![]() |
Alıntı:
|
yaw su adam satilsa takimdan bir gitse ...gitmesini istedigim kisiler arasinda 3. sirada 1. denizli 2.demirören 3.nobre bu ücü gitsin besiktas ilk sene sampyion yüzdeyüz.... |
valla nobre bizdede durumlar aynı senin gol atamaman bizimde canımızı sıkıyor! |
Bizde senin kacirdigin akil almaz gollerden cildiriyoruz!! Birakin gitsin adam yok yillik 2 milyon avro yok imza parasi 3 milyon avro!! Batuhan, Bobo ve Holosko hepside senden ustun ve kaliteli!! |
son vuruş yok top sürme yok adam eksiltme yok(forvetlerin temel özellikleri) .. bi forvet sadece rakip defansa pres yapıp bi iki hava topu alıp tekmeye kafa uzatıp takıma fayda sağlıyablrmi ??? |
savasmak mücadele etmek tabiki iyi ama sen golcüsün ve gol atmak zorundasin, atamazsan tabiki elestirileceksin, buldugunu at kardesim 50 pozisyonda 1 gol atarsan...... |
nobre sen mücadele edeceksin gol atacaksin ve assist yapada bilirsin yani sen futbolcusun ve gol atamassan seni herkes elestirecek.... öyle kolay mi futbolcu olmak okadar para almak... |
qeRcekDen ßnLar eLestiRi oLamazZ ßiLe.. caLıs caßaLa sen..qoL atamaSanda katKı saqLa.. |
kusura ßakmasın ama onemLı oLan sonuc skorLar.. ıstedıgı kadar caßaLasın sonuc yoksa eLde ßosadır ßu.. kendısı de caLısıyorum caßaLıyorum herseyı yapıyorum dıyosa eer ozaman herkesın de dedıgı gıßı kapasıte yok.. sen eLestırıLerden ßıktınsa deLı napsın?adam goL attı ßutun trıßun hep ßır aaz ne ıcın ne ıs ßızede soLe dıe ßaardık guLdu:D:D Allah Allah yhaaa.. |
Gaziantepspor maçıyla birlikte bu eleştirilere ve bu forumdaki "ikinci lig futbolcusu" diyenlere en güzel cevabı sahada verdi 2 golüyle, harika paslarıyla. Biz buna halk arasında "alimünyum kapak" diyoruz :) |
Türkiye`de Saat: 22:40 . |