ondan sonra bjk 27.2. al sana en garanti güncel liste: Fußball Turkcell Süper Lig - transfermarkt.de  |  

başlığa bak ya "Ertuğrul Sağlam'ı Harcayanlar Metalist'i İzliyor musunuz"  böyle aptal bir düşünce olamaz. sanki ertuğrul sağlam metalisti eleyemedeği için kovuldu sadece. transferler ve oynattığı topu heralde çok iyi buluyodunuz. diatta, higuain, gordon, seric, cisse gibi yabancıları getirdi. 2 maç üstüste iyi top mu oynadı bu takım sağlam zamanında??? kupa mı kazandırdı yoksa tüm derbileri mi aldı? 8-0'lık hezimet tarihimize bir kara leke olarak yazılmadı mı?? bırakın bu işleri ya..  |  

giden gitti arkadaşlar kurcalayıp durmayalım   haksız yere gönderildi gönderilmesinde rol alan herkese yazıklar olsun yapacağımız bişeyde yok maalesef artık önümüze bakmamız lazım  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

Kim kimi harcadı?Biz mi Ertuğrul Sağlam'ı?Yoksa Ertuğrul Sağlam mı bizi?Ertuğrul Sağlam bizim dünya kulübü imajımıza zarar verir gibi olmuş birisidir.(8-0)Yaptığı transferler kof çıktı.Bizi dünya zarara soktu.Ertuğrul Sağlam istemeyerek de olsa bize çok büyük zararlar verdi.   |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
 Al sana yalan bilginin nereden geldigini göstereyim :) Ligtv.com.tr - Haber - İşte ligimizin yaş ortalamaları Macları yayınlayan bir kurum yalan söylüyor . Biraz dilinin kemigi olsun karsındakine saygı duymalısın aptalca düsünceler belki baskalarına dogru gelebilir belkide senin düsüncelerin onlara aptalca geliyordur ...  |  

Alıntı:  
 kardeşim transfermakt.de diyorum sana. ligtv nin sitesindeki kadrolara baktın mı güncel mi? adam gibi incelemeden konuşuyosun.. ligtv.com.tr de seric bile hala bjk kadrosunda gözüküyor! senin aptalca düşüncelerle ne işin var? niye konuyu başka yöne çekiyosun? benim fikirlerim sağlam belgelere dayanıyor sizin ki gibi baştan sağma değil. sıkıysa de ki senin verdiğin şu bilgi yanlış!? HODRİ MEYDAN  |  

takım kaybetti yönetim işini yaptı hoca haksız napalım hoca gitsin...6 yıldır aynı zihniyet.   |  

taraftarlar istedigini dusunebilir ama yonetimler krizleri iyi yonetmelidir tamamen yonetim hatasiydi bugun 8  0 diye konusan gercek besiktaslilar benim gibi sahte besiktaslilarin sesine kulak versin o zaman belki o 8  0 lik skoru ertugrul doneminde aldi ama su anda enaz 7  8 puan farklada sampiyonluga gidiyor olurduk hemde bu fikstur avantajiyla nerdeysede ilan etmis olurduk ama sizin icin onemli olan bu degil  onemli olan 8  0 yenilmemek ezeldir soyluyorum bu taraftarin cogu buyuk dusunmek nedir ne anlama gelir farkinda degil varsa yoksa fener maci kazanilsin bide liverpooldan 8 yemesek cok iyi olurdu liverpoldan 8 yedik artik besiktastan birsey olmaz gibi dusunen bir taraftar toplulugu bizim gibi sahte olanlarida iste sunu dusunuyorum belirli bir yapilanmayla besiktasi adam akilli yonetenlerle adam akilli kisilerle ertugrul bu takimi rahatlikla kaldirirdi ve bu yapilanmanin sonucundada surekli var olan bir takimi rahatlikla yaratabilirdi kayserinin sinirli imkanlarindan dogurdugu takimi butun turkiye izledi onumuzdeki senelerdede bursayi izlicek herkez besiktastaki imkanlar ve maddiyatla bunu rahatlikla yapabilirdi  ama bir hocanin isine surekli karisan insanlari hocanin basina dikersen ve takimin iyi giderken bile celal kolot gibi bi sigiri hocanin basina dikersen birak ertugrulu capello gelse bisey degismez ne oldu denizli neden rahat sinan istifa etmiyecegi aciklandi ve birden ne degistide istifa etti cunku denizli istemedi bu adami yonetiminde baska sansi kalmadi ve istifa etti gitti gibi hareket ettiler ertugrul adamdi ve adam gibi gitti  simdi biz sahteyiz ya sizde gerceksiniz siz besiktasin fener macini kazanmasini ve liverpoldan en azindan 8 yememesini istiyorsunuz ben ve benim gibi sahte besiktaslilarda gerekli yapilanmalarla besiktasin liverpoldan 8 yesede portoyu en azindan portoda yenip bir ust tura cikabilmesini bunun icin gerekli sabrin adam akilli bir hocada gosterilmesi gerektigini dusunuyoruz bundan sonra surekli clde olma oralarda ceyrekleri yarilari finalleri oynamayi dusunuyoruz biz sahteyiz kusura bakmayin siz gercek olun bundan sonra besiktas hickimseye 8 0 yenilmicek ve sizin bu zihniyetinizlede surekli orda oldugu yerde kalacak 10 yilda 1  2 defa cl ligine katilip 6  7 puanla ya guruptan cikmayacak yada uefaya dusecek ama biz sahte besiktaslilar bu duruma uzulurken siz hicbir takimdan 8 gol yememenin gururunu yasayacaksiniz yasayin buyuk besiktaslilar sahte besiktaslilar tek maca takilip kalmiyor total bir basari istiyor siz keyfinize bakin   |  

şu konuyu kapatsalar olmazmı ya valla çıldıracam   |  

ve su anda bu konuyu tekrar gundeme getirmeninde sacma oldugunu belirtmeliyim takima destek verelim birakin ertugrul hocayi giden gitti artik   |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
 cevap veremeyince de konuyu başka yönlere çekmek heralde senin üslubun.  |  

Alıntı:  
 Benim uslubum belli adam olana adam gibi cevap vermek . Sokak agzı ile konustugun müddetce sana cevap yok .  |  

ertuğrul sağlam defans a çok önem veriyordu.hücumumuz sıfırdı.transferler de fiyasko...ne çabuk unuttunuz higuen i diatta yı seric i   |  

Alıntı:  
  |  

ttarlabasi ,racon keseceksen burda,kendine başka forum bulmak zorunda kalacaksın,üslubunu bozmadan yazacaksan devam et   |  

Alıntı:  
 senin yaptığın ne?  |  

forum düzenini sağlamak.ve şu sağa sola sataşmaları bırak   |  
| Türkiye`de Saat: 08:10 . |