![]() |
walla ben beşiktaş önündeki her takımı ciddiye alırsa her maçıda kazıcağına inanıyorum ki bunu yapmaya başladılar inşallah böyle devam eder tabiki umutluyuz olabilirde gayet normal çünkü beşiktaş bu boru değil :) |
1986-87de denizlispor maçını(86.dk) unutmayalım. |
bıraz erken sampıyonuz demek ıcın ama havaya gırmek guzel futbolcularında bu havayı yakalaması ve ona gore top oynamaları gerek inş dedıklerın olur |
gerçekten fikstür lehimize doğru dönmeye başladı bu havaya girmek normal ama atkılarla devam şimdilik bayraklara terfi etmeyelim hemen :D |
Gese bizi 4-2 yenip devre kapanınca bende dahil herkesin kesin favorisiydi.Henüz 5 hafta geçti 5 maçda 4 puan aldı.Hele geçtiğimiz haftanın mucize sonuçlarından sonra belediye maçına garanti veremiyoruz şampiyonluğa nasıl verebiliriz... |
Dereyi gormeden pacalari sivamayiz,emin adimlarla yuruyecegiz hedefe yeter ki bu kazanma istegimizi,hirsimizi kaybetmeyelim takim olarak. |
Bu ne acelecilik arkadaşım...2 hafta rakiplerimiz puan kaybettiler diye biz 2 maç yenilmedik diye ligte şampiyonluk için bayrakları hazırlayın demek bana çok fazla iyimserlik içinde olduğunu gösterir... Ama ben kesinlikle aynı kanı içerisinde değilim Ligin ilk yarısındada aynı şeyleri söylerken istenmeyen puan kayıpları yaşadığımızda bu takımdan ne köy ne kasaba olur denildiğini unutma... Ayrıca bu sezon bizim için nerde mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduysa maalesef bunlarıda gerçekleştiremedik... Şampiyonluğa inanabilmemin tek yoluda sivas maçına kadar kesinlikle puan kaybetmeyip sivasıda deplasmanda yenmekten geçiyor... İşte o zaman dediklerine katılabilirim aksi halde yine hayal kırıklığı yaşamaya devam ederiz... |
ya arkadaslar biz son haftaya lider bile girsek ne yapar ne ederler bizi sampiyon yapmazlar....görün bakin derbi maclari öncesi veya derbi maclarinda kirmizi kartlar nassil havada ucusuyor bize karsi...simdi birde bülent geldi cimbomun basina o basarili olsun diye penaltilar falan baslar merak etmeyin...bu federasyonlar bu MHK bu teknik direktör ve baskanla Besiktasimizin sampiyon olmasi bence mucize...fazla sevinipte hayal kirikligina ugramayalim..ayrica antep macinida sansa kazandik bence ve evimzde mutlaka yenmemiz gereken trabzon macindan yalnizca 1 puan aldik...sampiyon olmanin tek recetesi hem rakipleri hem hakemleri yenmek.... |
beşiktaşın şampiyonluk şansı bana göre %10'dan %20'ye çıktı o kadar |
Sivas'ın şampiyonluk şansı %51 bizim de %49 bence...Fb, Gs ve Ts'yi saymıyorum şahsen...Eğer Sivas bu hafta Fb'yi yenerse ve sonra da bizi evinde yenerse götürürler şampiyonluğu...Eğer biz onları orda devirirsek avantajlı konuma bu sefer biz geçeriz, %80'a çıkar şampiyonluk şansımız...Önümüzdeki 5 maçta 15 puan alırsak götürürüz gibime geliyor...13 puanda ise yarış devam eder... |
Erkende olsa güzel iyi düşüncelerin için birde +rep |
Geçen sene hakemler aldı şampiyonluğumuz, ondan önceki sene Tigana..Bu sefer alacaz inşallah şampiyonluğu.Ligin bitimine daha çok var ama fikstür avantajımızı bu sene iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. |
