![]() |
:) Hazırladık bayrakları abi..:).. |
Alıntı:
|
Ernst geldikten sonra hazırladım ben..:).. |
:) iyi yapmissin mukemmel adam harbiden onumuzdeki sezon su kalitede 2 adam daha koyabilsek takima mukemmel olur topuz ve iyi bir solbek cok iyi olurdu hatta mumkunse birde tasgibi bir sag bek takimin en buyuk eksikleri buralar bence |
Aynen abi aynen...Umarım artık akıllanmışızdır, dediğin yerlere adamlar alırsak bizi zor tutarlar valla...Avrupa'da da başarı gelir böylece... |
valla akillandilar gibi ama durun bakalim ne cikacak transfer sezonlari belli olmaz biliyorsunuz nedense icimden kotu bir ses bobonun bu sene satilacagini soyluyor denizli kalirsa eger |
Satılabilir bence abi, çok da tutmuyorum açıkçası onu...7-10 milyon € falan verirlerse satılabilir, üzülmem o kadar da, tabii yerine adam gibi birini alabilirsek...O paralara da rahatlıkla alınabilir yanii... |
Liderliğe oturmadığımız müddetçe içim rahat değil,açıkça söyliyeyim.Umarım bugün Sivasspor,puan kaybeder.:) Bayraklar çoktan hazır,şampiyonluğu bekliyor.:) |
bobom birtane yaw bu takima kattiklari ve katacaklari cok sey var daha |
daha erken arkadaşlar |
hepimizin kalbinden geçen şey ama daha erken... umarım herşey istediimiz gibi olur =)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hazir zaten ;) |
Alıntı:
|
bayraklar sandıkta deil ki odanın duvarlarini örtüyor :D hepimz bekleyştyz :D |
acikcasi ben korkuyorum bizi gene etmiyecekler diye , icimde bi korku var |
Önümüzde çok zor maçlar var. Ligin başından beri ilk 8 deki rakiplere karşı zorlanıyoruz ve maçlarımız genelde onlarla. Şampiyonuz demek için çok erken. Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Eskişehirspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Denizli Bu maçlardan rahatlıkla alabiliriz denebilecek maç yok. İçlerinde hedefi olmayan tek takım Ankaraspor. O yüzden şampiyonuz demek yanlış olur. İç sahadaki maçlarımız çok zor, Dış sahada ki Eskişehir maçımız çok zor. Eskişehir de senelerce kalan birisi olarak Beşiktaş a karşı (İstanbul a karşı ancak Beşiktaş a bakışları daha bir ayrı) ne denli kin beslediklerini bilirim. Şampiyon olmak için önümüzde 7 maç var. 7 si de birbirinden zor final maçları. Bu maçları kazanmamız gerek. Bu yüzden de bu başlığı açmak için erken. Üstelik bir 7 de 7 galibiyet yapsak bile şampiyon olmamız için Sivas'ın puan kaybetmesi gerekir. Beklemek gerek. Sabırla beklemek gerek. Takımı desteklemek gerek. Siz gene bayraklarınızı alın, şampiyonluk kutlamsı için değil. Şampiyonluğa yürüyüş için. Önümüzdeki 4 maçtan 12 puan alırsak şampiyon olma ihtimalimiz % 51 olur. Önümüz açık, yolumuz şampiyonluk yolu umarım o yolda kaza yapmayız. |
Ben buRsaDa oTuran bir BeşiKTaŞLı oLaRak yeMin edeRim SoKağın BaşıNaa 2 ewin aRasıNa 4 Metre BoyunCa beŞiktaŞ bayRağı aStım ŞampiyonLuqumuzDan aDım qibi eMinim Kim qeLirsede qeLSin o BayRağı indirtemeSez Bana ;) şöLene aZ kaLDı :) |
hehe ulan hakli cikmak mukemmel birsey oluyor yaw :D |
Alıntı:
|
daha hic birsey bitmedi..simdiye kadar hic bir derbiyi ve üst siralardaki maclari alamadik..onun icin Galatasaray macindan cok korkuyorum..ama eger biz besiktas isek ve sampiyonluga oynuyorsak bu maci almaliyiz..!!! |
iyide ben bu haberi yazali 2.5 ay falan oluyor 2.5 ay once yazdigim bir konuydu bu :) bende dusunmuyordum fb macini kaybedecegimizi ama kaybettik yapacak birsey yok gsyi kesinlikle alacagiz |
amin amin inşallah bakalım... |
Gs maçı çok önemli. Ama şu anda önümüz açık ve net görülüyor. Klaan 3 maçı kazan şampiyon ol. |
evet ipler bizim elimizde artık gs maçında berabere kalsak bile şampiyon olucağımızı düşünüyorum ben |
% 40 şampiyonuz şu an ama kalan maçlarımızda zor olacağı aşikar umarım bi kazaya uğramayız... |
şampi...... |
Hersey Hazir , Sezon Sonunu Bekliyoruz !! |
bence de daha erken |
tedbiri bırakmamamk lazım erken havaya giripte gevşemesinler en çok bu korkutuyor beni ALLAHIN izniyle şampiyonluk bizimdir inşallah:) |
gs maçı çok tehlikeli o maçta fener maçında olduğu gibi ayakları birbirine dolanırsa yeniliriz yoksa hepsinden daha iyi kadromuz var... |
AnkaraG... ve Gs maçlarını kazanalım Denizliye gezmeye gideriz.2 maçta 6 puan bu işi bitirir.. |
Alıntı:
Aferin sana.Sezon başından beri 1400 kez tahmin yapıyoruz bu kadar abarttığına göre sadece 1'i tutmuş geri kalanı hikaye:p bide bende erken yorum yazdım tutmazsa bide olaya bak:) |
Alıntı:
|
en zor maçı bu hafta yapıcaz.inönüde ki stresli maçlarda ki halimizde ortada..yani g.s maçınada kimse cepte gözüyle bakmasın. %51 aldık gibi..umarım aksilik çıkmaz.3hafta kala şamp. kaybetmek yıllardır eziyet çeken bizleri KAHREDER! allah korusun |
ipler elimizde şampiyonluk bizim kupa bizim!!!... |
bu lig her şeye gebe valla ben hala endişeliyim.şu ankaragücü maçını da atlatırsak şampiyon oluruz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:22 . |