![]() |
nobreden itiraflar Beşiktaş’ın Brezilya asıllı yıldızı Nobre, transferine noktayı koydu. Hakkında birçok spekülasyonun çıktığını hatırlatan golcü oyuncu, “Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım, ‘Biz de durumundan rahatsızlık duyuyoruz. Senin durumun, takımın önüne geçti’ dedi. Eşime durumu anlattım. Sinirlerim öyle bozuldu ki, gözyaşlarımı tutamadım... Ben zaten Beşiktaşlıyım. Kulübümde kalmak istiyorum. Başkanımla görüştüm, anlaştım. Kaptan olarak sorumluluklarımı biliyorum. Belediye maçına sözleşmemi yenilemiş ve bu yükten kurtulmuş olarak çıkacağım. Transferim konusunda sizden başka kimseye bir açıklama yapmadım” diye konuştu. |
helal sana nobre |
Nobreee nobreee..!! |
Aldığın para helal olsun sana Nobre ... |
Hayırlısı... |
hadi hayırlısı, bobo-nobre ikilisi ile bu ligde tutamazlar bizi .. |
nobre aldığı paranın hakkını veriyo |
helal nobree .bobonobre çok iiler inş. ble devam ederr mustafa hoca |
yorumlara şaşrdım :s 2-3 gün önce nobre napıyoki bu kadr para istiyo diyoduk şimdi aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun dioruz. demekki bobo biçok şeyi değiştirebiliyomuş. Dimi sayın denizli??? ;) |
Unutmayinki Nobre Figere dese ben imza atmak istiyorum imza parasindan vazgec, Figer mecbur vazgececek.. Ama Nobrede oradan payini alacaga icin vezgecmek istemiyor.. Bence Nobre gidebilir yolu acik olsun.. Avrupadaki buyuk takimlarda bile cok az kisi 2 milyon avro aliyor.. Nobreye en fazla 1 milyon verirler.. |
Türkiye`de Saat: 04:01 . |