sonuna kadar destekliyorum ama daha çok erken |
valla kesinlikle olacagiz bunu buraya yazdim olmazsak bana hatirlatin ben bu turkiye ligini senelerdir bosa takip etmemissem eger bu is bitmistir benim gozumde bunu yakinda herkez yasayarak gorecek nasil olsa benimkisi bi ongoru sadece ama temkinli olan arkadaslarida anliyorum tabiki normaldir |
Alıntı:
|
evet ne demistim bundan 3 hafta once bitti bu is demistim agir agr degil deli gibi geliyoruz |
Geliyoruz ama ağır ağır hala abi..:)..Deli gibi gelsek bugün Hacettepe'yi en az 4'lerdik, rahat bi galibiyet alırdık...Ama yine de geliyoruz, şampiyonluğa doğru adım adım gidiyoruz, engelleri tek tek aşıyoruz, son bu sefer güzel olacak inş... |
Alıntı:
|
Güveniyorum..:)..Böyle rakiplerimiz varken şampiyonluğa inanmamak elde mi zaten..:).. |
erken daha.. |
şampiyonuzz |
erken diye birsey yok allahin izniyle bitti bu is artik bir iddaa attik ortaya allah utandirmasin insallah bayraklari siz hazirlayin gerisini bosverin abicim dinleyin siz beni |
Alıntı:
|
Bu sene olacak gibi :) |
Alıntı:
|
Peşin hükümlü yaklaşıyorsunuz yine arkadaşlar bizlerde şampiyon olalım istiyoruz ama önce Sivas maçını beklememiz gerekiyor ondan sonra durum çok daha fazla netleşecektir ... |
valla pesin veresiye hukmunu kestik artik abi bikere yapacak birsey yok sivasi rahat gececegimizi dusunuyorum |
ben o kadar kolay geçmeyeceğini düşünüyorum hele ki sivas kendi sahasında olduğundan çok daha çirkef maç oynayacaklarını düşünüyorum...Burda da hakem faktörü genelde bizim aleyhimizde olduğunu düşünecek olursak bu maç bence oynadığımız ve oynayacağımız diğer maçlardan çok daha fazla önemli olacaktır... |
Alıntı:
|
Ben Sivas maçından değilde , Gençler maçından daha çok korkuyorum.. |
Alıntı:
|
Ben şu maçtan korkmuyorum diyemiyorum... Ama eğer ille de bi takıma yenilecekseniz bu takım bari üstünüzdeki takım olmasın... Yani Sİvas'a yenilmektense GS ya da FB'ye yenilmeyi tercih ederdim ille birini seçmek zorunda olsaydım... İnşallah hepsini ezeriz...:bike: |
Aynı ciddiyette devam edersek, uzak ara farkla bile şampiyon olabiliriz.Gençlerbirliği ve Sivas maçlarından toplam 4 veya 6 puan alırsak önümüz çok açık. |
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik, Geceleri uyumadan sabahlar ettik. Uçurumlara düşmeden tut elimizi, Şampiyon ol BEŞİKTAŞ'ım mesut et bizi............ |
evet dedigim haftalar geliyor iddaamin arkasindayim bu iddaayi yapali 4 hafta oldu sanirim belkide 5 haftaya sivasida yenip bu isin yuzde 50 kismini halletmis olacagiz insallah |
Alıntı:
|
hic korkmuyorum biz bu sivasi yeneriz yenemesekde yenilmeyiz |
Sivası yenersek bayrakalrı hazırlayın ... şampiyon olacagız BEŞİKTAŞ ım bu sene .... |
metin sabitle su konuyu yaw :)her macin ardindan arayip duruyorum forumda |
evet dedigim yere dogru geliyoruz konuyu acali 6 hafta falan oluyor sanirim hakliligimi gormek gercekten guzel oluyor :) su konuyu bi sabitleyin allah askina yaw :) |
Türkiye`de Saat: 07:42 . |